Baronul PSD de Călărași l-a amenințat pe procurorul care-l ancheta că va cumpăra o televiziune ca să-l linșeze mediatic. Vasile Iliuță l-a avertizat că are “serviciile” în spate

2
2994
Vasile Iliuță (stânga) și Liviu Dragnea în 2017, pe când primul era președintele PNL Călărași, iar al doilea - stăpânul României. FOTO: obiectiv-online.ro

Vasile Iliuță, baronul PSD de Călărași și președinte al Consiliului Județean, l-a amenințat pe procurorul care-l ancheta, avertizându-l că “e bazat” pentru că “am serviciile în spate” și că va da comandă la o televiziune să pornească o campanie de linșaj mediatic, scrie G4Media.

PSD-istul l-a avertizat pe procuror că va angaja detectivi particulari să-l fileze. Iliuță a intrat în vizorul anchetatorilor după ce a comis mai multe ilegalități. 10 angajați ai Consiliului Județean Călărași au câștigat în instanță procesele cu instituția, dar Iliuță a refuzat să pună în aplicare sentința, nu i-a plătit și a vrut să-i dea afară. Angajații au depus plângere penală.

Baronul PSD a refuzat, mai întâi, de 3 ori să se prezinte atunci când a fost chemat la procuratură. În final, când a ajuns, după ce procurorul a descoperit că nu mai are baterie la camera video cu care se pregătea să înregistreze audierile, Iliuță a început să-l jignească și să-l amenințe. Procurorul a înregistrat scena cu telefonul mobil.

Potrivit rechizitoriului obținut de G4Media, “inculpatul a început să-l întrebe pe procuror dacă era nebun, dacă știa în ce se bagă, dacă știa cine se afla în spatele lui și altele de acest gen”. Iliuță “a continuat să amenințe persoana vătămată (n.r. – procurorul de caz), afirmând că o va distruge, inclusiv prin cumpărarea unei televiziuni care să facă reportaje despre ea, din fața Parchetului”.

Potrivit rechizitoriului, baronul PSD i-a spus procuroarei că “o să angajeze detectivi particulari care să o urmărească, context în care a precizat că are serviciile în spate și că dacă în trecut a săvârșit cea mai mică abatere, va afla și o va distruge”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

2 COMENTARII

  1. Băiii…, frateee…, ăștia, potentații P.S.D.-iști… „parcă-s-făcuți-toți-de-aceeași-mumă”: aceeași NESIMȚIRE, aceleași METEHNE-de-JUPÂNI-ABSOLUȚI!!!!!

    LA „BULĂU” CU EI, TOOOOOȚI (!!!), lângă Livache, daaaaaaaaaaaaaa?!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here