AUDIO-VIDEO. Dovada că un deputat PNL a încercat să cumpere un deputat AUR, înaintea moțiunii. „Promovăm câțiva oameni unde vrei tu, nu știe nimeni. Ne spui unde, instituții deconcentrate”

0
2193
Cosmin Șandru (centru, dând mâna cu Florin Cîțu) a fost înregistrat de un deputat AUR atunci când îi propunea să plaseze câțiva oameni în deconcentrate ca să „ne înțelegem“

George Simion a dat publicității o înregistrare audio în care deputatul liberal Cosmin Șandru ar încerca să-l cumpere pe deputatul Ciprian Titi Stoica (AUR), pentru ca acesta să chiulească marți, la votul moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Cîțu. Copreședintele AUR a acuzat: „Au încercat să ne cumpere parlamentarii la bucată. Le-au promis avantaje, funcții în deconcentrate“.

Cosmin Șandru (33 de ani) este deputat PNL de Timiș, aflat la primul mandat parlamentar.

Ciprian Titi Stoica (39 de ani) este deputat AUR de Timiș, aflat la primul mandat parlamentar.

Înregistrarea a fost postată de George Simion pe contul său de YouTube, iar o copie a ajuns la DNA.

Liberalul Cosmin Șandru neagă însă că ar fi negociat cu cineva. Totuși, în înregistrare se aude foarte clar cum acesta îi propune deputatului AUR: „Promovăm câțiva oameni, unde vrei tu, nu știe nimeni. Îi facem membri PNL de formă și gata. Ne spui unde, instituții deconcentrate“.

Ciprian Titi Stoica refuză oferta și-i răspunde deputatului PNL că s-a întors din Anglia în țară special pentru a pune capăt acestor practici, fiind „sătul de ce se întâmplă” și spunând că „nu se mai poate continua așa“.

La Antena 3, luni seara, deputatul Cosmin Șandru, de la PNL, a negat inițial orice dialog, spunând că n-a sunat pe nimeni. Pus în fața înregistrării, Șandru a admis că s-a întâlnit săptămâna trecută cu deputatul Ciprian Titi Stoica și că a avut o discuție pe tema felului în care se va poziționa AUR la moțiune.

Liberalul a continuat să susțină însă că n-a făcut nicio ofertă, pentru că oricum n-avea ce să ofere. „Să nu fie extras din context. Dacă e înregistrarea cap-coadă nu am nici un fel de emoție“, a spus el.

AUDIO-VIDEO: Discuția Șandru – Stoica

Dialogul Cosmin Șandru (PNL) – Ciprian Titi Stoica (AUR)

Cosmin Șandru: Zi, cum o negociem? Există vreo șansă să negociem?

Ciprian Titi Stoica: Băi, eu zic că nu… Eu așa zic, că nu…

Cosmin Șandru: Bun, dar ce-ar trebui făcut ca să putem negocia? Ia spune! Eu ți-o spun direct – promovăm câțiva oameni unde vrei tu, unde spui tu. Nu știe nimeni. Îi facem membri PNL de formă și gata.

Ciprian Titi Stoica: Mhm…

Cosmin Șandru: Înțelegi? Ne spui unde, instituții deconcentrate, nu știu…

Ciprian Titi Stoica: Mhm… Nu, hai să… N-are rost să… Cum să zic, să vă fac să vă pierdeți timpul. Eu am avut un serviciu în Anglia, înțelegi, la 3 minute de casă, lucram 4 zile, toate duminicile libere, eram cel mai mare în grad din stație, luam aceiași bani pe care-i iau aici ca deputat… Eu n-am venit pentru… Înțelegi? Eu am venit fiindcă sunt sătul de ce se întâmplă și nu se mai poate continua așa. Și voi, că sunteți tineri și de bună-credință, ar trebui și voi să înțelegeți lucrul ăsta.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Pe Boc l-a luat gura pe dinainte în direct: „Sunt convins că putem face cu PS… USR reformele pe care ni le-am propus“

* Orban amenință că-și face partid! „Iohannis a rămas repetent. Parcă a fost înlocuit cu o sosie”

EDITORIAL. Marea înfrângere a unui politician mărunt: Klaus Iohannis

* CTP: „Ești președintele țării de 7 ani și spui că «statul a eșuat»? În loc să spui: «Eu am eșuat. Dacă statul a eșuat, și eu am eșuat»”

* Cîțu l-a demis pe șeful USR-ist din Sănătate pentru că n-a făcut ceea ce însuși Cîțu i-a interzis prin OUG!

* Premierul Cîțu l-a numit la Justiție pe sinecuristul perfect: membru în 17 Consilii de Administrație, toate la stat, în toate guvernările! Bonus: masterand al Academiei SRI

* Furioasă că a pierdut președinția USR-PLUS, „tabăra Barna” a impus radierea „PLUS”: partidul se va numi USR!

* Tragedie la Milano: cel mai bogat român a murit împreună cu soția sa și fiul lor, în avionul prăbușit peste o casă! Aeronava era pilotată de fiul miliardarului rezident la Monte Carlo

* În avionul prăbușit la Milano se afla și bebelușul de câteva luni pe care tocmai îl botezase miliardarul Dan Petrescu

* 6 mari surprize în fotbalul european. Ce au pățit Real Madrid, Bayern, PSG, Ajax, Benfica și Zenit – toate, echipe de Liga Campionilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.