Kovesi, încă un meci jucat azi în lupta cu clanurile penale. NU cedează!

4
7871

Fosta şefă a DNA a ieşit de la audierile de la Înalta Curte, unde au loc acţiunile disciplinare pentru care este anchetată. Laura Codruţa Kovesi a ales să-şi asume o bătălie pe faţă cu forţele penale din politică, dar şi cu aliaţii lor din justiţie ajunşi în poziţii-cheie, la vârful CSM sau în temuta „SS”.

La ieşirea de la audierile în care este hărţuită, Kovesi a declarat că merge mai departe:

„Da, astăzi s-a judecat una dintre acțiunile disciplinare, care a fost finalizată de CSM. CSM a stabilit că nu am comis nicio abatere disciplinară. Este vorba despre un control care l-am dispus în cadrul DNA. Printre alte activități dispuse, am dispus ca un consilier care avea calitatea de judecător, dar era detașat la DNA, să facă o evaluare care respectă jurisprudența, având în vedere că era o practică judiciară care era neunitară în interiorul instituției. Cam asta este abaterea disciplinară. O să vedem soluția”, a spus Kovesi la ieșirea de la ÎCCJ, citată de stiripersurse.ro.

Kovesi se află în aşteptarea verdictului Parlamentului European pentru postul de procuror-şef al Parchetului European.

În paralel, ea a intrat în vizorul „SS”, secţia controlată de PSD şi ALDE şi înfiinţată cu procurori dispuşi să execute comandă politică.

Joacă bine şi în Europa

Consiliul UE ar fi propus Parlamentului European ca pe 20 martie să fie întâlnirea pentru o primă rundă de negocieri cu echipa PE , în vederea unei decizii privind şefia Parchetului European, pentru care candidează şi Laura Codruţa Kovesi.

Sursele menţionate au adăugat că ar putea avea loc mai multe runde de negocieri între echipa PE şi Consiliul UE, înainte să fie luată o hotărâre finală în legătură persoana care va fi viitorul procuror-şef european.

Având în vedere că Laura Codruţa Kovesi este candidatul ales de comisiile PE pentru funcţia de procuror-şef european, iar Consiliul UE a stabilit ca Jean-François Bohnert să fie desemnat pentru şefia Parchetului UE, cele două instituţii trebuie să negocieze pentru a ajunge la un consens.

CITIŢI ŞI:

După ce „SS” a primit verde la CCR să sugrume justiţia, azi a început atacul la procurorul general. Tudorel a demarat schimbarea lui Lazăr după model Kovesi

20 martie ar putea fi ziua decisivă pentru Kovesi

Boala lui Dragnea: justițită acută. Doare când se apropie judecata

Canadianca noastră uimește Planeta Tenis! Bianca a câștigat finala și a mulțumit în limba română

Hoandră: „E multă prostie pe Facebook. Nu mai citesc nici ce apare în Occident”. Guşă: „Contează, din păcate…”.

Pleşu: „Gigi, Nelu sau Maricica apar la TV şi dau cu tunul în elite. E vremea mineriadei de hârtie”

Ea e PSD-ista mincinoasă ajunsă în Casa Poporului pentru a împrăştia mizerii peste popor. Cum a încercat Aida Căruceru să-l cucerească pe Dragnea cu un fake news anti-Iohannis

 

 

4 COMENTARII

  1. Măcar Oanele. Macaroane italiene. Am ucis muncitorii români şi apoi Mafia. Am readus pe verde românii. Țeapa lui Țepeş. Pe când îngerii copui italieni pâcăiau țigări Camel. Ei Camel eu Sobranie. Unii vin şi alții se duc. A fost Firea. Vine Gorghiu. Moare PES Europa şi SPD e mulțumit. Decât la Strasbourg cu Siria distrusă mai bine la picnic în Odenwald. Mai bine ca în Libia zilelor de azi. Mai bine politician local decât killer universal. Popoarele mici o vor duce bine cu românca Kovesi. Mai aprigă ca ea nu e nimeni prin jur. Cum liniștea curge curg şi laudele mele sobre. Un soclu de memorie. Asta va fi Kövesi cu bani de acasă. Vivat Ungaria! Vivat Ziua!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here