Beizadeaua lui Dăncilă l-a încurajat pe Dragnea cu un mesaj de interlop: „Ucide-i cu bunătate!”

2
3781
Dragnea și Dăncilă jr, printre votanți de Teleorman

Fiul adoptiv al premierului Viorica Dăncilă s-a dat din nou în stambă. În ziua judecății lui Liviu Dragnea, Victor Dăncilă a postat pe Facebook un mesaj amenințător. Dăncilă jr este angajat la Curtea de Conturi.

Luni, când Liviu Dragnea avea de înfruntat furia protestatarilor la Înalta Curte de Casație și Justiție, iar asupra sa plana o posibilă condamnare în dosarul angajărilor fictive din Teleorman, Victor Dăncilă își arăta solidaritatea cu el printr-un mesaj incredibil.

„Kill them with kindness!”, i-a recomandat Dăncilă jr lui Dragnea, în engleză. În traducere: „Ucide-i cu bunătate!”. Violența mesajului e dată de secvența-cheie: „ucide-i”.

Mesajul a putut fi urmărit doar de prietenii acestuia pe profilul de Facebook.

Victor Dăncilă

Dăncilă jr e recidvist în mesaje tembele și, deseori, agramate. În urmă cu ceva vreme, el i s-a adresat insolent lui Klaus Iohannis, printr-un mesaj care-i arată nivelul de imbecil cu funcție: „Te-ai opus cind Ponta a vrut sa interzica exportul de lemn pt a opri distrugerea Padurilor, Te-ai opus desfiintarii a 102 Taxe si Cresterii Pensiilor , Burselor, Salariilor medicilor şi Salariului Minim. Te-ai opus primei numiri de Premier facuta de Alesii Poporului Roman fara a prezenta motivarea. Spui ca bugetul e supraevaluat dar ceri mai multi Bani pt Securisti! Iata doar citeva motive pt care nu esti Presedintele Meu!”

Victor Dăncilă are profilul unui profitor, bine înfipt în clientela politică. E angajat la Curtea de Conturi a României. „În privința domnului Victor Dăncilă, vă comunicăm că acesta este angajatul Autorității de Audit, cu contract individual de muncă pe perioadă determinată (durata mandatului demnitarului aferent perioadei 29.01.2018 – 15.10.2020), având funcția de consilier I în cadrul cabinetului demnitarului”, a informat Curtea de Conturi, la solicitarea presei.

Secvența penibilă de la Ateneu, cu Dăncilii ca păduchii

Un comportament de profitor nesimțit a afișat Victor Dăncilă și pe 10 decembrie 2018, la festivitatea de preluare a președinției Consiliului UE de către România. Beizadeaua prim-ministerială și soția sa au stat în loja oficială, în spatele înalților demnitari europeni (Tusk, Juncker, Tajani) și al președintelui României, deși nimic nu-i califica pentru o asemenea onoare.

CITIȚI ȘI:

„A venit Eliberatorul!”. Dragnea luptă cu „străinii care vin în cotropire”. Delirul lui Codrin Ștefănescu despre mitingul PSD de la Craiova

„Vrem în Europa! Nu ne puteți lăsa să sfârșim ca prizonieri ai unui grup de politicieni corupți!”

2 COMENTARII

  1. Doamne ferește ca aceasta fătuca sa o comparam cu Lenuta înseamnă ca ne meritam Sparta! Partidul social democrat ( doar cu numele ) este deja pe făraș și doar o minune îl mai poate salva de la dispariție. Este blestemul lui Băsescu care ca și PDL va sfarsi prin a se dizolva. Sa vedem atunci acuze printre cei care nu văd ca PSD numai are aderenți. Cauza ? Acest PSDragnea care NU a înțeles sa facă pasul in spate la ultimul congres PSD din 9.3.2018. Cred ca cei care au participat NU au înțeles ca mergând in tandem cu Liviu Dragnea vor pierde jumătate din numărul de votanți din Decembrie 2016!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.