Bilanț provizoriu al mafiei PSD pe filiera Paul Stănescu, la 16 zile după explozia de la Crevedia: 5 morți, 3 răniți în stare critică, 18 în stare medie sau ușoară

3
636
Ion Doldurea (dreapta), patronul din umbră al stației GPL ilegale care a sărit în aer la Crevedia, este omul lui Paul Stănescu (centru), secretarul general al PSD și capul rețelei, conform lui Sorin Ioniță

Bilanțul provizoriu al exploziei de la Crevedia, o tragedie produsă 100% pe filieră PSD, devine din ce în ce mai grav. La 16 zile după ce depozitul ilegal de GPL a sărit în aer numărul morților a ajuns la 5, iar alți 3 răniți sunt în stare foarte gravă, intubați și ventilați mecanic, a anunțat luni Ministerul Sănătății, conform Agerpres. De asemenea, alți 18 răniți sunt în stare medie sau ușoară. 32 dintre victime au fost externate.

Cazurile cele mai grave au fost preluate de spitalele din Uniunea Europeană. Toți cei 3 pacienți în stare gravă sunt internați în străinătate: cel aflat în stare critică (arsuri pe 90% din suprafața corpului) este în Italia, la o clinică înalt specializată în tratarea arsurilor; doi (unul cu arsuri pe 40% din corp, celălalt cu arsuri pe 30% din corp) – în Germania, la Lübeck. Toți trei sunt intubați și ventilați mecanic, dar pacientul din Italia necesită și suport vasopresor.

Ceilalți 19 pacienți, care au arsuri ușoare și medii, sunt internați la Spitalul de Urgență Floreasca (6), Spitalul de Urgență „Bagdasar Arseni” (2), Spitalul de Urgență Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri (2), plus doi la Bruxelles, unul la Milano, doi la Berlin, unul la Viena, unul la Graz (Austria), unul la Bergen (Norvegia). Un al 12-lea pacient transferat în străinătate, la Graz, a fost externat.

Tragedia de la Crevedia s-a produs în seara zilei de 26 august, la o stație ilegală de GPL. Închisă de pompieri în 2020, din cauza faptului că rezenta pericol de explozia, stația a continuat să funcționeze ilegal în timp ce autoritățile au închis ochii, deoarece patronii erau din clanul Doldurea. Ion Doldurea este primarul PSD de Caracal și omul lui Paul Stănescu, secretar general al partidului. Fiii săi patronează o vastă rețea de stații GPL care până de curând au funcționat cu gaz rusesc.

Acestea fiind proptelele, nimeni n-a mișcat în front timp de 3 ani, până când o țigară aprinsă lângă pompa neconformă, care pierdea gaz, a aruncat totul în aer. Pompierii au amendat în acest răstimp de două ori firma care deținea stația ilegală și au notificat nu mai puțin de 7 instituții ale statului, toate abilitate să verifice și să controleze stațiile de GPL. Poliția și primăria din Crevedia – de asemenea sub controlul PSD – n-au mișcat un deget, la fel mai multe ministere sesizate de pompieri. Așa a fost posibilă tragedia.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* În plină criză, Guvernul Ciolacu dă ilegal 180.000 de euro televiziunii lui Pandele, ca să trimită caravana lui Mircea Radu prin Europa

* VIDEO. Ură viscerală și propagandă rusească delirantă în emisiunea lui Marius Tucă. Istoricul Armand Goșu desființează minciunile „analistului” Hartmann: „Nimeni, în afara lui Putin, nu susține asta!”

* Paparuda de la Realitatea Plus le înalță ode penibile Gabrielei Firea și lui Marcel Ciolacu / Despre Firea: „Foarte mulți bucureșteni o regretă. Destul a fost atacată, fără să se țină cont că e mamă! Oamenii vor un om gospodar ca ea, care poate reda siguranța și strălucirea Bucureștiului” / Despre Ciolacu: „E un exemplu pozitiv, că a reușit!” / Xenofobie la maxim

* Nașul TV, sancționat de CNA pentru că Radu Moraru n-a găsit tunelurile de sub Bucegi! 🙂 Drumul secret spre Egipt rămâne ascuns :)))

* Abia vârât în Guvern, Ponta emite abjecții anti-occidentale: „Vor doar să trimită facturi uriașe către statul român!”. Mesajul șocant e transmis, practic, de Guvernul României către statele care au sărit să ne ajute cu marii arși în explozia de la Crevedia

* VIDEO. Lui Ciolacu i-a explodat în nas minciuna „9,4%”! Acum își contrazice propria mitomanie: de un an tot clămpănea că „nu putem mări pensiile din cauza plafonului de 9,4% din PIB, pus de USR în PNRR”

* Propunerea șantajistă a lui Ciolacu, pentru UE: să fie lăsat să supra-îndatoreze România, să nu se atingă de pensiile speciale și nici de clientela de partid, să nu facă reforme și, la schimb, Europa să-i dea miliarde

* PNL a pus șef la Garda de Mediu Tulcea un infractor. După 4 luni, acesta a recidivat, fiind prins când lua șpagă 5.000 de euro. Are și „calități” politice: traseist trecut prin 7 partide!

* Trădare: Klaus Iohannis „își dorește” ca PSD să fie votat de cât mai mulți români! Acum trei ani pronunța cu scârbă: „acest Peee Seee Deee”

* EDITORIAL. Nunta lui Cherecheș. Etalarea obscenă a avuției și puterii în fața gloatei flămânde

* A doua remiză mincinoasă: 1-1 cu Israel, după 2-2 în Elveția. „Nu vreau să mergem la Euro! Nu merităm! Ne păcălim! Ne-au omorât! Să se desființeze fotbalul!”

3 COMENTARII

  1. Coruptia=PSD ucide.Si face asta de 33 de ani cu ajutorul celor care- voteaza de fiecare data.Ptr un kil de zahar, o sticla de ulei si o galeata rosie inscriptionata PSD.Electoratul PSD se comporta asa cum o facea cainele lui Pavlov caci e vorba de reflexe si obiceiuri dobandite .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here