Au cocoșat-o! Șoșoacă se plânge că a luat amenzi de peste 10.000 de euro după scandalurile făcute prin piețe

4
6545

Senatoarei conspiraționiste Diana Șoșoacă i-a venit nota de plată pentru “distracția” de la scandalurile făcute prin piețe: peste 10.000 de euro. Joi seara, la o nouă încercare de miting eșuată caraghios, la Oradea, avocata băgată în Parlament de AUR li s-a văicărit celor câțiva oameni veniți s-o asculte că Jandarmeria a rupt-o cu amenzile, relatează Aktual24.ro.

La “marele miting anti-mască” anunțat de Șoșoacă au venit joi seara, în Oradea, circa 15 persoane. Un număr similar veniseră și la precedentele acțiuni ale conspiraționistei, în București și alte câteva orașe.

În fața “mulțimii”, senatoarea și-a vărsat năduful, mărturisind că până acum i-au venit acasă, trimise de Jandarmerie atât pe numele său, cât și al soțului, amenzi în valoare de peste 10.000 de euro.

Cum amenda medie primită la o singură participare, pentru nepurtarea măștii, lipsa distanței de siguranță față de alți participanți și (când e cazul) și depășirea numărului de 100 de oameni este de circa 1.500 de lei (aproximativ 300 de euro), rezultă că, până acum, Șoșoacă și soțul său au fost amendați de cam 33 de ori.

Cum Șoșoacă face scandal chiar și de câteva ori pe săptămână de vreo 8 luni încoace, rezultă că, până la urmă, a scăpat destul de ieftin. În orice caz, a primit amenzi doar pentru nerespectarea restricțiilor, nu și pentru dezinformarea pe care o practică sistematic și vehement, îndemnându-i pe oameni să nu se vaccineze și să nu respecte legile.

Ministrul de Interne, Lucian Bode, spusese acum o lună că “doamna senator (Șoșoacă – n. red.) este campioană la amenzi, dar se pare că n-o interesează”.

Se pare însă că, de la o vreme, nota de plată pentru “distracție” a cam început să atârne la buzunar.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Deputatul Seidler (USR) a fost scos din emisiune, la Antena 3, când a amintit de turnătorul Dan Voiculescu! „Vorbiți de funie în casa spânzuratului”

* Războiul a luat sfârșit: PNL și USR-PLUS merg mai departe cu Guvernul Cîțu! Condiție rezonabilă pusă premierului

* Furie și disperare în Sistem: Ioana Mihăilă continuă reformele în Sănătate. Antena 3 a început deja linșajul, pe modelul exersat cu Vlad Voiculescu

* Trei greșeli majore ale lui Vlad Voiculescu la evacuarea Spitalului Foișor

* Dragnea e cu un picior în afara pușcăriei! Comisia din Penitenciarul Rahova a avizat pozitiv eliberarea anticipată a fostului lider PSD. Decizia finală o iau judecătorii

* Comisia Juridică a Senatului propune sancționarea Dianei Șoșoacă pentru instigare la ură, extremism, xenofobie, homofobie și sfidarea legilor

VIDEO. Scene înfiorătoare cu anarhistele rusofile. Cerva: „Câta picior i-am tras în cur! I-a sărit curu’ în aer!”. Lovin: „I-am vărsat cafeaua în cap! L-am călcat pe mână!”

* „Olguțul” Claudiu Manda, europarlamentar PSD, a fost trimis în judecată de DNA pentru folosirea influenței politice

* Socaciu, Daea, Bacalbașa, Tărăcilă, Hașotti, Solcanu își vor pensiile speciale înapoi! 122 de foști parlamentari au apelat la instanță pentru a-și recupera privilegiul pierdut prin lege

* Deputații-șaormari Solomon și Stativă au pierdut procesele în care contestau amenzile Covid, după scandalul din Centrul Vechi. Instanța a stabilit că trebuie disciplinați

* Fiul lui Sever Mureșan a fost arestat după ce, beat și drogat, a urcat la volan și a distrus 12 mașini în Brașov. În 2017 a stat agățat 10 ore pe o macara!

4 COMENTARII

    • NU rămâneee… Putin fără bani atâta timp cât mai are… GAZE (!!!!!): Șoșoacă NU are de ce să-și facă griji, deocamdată, căci Rusia încă are cu ce… să-i plătească amenzile!!!

      • Asta ar fi (CHIAR!) tareeeee…: săăă… ajungă-n FALIMENT Federația-Rusă, din cauza amenzilor luate-n România de cătreee… SLUGILE-lor-NĂIMITE (!!!): A.U.R.-iștii, Șoșoacă, Cervele, Diplanu’ și ceilalți DERBEDEI TRĂDĂTORI-de-Țară!!!!!)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here