Barna: Decizia coaliției cu PSD n-a aparținut PNL, ci lui Iohannis. „Suntem ca-n filmele în care la final descoperi că personajul pe care-l credeai pozitiv era de fapt cel negativ“

1
1967
Iohannis s-a dovedit, în final, un aliat al PSD, remarcă Dan Barna

Nedumeririle privind motivele nebuniei în care Klaus Iohannis a aruncat întreaga țară în ultimele luni continuă să persiste nu doar în rândurile electoratului, ci chiar și ale clasei politice. Dan Barna, vicepreședintele USR, a mărturisit miercuri, la Profit TV, citat de News.ro, că există două posibilități: președintele României avea acest plan de ceva vreme sau a acționat precipitat, din răzbunare. Al doilea scenariu ar însemna că toată lumea s-a înșelat vreme de 7 ani cu acest personaj, mai spune deputatul USR.

Tot ce se petrece acum în România seamănă cu un film, observă vicepreședintele principalului partid de opoziție: „Preşedintele Iohannis a dovedit, din păcate… Știţi filmele în care urmăreşti până la sfârşit acţiunea şi la final se descoperi că personajul pe care îl credeai pozitiv era exact cel negativ din spatele complotului? Asta se întâmplă în acest moment în România!“. Asta deoarece „românii au văzut că preşedintele în care au avut foarte multă încredere era un om care nu dorea decât să dea încă o şansă şi încă o şansă celor de la PSD“.

Dan Barna a subliniat că actuala coaliție PSD-PNL a fost făcută împotriva voinței liberalilor și că decizia construirii actualei structuri guvernamentale n-a aparținut PNL, ci direct președintelui Klaus Iohannis.

„Prefer să cred că este un plan decât să cred că este doar o răzbunare meschină ca să dovedească ceva. Nu vom şti niciodată. La momentul ăsta, dacă toată această criză, aceste trei luni  de aruncare în disperare a României se bazează doar pe ambiţia preşedintelui de a se răzbuna pe USR, însemnnă că am fost total neinspiraţi în alegerile pe care le-am făcut”, a completat Barna.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Teoria dementă a unui fruntaș AUR la dispariția antivaccinistului Făgădaru: „Ne-au omorât un camarad. Avea sacul negru pregătit sub monitor” / „Criminalii așa au omorât mii de oameni nevinovați la ATI, cu protocoalele lor” / „Nemernicii l-au sacrificat ca să-l dea exemplu”

* Mărturia ofițerului care l-a împușcat pe Ceaușescu: „Ni s-a spus dinainte de proces că-i vom executa. În 1989 a fost lovitură de stat sprijinită de URSS“

Restaurație PSD-istă: Marian Neacșu, condamnat definitiv pentru corupție, va fi secretarul general al Guvernului Ciucă

Revolta se extinde, PNL în pragul imploziei. Ciucu, Sighiartău și Gorghiu îl fac praf pe Cîțu, Motreanu îi cere demisia

Primarul Ciucu (PNL) citează, resemnat, din Leonard Cohen: „Toată lumea știe, căpitanul a mințit / Băieții buni au pierdut / Barca se scufundă”

Și Ana Blandiana se revoltă: „După perioada Dragnea, îmi e din nou rușine. PNL va ieși distrus din această poveste. Klaus Iohannis e principalul vinovat. Totul s-a învârtit în jurul unui personaj inventat de el”

Primar PNL: „În maximum 6 luni vom avea un nou Congres, deoarece astăzi PNL nu are un lider!“

Ciucă a cerut să fie indexate și pensia sa și cea a soției („pensii de serviciu”), dar și pensiile speciale! Cei doi au acum 4.600 de euro pe lună, de la MApN

 

1 COMENTARIU

  1. Proști sunteți care-i credeți pe demagogii din usr în frunte cu barna și cioloș, iar decizia coaliției le aparține lor și lui orban, așa că nu mai căutați scuze după inundațiile provocate de voi prin distrugerea digurilor!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.