Deputatul Seidler (USR) a fost scos din emisiune, la Antena 3, când a amintit de turnătorul Dan Voiculescu! „Vorbiți de funie în casa spânzuratului”

3
55728
Cristian Seidler - Oana Stancu-Zamfir

Încă o întâmplare caraghiosă la Antena 3, televiziunea familiei lui Dan Voiculescu, fost informator sinistru al Securității cu indicativele”Mircea” (1970) și „Felix” (1973). După Pavel Popescu (deputat PNL) în 2019, și Cristian Seidler (deputat USR-PLUS) îi pune în dificultate pe propagandiștii de la Antena 3, amintindu-le de patronul-turnător.

Cristian Seidler a fost scos miercuri dintr-o emisiune moderată de Oana Stancu-Zamfir, soția unui senator PSD (Daniel Zamfir), după ce a făcut aluzie la relația cu Securitatea a lui Dan Voiculescu.

Invitat în emisiune prin telefon, Cristian Seidler a avut un schimb de replici cu un invitat din studio pe tema „informatorilor la DNA”, moment în care deputatul USR i-a spus acestuia: ”Sunteți sigur că vreți să vorbiți de informatori? Vorbiți de funie în casa spânzuratului”.

În acel moment, moderatoarea Oana Stancu l-a întrerupt și i-a spus că pot discuta despre informatori, invocând numele a doi USR-iști, Claudiu Năsui și Vlad Voiculescu, cu trimitere la părinții lor.

La scurt timp, Oana Stancu-Zamfir i-a urat lui Seidler ”O zi bună!”, scrâșnind din dinți, și i-a tăiat legătura.

În ianuarie 2019, deputatul PNL Pavel Popescu a avut o intervenție similară, dar în platoul Antenei 3, nu prin telefon. El a amintit de turnătorul Voiculescu chiar în emisiunea lui Mihai Gâdea. N-a fost dat afară din studio (cum a pățit un alt liberal, Ionel Dancă, tot în 2019), ci a fost jignit grosolan de Mugur Ciuvică.

VIDEO: Pățania lui Pavel Popescu (PNL)

„Mircea” și „Felix”

Dan Voiculescu a fost declarat de CNSAS drept colaborator al Securității ca poliție politică. Confirmarea definitivă a venit de la instanță, în 2011. Decizia a venit de la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Voiculescu a fost recrutat ca informator de Securitate comunista, în februarie 1970, primind numele conspirativ „Mircea”. În 1973 a fost recrutat de Direcția a III-a a Securității, unde i s-a dat numele de cod „Felix”. Timp de doi ani, a dat multe note informative despre colegi, rude plecate în străinătate și cetățeni străini cu care a avut contact.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Războiul a luat sfârșit: PNL și USR-PLUS merg mai departe cu Guvernul Cîțu! Condiție rezonabilă pusă premierului

* Dragnea e cu un picior în afara pușcăriei! Comisia din Penitenciarul Rahova a avizat pozitiv eliberarea anticipată a fostului lider PSD. Decizia finală o iau judecătorii

* Fiul lui Sever Mureșan a fost arestat după ce, beat și drogat, a urcat la volan și a distrus 12 mașini în Brașov. În 2017 a stat agățat 10 ore pe o macara!

* Comisia Juridică a Senatului propune sancționarea Dianei Șoșoacă pentru instigare la ură, extremism, xenofobie, homofobie și sfidarea legilor

* Studiu științific: Ivermectina nu are niciun efect în cazurile medii și severe de Covid

* „Olguțul” Claudiu Manda, europarlamentar PSD, a fost trimis în judecată de DNA pentru folosirea influenței politice

* S-a ales praful de politicianul Tăriceanu: și-a pierdut și partidul! ALDE și-a ales un nou președinte

VIDEO. Scene înfiorătoare cu anarhistele rusofile. Cerva: „Câta picior i-am tras în cur! I-a sărit curu’ în aer!”. Lovin: „I-am vărsat cafeaua în cap! L-am călcat pe mână!”

* Socaciu, Daea, Bacalbașa, Tărăcilă, Hașotti, Solcanu își vor pensiile speciale înapoi! 122 de foști parlamentari au apelat la instanță pentru a-și recupera privilegiul pierdut prin lege

* Deputații-șaormari Solomon și Stativă au pierdut procesele în care contestau amenzile Covid, după scandalul din Centrul Vechi. Instanța a stabilit că trebuie disciplinați

3 COMENTARII

  1. „Latrina-3” este foarte preocupată deee… informatorii-D.N.A.-ului, dar NU suportă să se vorbească acolo despreee… informatorii-Securității-comuniste!!!

  2. ce adunatura de ratati la Cocina 3-ZISA SI lATRINA 3, un asa zis medic Ciuvica ,specialist in bataturi; Mircea Badea un circar, raspopitul pocait Gadea, se dau analisti ,mai bine zis anuslingisti a lui Felix turnatorul, incadrati de tolomacul Ursu si tembela Stancu-Zamfir. O trupa buna de sters pe jos cu ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here