Dragnea, la Târgu-Jiu, despre „fata cu care trăiesc și pe care o iubesc”. Delir alături de Olguţa şi Manda, proaspăt căsătoriţi şi cu palat în centrul Craiovei

4
10556
Liviu Dragnea a mers duminică la Târgu Jiu, la Conferința județeană de alegeri a PSD Gorj, la eveniment aflându-se și Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda, proaspăt căsătoriţi, cu palat în centrul Craiovei.
În discursul său de la Gorj, Dragnea și-a continuat delirul la adresa președintelui și a opoziției, început ieri la Reşiţa.  „Ei vor ca românii să trăiască rău pentru a fi nervoși și supărați ca să poată pune semințele urii mult mai ușor”, a declarat Dragnea.

Atac la „lacheii lui Iohannis”

„Au țipat când am mărit salariile, pensiile, au spus că de fapt pensiile scad. De ce își urăsc acești oameni conaționalii? Pentru că ei nu fac politică pentru oameni. Singurul partid care face politică pentru oameni este PSD. Ei au caștigat prin dezbinare și prin ură”, a declarat Dragnea.
„Toții lacheii lui Iohannis au un singur scop – să mintă, să înjure și să stimuleze ura, pentru ca România să fie un stat dezbinat”, a delirat Dragnea în faţa audienţei de partid din Oltenia, care i-a susţinut slugarnic aberaţiile.
El le-a mai spus membrilor PSD că s-a „obișnuit să deconteze tot” și să îi fie hăituită familia: „Nu e usor să ai copiii hăituiți, fata cu care trăiesc și pe care o iubesc”.

Război cu mogulul Andronic

Ieşirea nervoasă a lui Dragnea are legătură cu atacul din presa mogulului Dan Andronic, aliat cu Ghiţă (România TV) şi Guşă (Realitatea TV).
„Potrivit surselor Evz, starea lui Dragnea este influenţată şi de deciziile pe care le ia în viaţa sa amoroasă. Sursa la care se face referire susţine că Liviu Dragnea nu mai este cu Irina Tănase, ci cu o altă tânără. Despre cine este noua cucerire a liderului PSD nu sunt date detalii“, a scris Capital.ro, site deţinut tot de Dan Andronic.
Dragnea a replicat azi tăios pe tema acestei „dezvăluiri”.
„Mi-au hăituit copiii, chiar şli pe fata pe care o iubesc. Apropo, domnule Andronic, termină cu mizeriile! Lasă-i în pace pe oamenii pe care îi iubesc, dacă eşti bărbat, ceea ce nu cred“, a spus Liviu Dragnea la Târgu-Jiu.

Clanul Manda-Olguța: cununie de Dragobete cu mortul pe masă

4 COMENTARII

  1. Vorba lui nenea Iancu Caragiale „si-a pierdut uzul ratiunii”. Si, cum D-ne, mai exista destui care il asculta, in afara de gasca din jurul lui, care, oricum, nu crede o iota din aiurelile lui ?

  2. Delirul nebunului, încă liber, într-o sală înțesată de oameni de nimic, ratați, supuși, mitocani. Și ce adunătură in prezidiu,unu și unu! Ăsta da partid, așa da organizație primitivă ! Toate neamurile,vecinii,curvele, amanții in partid. Greble, mandici, molgute, veiorici, irinucaci și restul gândaci. Se aleg intre ei, functii, șpăgi, averi,conace, votanții lor luând praful de pe tobă. Săraci și proști, arțăgoși și guralivi! Imagine de primate ciumate.

  3. „fata cu care trăiesc și pe care o iubesc”!?
    Poate țiitoarea, târfa, qurva, amanta, proasta…
    Și dacă mai e încă „fata” atunci ori este pedofil, or impotent!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.