Cumplită tragedie: o șoferiță vitezomană a omorât două fete pe trotuar pentru că „a încurcat pedalele” mașinii. Femeia a fost bătută de martorii accidentului

1
4956
Foto: DIgi 24

Două fete – una de 21 de ani, cealaltă de 6 ani – au fost lovite mortal pe trotuar, sâmbătă seara, de o mașină condusă de o șoferiță în vârstă de 56 de ani. Accidentul rutier s-a produs în zona de nord a Bucureștiului.

Femeia a pierdut a controlul mașinii, a intrat într-un stâlp, apoi în gardul unei case, lovind și două fete, care au murit în scurt timp. Martorii accidentului au snopit-o în bătaie pe șoferiță.

Explicațiile femeii, la audierile de la Poliție: s-a pierdut și a încurcat pedalele mașinii, pentru că nu conduce prea des. Polițiștii spun că, din ce-au văzut pe camerele de supraveghere, mașina a avut viteză foarte mare.

Fata de 21 de ani și cea de 6 ani se jucau pe trotuar. Ele au fost rănite grav când mașina a ricoșat în gardul unei case. Au fost transportate la spitale diferite (Floreasca și Grigore Alexandrescu), unde au decedat în scurt timp.

La spital au ajuns, pentru îngrijiri medicale, și șoferița, și pasagerul din automobil. Cei doi au fost agresați după accident de către mai multe persoane aflate în zona tragediei.

Astfel, pe lângă cercetarea care se face pentru a se stabili cum s-a produs evenimentul rutier, se fac cercetări și pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe.

După „escala” de la spital, șoferița a fost dusă la sediul Brigăzii Rutiere a Poliției Capitalei, unde a fost audiată trei ore. I s-a întocmit dosar pentru ucidere din culpă, dar față de ea nu s-a luat nicio măsură preventivă. I-au fost prelevate probe biologice, pentru ca medicii legiști să poată stabili dacă femeia de 56 de ani a consumat alcool. Apoi, aceasta a fost lăsată să plece.

Femeia le-a spus polițiștilor că:

  1. a pierdut controlul volanului;
  2. a încurcat pedalele;
  3. nu conducea prea des.

Tragedia s-a produs sâmbătă seară, pe Strada Mențiunii din nordul Capitalei.

Polițiștii care au vizionat imaginile de pe camerele video spun că mașina a venit cu viteză foarte mare.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Scene grotești cu isterica Șoșoacă la spital. Răcnete tribale către Vlad Voiculescu, Beatrice Mahler și un bodyguard

* Șoșoacă a participat doi ani la hoțiile Guvernului Năstase! A văzut cum „se vinde țara”, dar a tăcut 18 ani. A dat-o afară PDL, în 2005

* Nicușor Dan, PNL și USR-PLUS au găsit cea mai bună formulă pentru București: suspendarea pe un an a PUZ-urilor de sector. Nu pe 2 ani, nu pe 3 luni!

1 COMENTARIU

  1. Și Poliția… I-A DAT DRUMUL, CRIMINALEI, SĂ… PLECE ACASĂ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Ministrul-de-INTERNE, Bode, reușește PERFORMANȚA (!) de a fi chiar maiii… „ZERO-BARAT” (!) decât predecesorul său, PENIBILUL de Vela!

    Chiar nu are P.N.L. un om… CA-LUMEA (!), pentru Afacerile-INTERNE??????!!!
    (Tot cu Velaaa…, tot cu Bodeee…?????!)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here