Garcea, mârlănii în direct: „Du-te, băăă, dispari! Comunistule! Delirantule! Vagabonzi!”. Se teme de otrăvire

2
4376
Mugur Mihăescu - Iulian Bulai

Mugur Mihăescu, alias “Garcea”, alias “Leana lu’ Pârțag”, alias turnătorul Mihai” al Securității, a ieșit la atac. Încolțit după Revelionul scârbos pe care l-a realizat (pe bani mulți) pentru TVR 1 chiar din barul său din Centrul Vechi al Capitalei, Garcea” a replicat cu violență, mârlănie și grobianism. Gazde i-au fost Antena 3 și Romania TV.

Mihăescu l-a jignit în mod repetat pe deputatul Iulian Bulai (USR-PLUS), care, în calitate de președinte al Comisiei parlamentare de Cultură – Mass Media, a criticat Revelionul lui Garcea” de pe TVR 1 și a anunțat că va cere demiterea Doinei Gradea de la șefia TVR.

Mihaescu l-a făcut pe deputatul Iulian Bulai “comunist”, “nazist”, “vagabond”, “delirant”, țipând la el în direct și vorbindu-i pe un ton golănesc.

  • „Du-te, mă, dispari! Pleacă, mă, de-aici! Comunistule!”
  • „N-ai ce comenta la delirantu’ ăsta! De ce-mi zice mie conspiraționist? Zi, bă, de ce?!”
  • „Vai de steaua voastră de comuniști! Vagabonzi ai politicii românești!”

La Antena 3, “Garcea” și-a inventat acțiuni disidente, anti-ceaușiste, într-o vreme (1988) când, de fapt, era informator al Securității ceaușiste.

Dialogul Mugur Mihăescu – Iulian Bulai (la Antena 3)

Mugur Mihăescu: În 1988 eram la Timișoara, într-un spectacol, și am băgat o “șopârliță” cu Ceaușescu, am ridicat sala în picioare, după care conducerea partidului a interzis publicului să mai participe la spectacolele noastre, pentru c era o “bășcălie ieftină” la adresa lui Ceaușescu. După care Ceaușescu a murit la un an, dar am impresia că domnul (Iulian Bulai – n. red.) e prea tânăr să știe lucrurile acestea. Domnul aruncă, așa, cu cuvinte ca să se afle în treabă. Să spună o declarație de-a mea în care am susținut o teorie a conspirației! La asemenea oameni n-ai ce să răspunzi… trec anii peste dânșii degeaba. Nu întețeleg nimic! Eu nu înteleg nimic! Ne întoarcem la comunism? Trebuie să-mi pun un tablou deasupra capului cu liderul suprem?

Iulian Bulai: Vorbim despre ideea de a submina un efort național de a scăpa de această pandemie.

Mugur Mihăescu: Uraaaaaa! Uraaaaa! Nu pot să respect comuniștii.

Iulian Bulai: Eu am respectat pe cei care au vorbit.

Mugur Mihăescu: Nu pot să respect comuniștii, domnule!

Iulian Bulai: Aproape două ore nu faci nimic altceva decât să iei în derizoriu orice măsură de protecție și să dai microfonul conspiraționiștilor.

Mugur Mihăescu: Mă faceți iar conspiraționist? Nu vă e rușine? Nu ți-e rușine, mă? Să-ți fie rușine! Nu mă faci pe mine conspiraționist, mă! Băăăi…

Iulian Bulai: Eu cred că o să ies…

Mugur Mihăescu: Mai bine ieși, mă, du-te! Asta e vagabonțeală! Vai steaua voastră de comuniști!

Iulian Bulai: De copil mă uit la TVR de Revelion cu drag.

Mugur Mihăescu: Ce-a fost de Revelion, la TVR, anul trecut, bă?

Iulian Bulai: Acest moment este de referință, închei anul cu ce vrei să rămână în mintea românilor. Mesajul dat de TVR a fost o ignorare totală a măsurilor folosite și propuse în campanii publice. A fost un război personal al domnului Mihăescu.

Mugur Mihăescu: Acești vagabonzi ai politicii românești aveți în mine cel mai mare critic! Voi fi cu ochii pe voi și n-o să scăpați de mine!

“Nu m-ar mira ca, la un moment dat, să-i otrăvească pe unii care vorbesc! La asta se pot preta!”

Ulterior, “Garcea” s-a mutat la România TV, unde a făcult alte afirmații caraghioase. El a susținut că “li de interzice românilor să râdă” și a vorbit despre “otrăvirea” celor care îndrăznesc să vorbească!

”Sunt persona non grata pentru ca mi-am permis să critic sau să râd, de fapt. Pur și simplu, am avut tupeul groaznic să râd de ce se întâmplă. Din cauza asta, acești naziști care sunt, la ora actuală, prin CNA, altii sunt în ceva structuri și absurdități pseudo-politice, cred că ne fac pe toți să tăcem, să nu mai râdem, să nu mai vorbim?! Este exact ca în anii 1939. Atunci era o lege a naziștilor care te aresta dacă nu spuneai ce zice conducerea partidului. Nu mai avem voie să râdem? Nu avem voie în noaptea de Revelion să râdem? Am îndrăznit să atac, de fapt să râd de anumite măsuri”.

Mugur Mihăescu a comentat și protestul de duminică din Piața Universității, pentru deschiderea școlilor, protest la care au participat circa 20 de persoane.

”Sunt naziști, sunt naziști de cea mai joasă speță (guvernanții – n. red.)! Doar prin Rusia se întâmplă așa ceva. Nu m-ar mira ca, la un moment dat, să-i otrăvească pe unii care vorbesc! La asta se pot preta! Cât de mică e diferența de la a interzice aceste drepturi până la măsuri dictatoriale ca în Rusia sau Coreea de Nord! (…) Am fost în Piață, în iunie. Am purtat masca pentru că așa era, cică, legea, și să nu o încalc. Mi-am spus oful. Le-am spus că nu comunică bine. Nu am voie să mai vorbesc? Trebuie să fim toți aliniați? Să fim ca pe vremea lui Ceaușescu? Ăștia așa vor!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

2 COMENTARII

  1. Mi se pare SINISTRU ca un saltinbanc ieftin ca acest Mihaescu sa acuze guvernul ca e nazist doar pentru ca acest guvern critica absurditatea si obraznicia unui program de a batjocori masurile de precautie impotriva unei pandemii. Ce vrea acest idiot util? Pentru asmutirea oamenilor impotriva guvernului, el amageste prostimea ca nu e cazul sa se protejeze impotriva unui virus ? Chiar atat de puternic e scopul lui? Da, se pare ca si daca niste mii de oameni prosti se infecteaza cu virusul, nu e asa important prin comparatie cu atingerea scopului acestor neobolsevici de a submina guvernarea pro-occidentala!!!

  2. Cine se crede acest Leana , proasta golanilor de isi bate joc si ameninta pe toata lumea ?. Ori este bolnav mintal ori isi apara averile facute prin golaneala , cine stie ?.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here