Au pus jandarmii pe magistraţii grevişti! Procuroarea din Dosarul Tel Drum #rezistă pe trepte alături de colegii cărora le pasă de România

5
5524

Mai mulţi judecători şi procurori s-au strâns, luni seară, pe treptele Curţii de Apel Bucureşti, pentru a protesta faţă de modificarea legilor justiţiei şi faţă de OUG 7 de modificare a acestora. Iniţial, magistraţii nu au fost lăsaţi de jandarmi să rămână pe trepte, din dispoziţia conducerii.

„Este un protest tăcut al colegilor judecători şi procurori. Este public ce cerem în legătură cu legile justiţiei şi cu modalitatea în care se întâmplă modificările legislative în această perioadă. Dialogul cu celelalte puteri ale statului ar trebui, la acest moment, să fie în sensul păstrării principiului echilibrului şi transparenţei. Toate solicitările judecătorilor şi procurorilor sunt publice prin intermediul asociaţiilor sau demersuri personale”, a declarat Alexandra Lăncrănjan, procurorul DNA care instrumentează dosarul Tel Drum, în care este vizat Liviu Dragnea.

La rândul său, Andreea Sârbu, judecător la Judecătoria Sectorului 1, a declarat că vrea o revizuire a ultimelor modificări legislative.

CITIŢI ŞI:

Augustin Lazăr joacă tare: va candida pentru un nou mandat de procuror general. Îl va propune Tudorel Toader?

Cine-ţi mai ţine spatele, Daddy? Înalta Curte nu a mai amânat procesul, deşi Dragnea s-a internat în spital. O martoră a spus tot

Timmermans, mesaj dur pentru călăii democraţiei: Opriţi ordonanţa care îi scapă pe condamnaţii la Înalta Curte!

Kovesi, încă un meci jucat azi în lupta cu clanurile penale. NU cedează!

După ce „SS” a primit verde la CCR să sugrume justiţia, azi a început atacul la procurorul general. Tudorel a demarat schimbarea lui Lazăr după model Kovesi

20 martie ar putea fi ziua decisivă pentru Kovesi

Boala lui Dragnea: justițită acută. Doare când se apropie judecata

Canadianca noastră uimește Planeta Tenis! Bianca a câștigat finala și a mulțumit în limba română

Hoandră: „E multă prostie pe Facebook. Nu mai citesc nici ce apare în Occident”. Guşă: „Contează, din păcate…”.

Pleşu: „Gigi, Nelu sau Maricica apar la TV şi dau cu tunul în elite. E vremea mineriadei de hârtie”

Ea e PSD-ista mincinoasă ajunsă în Casa Poporului pentru a împrăştia mizerii peste popor. Cum a încercat Aida Căruceru să-l cucerească pe Dragnea cu un fake news anti-Iohannis

5 COMENTARII

  1. Nu am nimic cu judecătorii ! Sa protesteze și ei dar de ce nu protestează ca au salarii uriașe in raport cu milioanele de ronani! De ce au lăsat acum treaba și nu au protestat pe timpul regimului de Triță amintire Băsescu , de ce nu au protestat când s-au încheiat protocoale secrete între SRI ȘI JUSTIȚIE ? De ce domnilor ? Aveți drepturi mai mari decât restul intelectualilor din aceasta țara ? Ca unul care am absolvit doua facultăți tehnice Si economice și nu făcute pe genunchi , cu pensii de mizerii , voi vorbiți când aveți pensii uriașe și ați făcut o facultate de drept și nu altceva și statul roman in mărinimia lui v-a dat SALARII URIAȘE ȘI PENSII ASISDEREA. AȚI CREAT O PRĂPASTIE IMENSA IN SOCIETATE ȘI IEȘIȚI ACUM SA PROTESTAȚI? VA SIMȚIȚI CU MUSCA PE CĂCIULA? NU CA CONVINE? MERGETI IN PRIVAT ? NOU PLATESM ȘI SALARII ȘI TAXE DECI EFORTUL ESTE TRIPLU ȘI IEȘIȚI PENTRU CE ? CA NU VA CONVINE NU ȘTIU CE ARTICOL DIN NU ȘTIU CE COD! ATÂTA IPOCRIZIE NU AM ÎNTÂLNIT IN VIAȚA MEA ȘI AM VĂZUT MULTE LA VIAȚA MEA!
    CRED CA ESTE CAZUL SA VA POTOLIȚI !!!!! REPET NU CA CONVINE EXISTA ȘI PRIVAT !!!! Mergeți acolo sa vedeți cum este , măcar din curiozitate!!!!!!!

  2. Ce a putut sa facă acest PSD care are nesimtirea sa-și spună social – democrat prin guvernul DANCILA nu a făcut altceva decât sa inflameze toată România! Niște penali dovediți de la PSD dar si de alte partide au vrut și parțial au reușit sa schimbe din articolele din legile justiției , pentru ca ei și alții de teapa lor sa scape de condamnări. De de doar politicienii și nu romanii obișnuiți ? Pentru ca au avut impresia ca pot face orice in România! Cine incalca legea sa meargă nu la pușcărie, ci la Ocna!!!!!
    Acolo este locul borfașule !!!! Pușcăria a devenit un sanatoriu pe banii romanilor!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here