Hoandră: „E multă prostie pe Facebook. Nu mai citesc nici ce apare în Occident”. Guşă: „Contează, din păcate…”.

6
2254
Guşă şi cu Hoandră au îngropat prima televiziune de ştiri

Cozmin Guşă şi-a început emisiunea de la Realitatea TV din postura de judecător suprem al scenei politico-mediatice de azi. „Nu întâmplător, a spus el, suntem într-o sală de teatru, apropo de roluri, de păpuşari”.

Părea vizibil iritat după anunţul oficial al plecării lui Rareş Bogdan de la Realitatea TV şi intrarea sa în politică. Transpira enorm. Era roşu la faţă. „Iulian Leca, dă-mi te rog nişte şerveţele!”, a cerut moderatorul.

După care a prezentat o listă cu presa în viziunea lui. Pe tablă, apărea doar o mică parte din presa României. Doar televiziuni de ştiri, câte site-uri şi cam atât. Lipsea din ecuaţie cam 90% din presa României.

„Cozmin, pot să te critic? Ai uitat Facebook-ul, foarte important, contează”, spune Costi Rogozanu. „Din păcate, din păcate…”, îi răspunde Guşă. Iar Hoandră abia aşteaptă momentul pentru periaj.

„Eu nu am Facebook. E multă prostie pe Facebook, de aia nici nu am cont. Nu mai citesc nici măcar ce apare în Occident. Contează emisiunea noastră, aici, la Realitatea TV”, conchide „fostul coleg de presă al lui Rareş Bogdan”, după cum îl ştampilează Guşă pe magistralul Hoandră.

„Ştiu că toată lumea aşteaptă poziţia noastră pe tema lui Rareş Bogdan. Am primit multe telefoane azi, dar nu am răspuns. După ora 22.00, promit să vă anunţ”, încheie Guşă preambulul emisiunii cu cel mai mic rating dintre toate posturile TV de ştiri. Detalii, AICI.

CITIŢI ŞI:

Rareş Bogdan, „executat” din nou de Guşă TV. Dedicaţii pro-Ghiţă, ghionturi anti-Kovesi şi „Drumul gării din Beclean”. Hoandră? Tace bine

„Pseudo-teleastul Guşă şi sluguţa lui, Octavian Hoandră”. Super-parodie despre balamucul de weekend de la Realitatea TV

Ghiță a devenit abonat la Gușă TV. Hoandră, odios: „De la Fenomenul Pitești la Fenomenul Ploiești”

Alex Ştefănescu: „Rareş Bogdan, nu mai pot să vin la Realitatea TV! Jocuri de Putere nu mai e ce-a fost. Am văzut circ de prost gust în emisiunea lui Guşă”

6 COMENTARII

  1. KKgusaTV il promoveaza pe Hoarda in toata mizerabilitatea neocomunistoida. Hoarda este un sustinator al pesedeului, pesedeu in care gusa are ancore puternice. Hoarda guita ca a stat legat de calorifer cu catuse dar nu e meritul lui, este doar consecinta tentativei lamentabile de a trece illegal frontier de stat. La cati au reusit asta nu a reusit, a falimentat si l-a prins patrula. Toti cati ai fost prinsi pe frontiera au fost legati cu catuse de calorifer. Nu s-a remarcat ca opozant al regimului comunistoid ci doar ca un trasfug lamentabil. KKgusaPRODUCTION este o emisiune penibila spre tragicomica, RealitateaTV fara Rares o sa ajunga in haznaua gazetareasca alaturi de Haznaua a treia!

  2. Daaaa tatatie hoandra, emisiunea voastra e asa de importanta acolo la „IRealitatea lui gusa” ca nu se uita nimeni la ea, aveti un rating de bubuie!!!!!! Fii mandru acolo hoandra, in mutenia ta, ca atunci cand casti gura spui doar prostii!!!

  3. Pe mine ma intriga situatia acestui Hoandra si relatia lui cu Gusa. Pare o crima care se defasoara sub ochii nostri. Este un caz tipic de mancurtizare, de imbecilizare a unui om, de sclav exploatat pana la epuizare psihica si chiar fizica.
    Nu stiu cum de l-a inrobit Gusa intr-un asemenea hal. Am vazut si un altfel de Hoandra, l-am auzit uneori manifestandu-se si ca un om liber, chiar inteligent, chiar daca si atunci erau momente izolate, urmate reveniri la normal lui de umil executant.
    Dar ce se intampla in ultima vreme este halucinant! Gusa il poarta prin tara ca pe un animal de companie si acest Hoandra total imbecilizat, a piedut orce urma de intelectual, de ziarist, de om liber. Rolul lui este sa repete ineptiile pe care vrea sa le raspandeasca Gusa, care pare ca se joaca cu mintea lui.
    Ce se intampla? Cu ce il tine Gusa captiv? Il sperie cu un secret din trecutul lui, ii furnizeaza droguri? E oare cazul sa ne mobilizam, sa lansam alerta „Salvati-l pe Hoandra”?

  4. Acest individ, Hoandra-goanga, mi-a fost nesuferit de la prima aparitie, cu vocea lui plangareata si care, obsedat, ii tot dadea inainte cu Basescu… Acum ajuns la remorca unei puslamale, fosta „ordonanta” a lui Nastase, isi da arama pe fata….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here