Ea e PSD-ista mincinoasă ajunsă în Casa Poporului pentru a împrăştia mizerii peste popor. Cum a încercat Aida Căruceru să-l cucerească pe Dragnea cu un fake news anti-Iohannis

5
7146

PSD-ista Aida Căruceru e disperată s-o bage Dragnea în seamă. N-o prea bagă, pentru că nu-i de talia Irinei Tănase şi nici alte calităţi nu are.

Dar ea nu se lasă. Face zgomot, postează pe Facebook (unde scrie cu picioarele, pe care şi le expune pe pagina oficială de parlamentară), inventează, minte ca o flaşnetă bolşevică. Ce-i drept, cu astfel de „calităţi”, dacă perseverează, poate prinde un loc pe liste la alegerile viitoare – sultanul chiar are nevoie de aşa ceva.

Ultima ispravă a acestei PSD-iste cu tupeu este o făcătură de poză prin care vrea să spună că Iohannis îl ştia de ceva vreme pe Ştefan Mandachi, suceveanul care a pornit #şîeu, de pe vremea când s-ar fi fotografiat împreună pe munte, acum ceva vrema, alături de alţi tineri drumeţi.

Numai că „bărbosul” pe care Aida Căruceriu vrea să-l transforme în Ştefan Mandachi nu e Ştefan Mandachi. O spune chiar suceveanul pro-autostrăzi:

”Ca să nu mai existe dubii, subliniez și eu ceea ce a spus astăzi realul bărbos din poza cu președintele: Îl cheamă Alin Radu și e din Pitești. N-avem nicio legătură”, a scris Ştefan Mandachi pe Facebook.

Reacţia suceveanului n-a schimbat nimic în comportamentul Aidei Căruceru. Postarea sa infectă de mai jos a rămas intactă pe Facebook:

O altă postare mizerabilă a PSD-istei este precedenta, în care îl atacă pe Rareş Bogdan că a plecat din presă în politică, acuzându-l de…manipulare!!! Evident, jurnaliştii aflaţi în tabăra opusă lui Rareş Bogdan, la televiziunile roşii, pentru Aida Căruceru ei nu manipulează, spun adevărul despre „abuzurile din justiţie” ca să-i facă pe plac lui Dragnea&co..

5 COMENTARII

  1. Fiecare curvă pe inima ei piere. Nu pentru că are inimă ci pentru că e curvă politică. Cunoscutul Liviu Dragnea e mincinos. Iubea femeile. Acum iubește tinerele. Mă rup de realitate şi admit: mai bine iubești o nație care ți-a dat o şansă. Aceea de a fi un Idiot. Mai presus de cuvinte e omul. Mai presus de voci e Dumnezeu. Un mort căruia îi scot inima în spital. Nu e roşie.

    Mossad Tel Aviv

  2. Dacă ar fi singura! Sunt o gramada de trepaduse care mănâncă pâine de pomana, nulitati. De ce nu se face odată cu curățenie și asemenea specimene sa se ducă la munca și nu la întins mâna! Nu de alta dar au niște salarii care depășesc pensiile medicilor după 40/45 de ani de munca!
    Rușine !!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here