Încă o victimă a nesăbuinței! Un român infectat cu Covid-19 se plânge de vacanța din Grecia. În loc de plajă și valuri, stă în carantină

0
7583
Lefkada

Un român infectat cu Covid-19, carantinat într-un hotel din Lefkada (Grecia), se plânge că nu a fost consultat de niciun medic timp de mai multe zile. El îi sfătuiește pe români să evite călătoriile în afara țării în această perioadă.

După ce a fost testat la vama Kulata, bărbatul se plânge, într-o postare pe Facebook, că a stat în izolare 24 de ore la Salonic, în așteptarea rezultatului. A plecat apoi spre Lefkada. După alte patru zile, a venit rezultatul testului: pozitiv. Omul are confirmarea infectării cu noul coronavirus.

În tot acest timp, turistul român a fost la plajă, la terase și în supermarketuri, fără mască și fără mănuși.

Acum este carantinat într-un hotel special pentru pacienții cu Covid-19, unde spune că are toate condițiile. Se plânge însă că a fost lăsat singur, fără să fie consultat de vreun medic.

În aceeași postare pe Facebook, bărbatul scrie că regretă vacanța din Grecia și îi sfătuiește pe români să evite călătoriile în afara țării în această perioadă.

Între timp, în cazul său au apărut și simptomele bolii.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here