vineri, octombrie 18, 2024
AcasăRăzboi în UcrainaRusia mai are un singur blindat dintr-un batalion de tancuri: un T-64...

Rusia mai are un singur blindat dintr-un batalion de tancuri: un T-64 de pe vremea URSS! Invadatorii cumpără carburanți din banii lor pentru a transporta cadavrele de pe front

-

Catastrofa armatei putiniste prine contur în al doilea an al invaziei din Ucraina. Resursele sunt efectiv pe terminate. Invadatorii vorbesc panicați că nu mai au cu ce să lupte împotriva ucrainenilor.

Dintr-un batalion de tancuri, a mai rămas doar unul singur: un T-64 din perioada Războiului Rece! În plus, ocupanții sunt nevoiți de împrejurări să-și achite carburanții din propriul buzunar pentru a transporta camarazii lichidați de pe front în Federația Rusă, ca să fie înmormântați.

Interceptările convorbirilor telefonice dintre „denazificatori” au fost făcute de Direcția Principală de Informații (GRU) din cadrul Ministerului ucrainean al Apărării, condusă de generalul Kiril Budanov.

Unul dintre militarii ruși ridiculizează „operațiunea militară specială” a Kremlinului și pe ministrul Apărării, Serghei Șoigu, dându-le dreptate mercenarilor din PMC Wagner în privința „rebeliunii” organizate în regiunile Rostov și Voronej.

- Advertisement -

Dezvăluirile au apărut pe site-ul Obozrevatel.com: „«A doua armată a lumii» – forțele armate ale Federației Ruse – s-a dovedit a fi departe de ceea ce era. Invadatorii nu au cele mai elementare lucruri, ca să nu mai vorbim de echipament sau muniție. Acest lucru este dovedit de conversația dintre doi militari ai Federației Ruse, care a fost interceptată de Direcția Principală de Informații a Ministerului Apărării al Ucrainei”.

Discuția dintre cei doi militari ruși

– Nu sunt nici tancuri, nicio p…ă… La ei (la televizor – n. red.) totul este atât de frumos… Avem un batalion de tancuri acolo, la Andriuha, iar eu, când am ajuns la el, mai avea doar un singur tanc, un T-64. Este din ce an? Din anii ’70? Doar unul trage.

– Uite așa ne luptăm, cățea. De aia totul vine de la deșteptul de Șoigu, toată „șobolăneala” asta.

- Advertisement -

– Iată de ce a fost ciugulit și Wagner-ul. Ni s-au închis toate permisiile acum… Trăim în rahat, în gunoi… Benzină nu dau, nicio p…ă. Nimic. Îți spun la modul real: benzină este dacă o cumperi. Când am mers să-i evacuez pe băieți și i-am cărat pe cei 300 (morții și răniții – n. red.), am cumpărat benzină din banii mei. 100 de ruble pe litru (aprox. 6 lei – n. red.).

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* „Șoferul lui Firea”, care patrona „azilele groazei”, cheltuia pe prostituate, droguri și lăutari banii furați de la bătrâni. Sora Gabrielei Firea nu-l controla, deși era obligată s-o facă

* STENOGRAME. Noi dezvăluiri despre ororile clanului Firea-Pandele: bătrânii din „azilele groazei” erau jefuiți de pensii, case și terenuri

* Răzbunătoare, Firea a făcut presiuni asupra purtătorului de cuvânt al Patriarhiei, după ce acesta criticase dur fariseismul și cruzimea clanului Pandele-Firea în „azilele groazei” din Voluntari

* Sora Gabrielei Firea trebuia să oprească atrocitățile din „azilele groazei”! Ca șefă la Serviciul de Protecție Socială Voluntari, la ea se opreau toate reclamațiile venite de la rudele bătrânilor torturați. În funcție a numit-o cumnatul Pandele

* Armand Goșu: „În România e tot mai activă propaganda rusească. E pe bani, probabil se face prin Moldova această corupere. Dacă serviciile de informații ar face un mic efort, ar descoperi traseele pe care se mișcă banii”

Ex-consilierul prezidențial Iulian Chifu a semnat o carte împreună cu un putinist dat afară de la Universitatea Uppsala pentru propagandă pro-Kremlin: „E un vechi prieten”

* Obiecte macabre găsite în conacul lui Prigojin: barosul „pentru negocieri” și fotografia înrămată cu capetele tăiate ale sirienilor, alături de o „biserică” improvizată

* EDITORIAL CARTIANU: Solovioave, ai grijă că-ți rup urechile!

„Du-te, copile, unde vezi cu ochii! Alege o meserie pe care s-o poți practica oriunde și apoi pleacă, du-te cât mai departe de țara asta!”

* „De azi, rapidistul Șumudică a murit! Aș antrena pe FCSB cu inima deschisă. Și la Dinamo m-aș duce”

3 COMENTARII

  1. Și totuși nu se trezesc din beție. Nu este ușor pentru ucraineni, dar sper că rușii sa plângă cu lacrimi amare o sută de ani, sa se împrăștie în cele patru vânturi și niciodată să nu mai aibă forța și dorința de a mai pune piciorul pe pământ străin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -