Acasă Media Antena 3, televiziunea bătrânilor. Cine se mai uită la Gâdea&Badea

Antena 3, televiziunea bătrânilor. Cine se mai uită la Gâdea&Badea

Jumătate dintre românii care urmăresc seară de seară Antena 3 au vârste de peste 65 de ani. De asemenea, dintre televiziunile de ştiri, postul TV controlat de familia Voiculescu are cel mai scăzut număr de telespectatori tineri, potrivit unei analize publicate de Forbes.

În perioada 1 ianuarie-22 februarie 2019, Antena 3 a avut o audienţă medie naţională de 382.000 de telespectatori pe minut în prime-time (interval de maximă audienţă, 19.00-24.00). Aproximativ 49% din această cifră este format din persoane cu vârste de peste 65 de ani, rezultă dintr-o analiză realizată de Forbes. Totuşi, România TV este lider pe segmentul 65+, cu un procent de 57,4%.

Antena 3 nu stă deloc bine în ceea ce priveşte telespectatorii tineri: grupa de vârstă 18–24 de ani este prezentă în proporţie de 1,1%, în timp ce privitorii din categoria 25–34 de ani deţine o pondere de doar 0,9%. În total, persoanele cu vârste între 18 şi 44 de ani sunt în proporţie de 5,6% la Antena 3, cea mai mică cifră de pe nişa ştirilor – România TV (7,6%), Realitatea TV (14,5%), B1 TV (13%) şi Digi 24 (22,8%).

De asemenea, aproape o treime (29,4%) din audienţa în prime-time a Antenei 3 este formată din telespectatori cu studii superioare, o cifră mai mare decât la România TV (20,4%). Targetul cu studii primare este în proporţie de 17,7%, iar cel cu studii medii are o cotă de 52,3%.

CITIȚI ȘI:

Parastas la Antena 3. Gâdea vede stafii nemțești. Kovesi primește note minuscule: 3, 2, 1 și chiar 0

loading...

4 COMENTARII

  1. Nu obișnuiesc să răspund postacilor plătiți din suferinta unui popor. Ție,Eule, îți răspund: gunoaiele in numele cărora, văd,te insinuezi,nu jignesc clipă de clipă tot ce este onorabil în țara asta? Lecții de la un ins creat împotriva naturii nu iau. Cu atât mai puțin de la infecțiile omenirii pe care,guduros,le aperi. Copeica sau colivă ți-e tot una, bifezi limbi in curul celor care gândesc primat. Trist că țara este populată,masiv,de nevertebrate roșii. Și ciumate… Și,la final,nu am in grila tv,de ani de zile,latrinele in care zbenguiești în căutarea neuronului-stiu cum s-au construit grozăviile latrinelor, Guițătv și alte asemenea monstruozități destinate poulimii. In rest, să lingi spumos!

  2. Public de hazna,firme care își fac publicitate la latrina 3 așișderea ! Cum să-ți faci reclamă la asemenea jeguri și să alimentezi conturile bădăranilor lingăi, gâdea,ursu, civicus, abrahamus, chireacus, stoikeskus,stankius, badeamamii etc.,slugioi,ultime rebuturi ? Cum să susții mizeriile,interesele rusești ale mafiei securistoide, antiromanesti,penale voikulesciene la care privesc,cu ochii bulbucați de prostie, analfabeții ramoliți sau nu? Le place rahatul…

    • Esti dus cu capul banatene,felul cum scrii și te exprimi arată ca u esti de hazna,nu poți jigni pe cineva Pt ca are alta opinie sau urmărește alta televiziune care nu ți place tie,esti un rahat rasist cu ochi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările