Alt prost solemn: a fost împușcat mortal după ce a refuzat să poarte masca în magazin și s-a luptat cu polițiștii

0
9202

Pentru idioții pandemiei, nota de plată este uneori cruntă. A pățit-o și un bărbat de 73 de ani din Canada, care a fost împuşcat mortal de poliţie la câteva ore după ce a refuzat să poarte masca într-un magazin alimentar. Cazul a fost relatat joi de postul public de televiziune CBC, citat vineri de France Presse și preluat de Agerpres.

Potrivit poliţiei provinciei statului Ontario, citată de CBC, septuagenarul a agresat miercuri un angajat al unei băcănii, care i-ar fi cerut să poarte masca, în conformitate cu legea în vigoare din cauza pandemiei. Incidentul a avut loc la aproximativ 200 km nord de Toronto.

Potrivit angajatului magazinului, bărbatul de 73 de ani a refuzat să-și pună masca și a devenit agresiv. După incident, el a fugit spre casă.

O patrulă a pornit în urmărirea agresorului şi a anunţat numărul de înmatriculare al acestuia, încercând să-i întrerupă cursa înainte de a pune în pericol vieţile altor oameni.

În cele din urmă, polițiștii au ajuns la reşedinţa agresorului. A urmat un schimb de focuri între doi polițiști și bărbatul de 73 de ani, în urma căruia acesta a fost împușcat grav. Transportat la spital, el a murit la scurt timp după ce a intrat pe mâinile medicilor, a anunțat printr-un comunicat Unitatea de anchete speciale din Ontario. Identitatea victimei nu a fost încă dezvăluită.

„La faţa locului, anchetatorii au recuperat o puşcă semiautomată şi un pistol”, au precizat anchetatorii independenţi, care au confiscat de asemenea armele de foc ale celor doi poliţişti implicaţi.

Cadavrul bărbatului de 73 de ani a fost supus vineri unei autopsii.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here