Ana Birchall – „noul Tudorel”. E, oficial, ministrul Justiţiei şi a votat atacul la statul de drept, în Parlament

2
5970

Tudorel Toader e deja istorie. Românii care şi-au blestemat zilele pentru nenorocirile pe care el le-a făcut ca ministru aşteaptă să fie răzbunaţi. Dar între timp, urmaşa sa în funcţie îi calcă pe urme.

Ana Birchall apare pe lista parlamentarilor PSD care au votat azi PENTRU modificările Codurilor penale în favoarea infractorilor şi împotriva recomandărilor Europei. (Detalii, AICI).

Culmea, votul ei şi al tuturor parlamentarilor PSD, ALDE, UDMR, Minorităţi (plus 2 de la ProRomânia şi 1 de la PMP) s-a produs exact în timp ce delegaţia Comisiei de la Veneţia se afla în România tocmai pentru a discuta cu puterea modificările la legislaţia penală!

Deci Ana Birchall i-a sfidat incalificabil, tocmai pentru că ei s-au opus public atacului la statul de drept demarat de PSD şi ALDE.

Partea bună e că Birchall nu va putea fi ministrul Justiţiei mai mult de 45 de zile, ca interimar. Partea proastă e că, având în vedere ce a făcut azi în Parlamentul României – votând în favoarea infractorului Liviu Dragnea şi a penalului Tăriceanu -, există semne că e capabilă să fie „noul Tudorel Toader”.

Ba chiar mai mult decât fostul ministru, care a plătit cu funcţia pentru că nu i-a pus pe masa lui Dăncilă ordonanţele pentru salvarea corupţilor condamnaţi definitiv.

CITIȚI ȘI:

LISTA parlamentarilor – cu nume, prenume şi partid-, care au răstignit România în Săptămâna Mare. Istoria îi va ţine minte pe autorii atacului la statul de drept, via Codurile penale modificate în favoarea infractorilor

Atac în Săptămâna Mare! PSD, ALDE şi UDMR ne-au trimis în iadul infractorilor. Votul pentru Codurile penale pro-corupţie e anti-UE

UDMR, Minorităţile şi un PMP-ist au trădat România. Marea alianţă a infractorilor le-a stricat Paştile românilor

Iohannis torpilează Guvernul Dăncilă şi aruncă la coş remanierea. Nicolicea și ceilalți doi „nu au ţinută”. „Remanierea e un fel de farsă”

Ion Cristoiu, diversionist: „Ion Iliescu e acuzat de crime împotriva umanității pentru că l-a răsturnat pe Ceaușescu!”

Masacrul din Sri Lanka. Tragicul destin al miliardarului danez cu terenuri în Carpaţi. Anunţase că le va lăsa copiilor proprietăţile din Scoţia. Ieri, însă, i-au murit 3 din cei 4 copii

VIDEO. Ilie Năstase, surprins când a aruncat cafea pe faţa lui Băsescu. „A ales să ajungă un mare GOLAN”

 

2 COMENTARII

  1. Ana Birchall e evreică idiş din Moldova. Am o părere bună despre ea. E frumoasă şi poate juca în filme porno. Tot e mai frumos jobul ăsta. Aplecarea lui Tudorel Toader spre lucrurile Diavolului ne-a pus pe gânduri. Firește, în lumea bisericii fiecare evreică ar putea pune coarne unui bărbat. Şi fiecare ar putea deveni un NOSFERATU.

    Ana Birchall e avocată nu un procuror. E mai să nu fie procuror prim-ministru. America a fost construită de avocați. Banul nu se înmulțește ca ciupercile după ploaie. Banul are taina lui. Firește, marii antisemiți ca Joe Biden vorbesc de America judecătorilor. Mai simplu ar fi ca masonii serviciilor să se sinucidă. Ar fi mai simplu pentru ei.

    Mossad Tel Aviv

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here