Baronii PSD din Sănătate se mută în Parlament. Streinu-Cercel, Rafila și Mihalcea au demisionat

3
1511

Băgați de PSD pe locuri eligibile, baronii din Sănătate se mută în Parlament. Adrian Streinu-Cercel, manager la Institutul de Boli Infecțioase “Matei Balș”, și Remus Mihalcea, manager la Spitalul Colentina, au demisionat, joi, din funcții pentru a putea prelua mandatele în legislativ.

Adrian Streinu-Cercel a ajuns acum senator PSD, fiind pus și președinte al Comisiei pentru Sănătate Publică din Senat. Remus Mihalcea devine deputat PSD de Argeș. În aceeași situație este Alexandru Rafila, care a renunțat la funcția de șef de laborator la Institutul “Matei Balș” pentru a deveni deputat PSD și vicepreședinte al acestei camere a Parlamentului.

Streinu-Cercel, luptător PSD cu merite deosebite: astă-primăvară a semănat haos și panică în populație cu propuneri demente precum aceea de a interna bătrânii în tabere speciale

Pentru baronii din Sănătate, schimbarea de direcție vine la țanc. PSD i-a băgat în Parlament ca răsplată pentru serviciile aduse în ultimii ani, dar și pentru a le folosi notorietatea. Streinu-Cercel, contestat vehement de asociația medicilor ATI pentru “abuz de putere”, a adus servicii incontestabile narativului conspiraționist susținut de social-democrați.

Astă-primăvară a “virusat” spațiul public cu aberații și monstruozități precum propunerea ca persoanele în vârstă să fie luate de acasă și închise în tabere speciale. Venită din partea unui doctor care era recomandat drept specialist și făcea parte din diverse comisii guvernamentale, propunerea a fost folosită de PSD și de propaganda conspiraționistă pentru a ataca guvernul și pentru a pretinde că se pregătește un genocid împotriva bătrânilor. De fapt, nu exista o astfel de propunere sau idee la nivel guvernamental.

După alte câteva ieșiri publice total haotice, care au semănat panică și confuzie, liberalii și-au dat în final seama că e ceva în neregulă și l-au evacuat pe Streinu-Cercel din prima linie a comunicatorilor și din comisia guvernamentală.

Remus Mihalcea, omul Gabrielei Firea care a scos doctorii în curtea spitalului pentru o sesiune foto cu șefa

Remus Mihalcea a fost pus la Spitalul Colentina de Gabriela Firea. Presa a scos la iveală numeroase matrapazlâcuri, contracte dubioase și tot felul de “bâlbe”. Dintre acestea, a atras atenția în mod deosebit cazul aparatului pentru teste anti-Covid primit prin donație astă-primăvară și ascuns într-un depozit, pentru ca Spitalul Colentina să-și facă testele la un laborator privat din curtea instituției.

Astă-vară, Gabriela Firea a convocat și scos în curte personalul medical pentru o ședință foto destinată campaniei electorale. Oamenilor le-a fost rușine și au încercat să se ferească, dar au fost mobilizați de managerul ajuns acum deputat PSD de Argeș.

Cum s-a aruncat Rafila din brațele lui Victor Ponta în cele ale clanului Firea-Pandele

Alexandru Rafila a avut și el intervenții destul de curioase și contradictorii o lungă perioadă de timp. Fiu al unui torționar securist care a împușcat și maltratat oameni la Arad, Rafila a fost numit de Victor Ponta, în urmă cu ani, reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății.

Astă-vară, Ponta i-a făcut “superoferta” de a candida din partea Pro România la primăria Bucureștiului. Rafila a primit însă, imediat, o contraofertă de la Gabriela Firea, care la acea oră încă se visa reîncoronată peste bugetul de miliarde de euro al Capitalei până în 2024.

Firea i-a promis că-l bagă în fruntea listei PSD București pentru Camera Deputaților dacă nu acceptă propunerea lui Ponta. Așa a cotit Rafila din brațele lui Victor Ponta în cele generoase ale clanului Firea-Pandele.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

 

3 COMENTARII

  1. La ora actuală niciun om serios și cu cap, serios, capabil să gândească nu trece la psd, cum să fi condus om cu facultate și eventual doctorat obținut pe drept la instituții respectate de un analfabet funcțional, care știe să repete ca un papagal!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here