După ce „SS” a primit verde la CCR să sugrume justiţia, azi a început atacul la procurorul general. Tudorel a demarat schimbarea lui Lazăr după model Kovesi

3
2738

Ziua şi atacul la stâlpii justiţiei anticorupţie din România. La doar o zi după ce Curtea Constituţională a României (CCR) a validat înfiinţarea unei veritabile entităţi de tip terorist la adresa justiţiei şi a democraţiei româneşti (SSIJ, zisă şi „SS”), azi a venit lovitura numărul 2.

Pe lista celor care trebuie maziliţi a intrat procurorul general Augustin Lazăr. PSD şi ALDE, presate de clanurile penale din cele două partide, i-au dat sarcină lui Tudorel Toader să-l debarce pe Lazăr după model Kovesi. Iar azi, satrapul Justiţiei ajuns ministru a demarat operaţiunea.

Astfel, Ministerul Justiției a început selecția pentru alegerea unui nou procuror general, potrivit unui anunț postat pe site-ul instituției. Procedura are loc pe fondul tensiunilor majore dintre Tudorel Toader și procurorul general Augustin Lazăr, căruia îi expiră mandatul în aprilie.

Candidații își pot depune dosarele până pe 28 martie, iar desemnarea se va face în urma unui interviu cu ministrul Tudorel Toader. Procedura de selecție se va încheia pe 5 aprilie.

Detaliile procedurii, AICI

CITIŢI ŞI:

Dragnea, saltă-mă! De azi, e legal. Ziua în care CCR a îngropat România

Orlando sperie Europa: vrea paradisuri fiscale. „A fost o zi neagră pentru Președinția Română a Consiliului UE”

S-a născut o mare campioană: Bianca Andreescu. Uluitor: 6-0, 6-1 cu Garbine Muguruza!

3 COMENTARII

  1. Cine trebuie sa puna in functie pe procurorul general? Ministrul justitiei! Daca in luna aprilie procrorul actual elibereaza functia nu trebuie ca ministrul justitiei sa organizeze desemnarea unui alt procuror? Domnule Ciocazanu, e luna martie si nu mai merge interimatul alba-iulianului cu parul prespalat.

  2. Face ce vrea Garganel ca a primit asigurari de la bulibasa de telormani ca nu va fi mazilit.Ati auzit cumva ceva vociferari din opozitiei cu referire la acel vot in plen ramas in suspensie ?Nu….ca nu le convine sa plece garganel,in fond si ei asteapta ca mortul colacul acea ordonanta care sai albeasca…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here