miercuri, mai 22, 2024
AcasăNewsTudor Chirilă despre Cîțu și Iohannis: "Superman și Terminator au aruncat țara...

Tudor Chirilă despre Cîțu și Iohannis: „Superman și Terminator au aruncat țara în criză” / „Păpușa de la Grivco a devenit păpușar”

-

Artistul Tudor Chirilă (47 de ani), voce puternică din zona civică, tratează cu maximă asprime criza politică din ultimele 5 săptămâni, a cărei escaladare a dus marți la căderea Guvernului Cîțu prin moțiune de cenzură.

Într-un text publicat pe Facebook, Tudor Chirilă scrie că președintele Klaus Iohannis este „la fel de ticălos ca prim-ministrul lui”.

„Superman se înțelege de minune cu Terminator”, constată artistul, referindu-se la Florin Cîțu și Klaus Iohannis. Cei doi „au aruncat țara în criză”, mai spune fiul mareluii gazetar sportiv Ioan Chirilă (1925-1999).

„Păpușa de la Grivco a devenit păpușar”, este concluzia lui Tudor Chirilă, actor, cântăreț și vedetă TV.

- Advertisement -

Fragment din textul acuzator al lui Tudor Chirilă

„(…) A căzut Guvernul Cîţu. Urmează încercarea unui președinte, la fel de ticălos ca prim-ministrul lui, de a-l repune în drepturi. Cu orice risc. Că doar Superman se înțelege de minune cu Terminator.

Ce ironie a căzut pe România! Să aibă un președinte care se ipostaziază în Terminator și care face din asemănarea cu actorul din film un act de narcisism.

Ticăloșia premierului și a președintelui, care au aruncat țara în criză, are legătură cu tot ce am scris mai sus. Pentru că o societate cu bolile de mai sus produce astfel de «lideri».

- Advertisement -

Klaus Iohannis a fost votat pentru nimic altceva decât că de partea cealaltă era Viorica Dăncilă. A fost votat pentru că o mare parte din populație era sătulă de mafia PSD. Ironia este că de fapt Iohannis a fost votat ca să aducă PSD-ul la putere, să refacă USL, să mimeze interesul pentru reformă (nici gând să reformeze PNL), să facă penibile jocuri de culise.

Doar că asta aflăm doar în 2021. Acesta este leadership-ul din 2021. Păpușa de la Grivco a devenit păpușar.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

EDITORIAL. Marea înfrângere a unui politician mărunt: Klaus Iohannis

* TEXT ȘI VIDEO. Discursul integral al lui Florin Cîțu la moțiunea de cenzură. Analiză: 35 de afirmații bizare în 24 de minute

* Iohannis a reușit dezastrul perfect: Guvernul Cîțu a căzut după numai 9 luni! Înfrângere zdrobitoare: 281 de voturi împotrivă (cu 47 mai multe decât cele necesare)

* „O situație complicată, generată de politicieni cinici”. Klaus Iohannis n-a înțeles nimic din criza politică: alții sunt de vină, nu el sau Cîțu!

Pe Boc l-a luat gura pe dinainte în direct: „Sunt convins că putem face cu PS… USR reformele pe care ni le-am propus“

AUDIO-VIDEO. Dovada că un deputat PNL a încercat să cumpere un deputat AUR, înaintea moțiunii. „Promovăm câțiva oameni unde vrei tu, nu știe nimeni. Ne spui unde, instituții deconcentrate”

Orban amenință că-și face partid! „Iohannis a rămas repetent. Parcă a fost înlocuit cu o sosie”

CTP: „Ești președintele țării de 7 ani și spui că «statul a eșuat»? În loc să spui: «Eu am eșuat. Dacă statul a eșuat, și eu am eșuat»”

Un dintre vedetele regimului Dăncilă-PSD, numită de Cîțu administrator la Aeroportul Otopeni. A absolvit Academia SRI

Premierul Cîțu l-a numit la Justiție pe sinecuristul perfect: membru în 17 Consilii de Administrație, toate la stat, în toate guvernările! Bonus: masterand al Academiei SRI

- Advertisement -

2 COMENTARII

  1. Corneliu Coposu: „Blestemul României ar fi ca după 20-25 de ani F.S.N. să se afle și la stânga, și la dreapta eșichierului politic“
    Din păcate chiar și după 35 de ani …

  2. „Puneț mâna și furaț” ! 😂
    „Cu președintele Klaus Iohannis care a lăsat timp de gândire partidelor o săptămână după demiterea Guvernului la moțiunea de cenzură, Florin Cîțu face o primă mutare. 1 miliard de lei sunt scoși din Fondul de rezervă și alocați primăriilor și Consiliilor județene.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -