În asaltul de la Capitoliu, o femeie ar fi furat un laptop al lui Nancy Pelosi, pentru a-l vinde spionajului rusesc. FBI a intrat pe fir

0
3435
Riley June Williams. În dreapta - în acțiune pe 6 ianuarie

FBI investighează un nou caz legat de Asaltul de la Capitoliu. Agenția americană a primit o informație confidențială conform căreia o susținătoare a lui Donald Trump, care a pătruns în Capitoliu în asaltul din 6 ianuarie. ar fi furat un laptop al lui Nancy Pelosi (80 de ani), președinta Camerei Reprezentanților. Laptopul urma să fie vândut agenților Rusiei, relatează CNN.

Persoana bănuită este Riley June Williams, originară din statul Pennsylvania. Un bărbat care susține că este un fost iubit al acesteia susține că Riley June apare în clipuri video în timpul atacului de la Capitoliu, direcționându-i pe atacatori, pe scări, spre biroul lui Nancy Pelosi.

Bărbatul mai spune că a vorbit cu prieteni ai lui Riley June Williams, care i-au arătat filmulețul în care aceasta fură laptopul din biroiul lui Nancy Pelosi.

Riley June Williams ar intenționa să trimită laptopul unui prieten din Rusia, care ar urma să-l vândă către Serviciul de Informații Externe al Federației Ruse (SVR) – spionajul  Moscovei.

Persoana care a dat indiciul spune că planul ar fi picat din motive necunoscute, iar Riley June Williams s-ar afla în continuare în posesia laptopului sau că ar urma să-l distrugă.

FBI precizează că femeia a dispărut după evenimentele din 6 ianuarie și că și-a șters conturile de pe rețelele sociale.

Deocamdată nu există o confirmare că un laptop lipsește într-adevăr din biroul lui Nancy Pelosi, însă FBI a anunțat că investigația rămâne în curs, iar situația va fi clarificată cât de curând.

Tot felul de derbedei au intrat în biroul lui Nancy Pelosi

Este unul dintre detaliile cele mai bizare care au apărut în „avalanșa” de plângeri și cazuri de după evenimentele violente instigate de Donald Trump pe 6 ianuarie 2021. Există bănuiala, parțial confirmată, că în gloata violentă care a pătruns în clădirea Capitoliului, care găzduiește Congresul SUA, s-au infiltrat și persoane cu misiune precisă de a sustrage anumite lucruri sau documente.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Ruptură la vârf în PNL. Rareș Bogdan, atac dur la Orban: „I s-a umflat capul la Palatul Victoria! Cu excepția lui Boc, toți premierii s-au stricat la cap, au ieșit trăncăniți la cap”

* Atac macabru al lui Roșca Stănescu la adresa lui Orban: „Va trebui să plece de la PNL, cu picioarele înainte sau cu picioarele pe altă parte!”

* Păzea, Șoșoacă se înarmează! „De mâine voi face cerere pentru permis de port-armă. Trebuie să mă apăr cumva”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here