Un agitator CapVid, anti-vaccinist din „tribul lui Șoșoacă”, a ajuns în spital. Speriat de Covid, a devenit promotor al vaccinării, dar s-a răzgândit repede

0
1965
Erno Kovacs se poza cu Șoșoacă, mândru că ignoră pericolul Covid. Acum face selfie pe patul de spital

Erno Kovacs (50 de ani), un organizator al protestelor CapVid (anti-vaccin, anti-mască, anti-restricții) din Zalău, județul Sălaj, s-a infectat cu Covid-19. A fost internat în spital, de unde, speriat, a îndemnat lumea să se vaccineze: „Îmi pare rău că nu m-am vaccinat, nu lăsați să treacă timpul!”. Dar a doua zi a șters mesajul!

Publicația locală Zalău24 arată că Erno Kovacs, un om de afaceri din Zalău, în vârstă de 50 de ani, a fost o voce vehementă în comunitatea sălăjeană împotriva vaccinării și a măsurilor contra răspândirii virusului SARS-CoV-2. El s-a alăturat mai multor proteste organizate de reprezentanții AUR, în diferite orașe din țară, inclusiv în București.

Dar virusul nu l-a iertat! Acum, bărbatul, infectat cu Covid-19, își strigă spaimele de pe patul de spital.

Într-o postare făcută marți, Erno Kovacs recunoaștea că a greșit când a acționat împotriva medicilor și a celor care luptau cu pandemia. „Am să promovez vaccinul. Medicii sunt într-adevăr niște eroi, trebuie respectați”, a scris el, într-o limbă română precară (publicăm varianta corectată).

„Vaccinați-vă, dragii mei! Îmi pare rău că nu m-am vaccinat. Nu lăsați să treacă timpul! Îmi pare rău că am fost contra vaccinării și contra Covid. Am să promovez vaccinul. Medicii sunt într-adevăr niște eroi, trebuie respectați, îmi aplec capul în fața lor și îmi cer iertare pentru neîncrederea pe care am avut-o în ei”, a scris Erno Kovacs, marți, pe contul său de Facebook.

Urmare, probabil, a reacțiilor din grupurile CapVid, Erno Kovacs a făcut doi pași înapoi.

Mai întâi și-a editat postarea: recunoaște că „chiar există Covid” și îi îndeamnă pe oameni să aibă grijă de ei. Nu mai apare însă nicio referire la vaccinare.

A doua zi, miercuri, Erno Kovacs și-a șters postarea de marți și a publicat una nouă, în care doar mulțumește medicilor care luptă cu virusul, fără a mai spune nimic de vaccinare.

„Mulțumesc din suflet tuturor medicilor de la Spitalul de boli infecțioase Zalău. Sunteți adevărați eroi, sunteți adevărați luptători cu acest nenorocit de virus. Îmi aplec capul în fata dumneavoastră”, a scris fostul agitator CapVid.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Tudor Chirilă despre Cîțu și Iohannis: „Superman și Terminator au aruncat țara în criză” / „Păpușa de la Grivco a devenit păpușar”

EDITORIAL. Marea înfrângere a unui politician mărunt: Klaus Iohannis

* TEXT ȘI VIDEO. Discursul integral al lui Florin Cîțu la moțiunea de cenzură. Analiză: 35 de afirmații bizare în 24 de minute

* Iohannis a reușit dezastrul perfect: Guvernul Cîțu a căzut după numai 9 luni! Înfrângere zdrobitoare: 281 de voturi împotrivă (cu 47 mai multe decât cele necesare)

Pe Boc l-a luat gura pe dinainte în direct: „Sunt convins că putem face cu PS… USR reformele pe care ni le-am propus“

AUDIO-VIDEO. Dovada că un deputat PNL a încercat să cumpere un deputat AUR, înaintea moțiunii. „Promovăm câțiva oameni unde vrei tu, nu știe nimeni. Ne spui unde, instituții deconcentrate”

Orban amenință că-și face partid! „Iohannis a rămas repetent. Parcă a fost înlocuit cu o sosie”

CTP: „Ești președintele țării de 7 ani și spui că «statul a eșuat»? În loc să spui: «Eu am eșuat. Dacă statul a eșuat, și eu am eșuat»”

Un dintre vedetele regimului Dăncilă-PSD, numită de Cîțu administrator la Aeroportul Otopeni. A absolvit Academia SRI

Premierul Cîțu l-a numit la Justiție pe sinecuristul perfect: membru în 17 Consilii de Administrație, toate la stat, în toate guvernările! Bonus: masterand al Academiei SRI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.