Zvârcolirile „doctorului“ Bode: ministrul de Interne a reclamat la CNA o emisiune de la postul B1 TV pentru că „se vorbește mult despre el și pe alocuri și cu ton ironic“

3
1506
Lucian Bode, ministrul de Interne, e văzut ca om de bază al "sistemului" și se visează în secret următorul șef al PNL. Scandalul de plagiat îl incomodează teribil

Liberalul Lucian Bode, ministrul de Interne din Guvernul PSD-PNL, continuă să încerce să intimideze puținii jurnaliști care vorbesc despre plagiatul comis în teza cu care și-a luat titlul de doctor. Jurnalistul Radu Buzăianu, prezentator la emisiunea „Bună, România“, de la postul B1 TV, relatează că „doctor“ Bode l-a reclamat la CNA pentru că ar vorbi prea mult, pe post, despre el!

Bode e, în acest moment, în război cu toată lumea care deschide gura despre plagiatul său. A deschis acțiune în instanță împotriva Comisiei de Etică de la Universitatea Babeș-Bolyai, a asmuțit „organele“ din subordine asupra jurnalistei Emilia Șercan pentru că a scris despre plagiat, iar o armată de publicații mai mult sau mai puțin cunoscute au început să o calomnieze ca la un semn pe autoarea dezvăluirilor.

Radu Buzăianu, de la postul B1 TV, spune că Bode a trimis la Consiliul Național al Audiovizualului sute de pagini cu stenogramele emisiunilor sale, în care se arată că este ironizat și că „persoana lui Lucian Bode“ este „subiect prezentat fără obiectivitate“.

Mesajul lui Radu Buzăianu

„Azi trebuia să mergem la CNA, unde domnul Bode a găsit această soluție de a bloca discuția despre activitatea sa, în cadrul emisiunii pe care o prezentăm, depunând prin cineva la CNA sute de pagini cu „stenograme” din emisiune, incriminând ideea că se vorbește mult despre el și pe alocuri și cu ton ironic.

<Prezentatorii nu respectă principiul conform căruia nu trebuie să profite de prezența continuă pe post, persoana lui Lucian Bode fiind din nou subiect prezentat fără obiectivitate.>

Ca să sintetizez: prea își dau ei cu părerea despre domnu’ Bode. Prezinți știrea și mergi mai departe, nu stai să ai opinii despre domnul Bode.

El s-a gândit că chestia asta funcționează. Sunt foarte curios să văd dacă așa merg lucrurile. S-a amânat pentru marți. Perioadă în care rămân curios.

Dar ideea e interesantă. Lui i s-a părut că asta ar fi soluția.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Șoșoacă sare în ajutorul unui agent KGB: și-a trimis tovarășa putinistă, avocată și ea, să-l susțină în procesul împotriva statului român. Iurie Roșca are interdicție 5 ani de a intra în România

* VIDEO. Blestemele drăcești ale preotului Longhin Jar, trompeta Moscovei. „Ți-e sete, Bartolomeu, nesăturatule și spurcatule! Jgheab bătrân și împuțit ce ești!”

„Lista rușinii”: cei 19 europarlamentari care au votat pro-Rusia. Maria Grapini a pus România lângă extremiștii din alte 10 țări, care au votat împotriva înființării Tribunalului Internațional pentru crimele Rusiei în Ucraina

BOR îi plesnește pe Gâdea și Ciutacu și demolează propaganda rusă de la Antena 3 – RTV: „Preoții comunităților de etnie română” aparțin de Biserica Rusă! Sunt condamnați cei care „încearcă să justifice, inclusiv religios, războiul și crimele în masă”

* România și alte 7 țări europene încearcă să înșele Comisia Europeană pentru a primi banii din PNRR fără să facă reformele promise – analiză „Le Monde”

Trompetele penalilor. Răzvan Savaliuc și oamenii săi sunt anchetați de DNA pentru grup infracțional organizat și favorizarea infractorului

* Drulă: USR va discuta o nouă susținere a lui Nicușor Dan la primărie în 2024. „În niciun caz nu lăsăm Bucureștiul iar pe mâna Gabrielei Firea”

* Înalt oficial BNR: pensiile speciale mănâncă 0,85% din PIB, iar în 2-3 ani vor ajunge la 1,5%. „Sunt o cheltuială bugetară nu doar inacceptabilă, ci și insuportabilă”

Măciuca liberală: Silviu Mănăstire, „scula lui Bode”. De la „dosar de politician” la amenințări de tip interlop: „să am timp să mă ocup de niște băieți, ca pe vremuri”, „fără milă și fără regrete”

* Decimarea mercenarilor Wagner: din 50.000 de combatanți au mai rămas 10.000, după bătălia pentru Soledar. Restul au fost uciși sau au dezertat

3 COMENTARII

  1. Nu vreau sa il acuz de nimic pe Radu Buzăianu,dar nu cred că Bode personal a făcut reclamația,ci un aghiotant al lui.De ce:
    -din ce am observat,atunci cand o persoana se consideră lezată și face reclamație,intră „cu prioritate”.Nu era cazul,cel puțin nu pe ordinea de zi afișată
    -chiar si asa,pe octombrie,dr.Bode reclamă că ăsta e dreptul lui.Nu înseamnă că automat B1 va și plăti ceva
    -Nu a intrat nici el,nici colegul lui la ședintă(deși au dorit să intre după pauză) dintr-un motiv simplu:dintr-un motiv știut doar de CNA azi s-au întins cu un maldăr de reclamații și rapoarte de la RTV rezultate în doar 2 amenzi și o somație
    Să vedem marți pe ce s-a supărat nenea Bode și ce va spune și CNA

  2. Bode este un bashinos care isi da seama ca daca pierde scaunul cade in gol. A mai fost unul mare scula pe bascula pe numele sau Florin Roman. Asa ca tine cu dintii de privilegii cat mai poate. Se pare ca are spate puternic. Insa este o rusine ce se intampla intr-o tara din Uniunea Europeana acaparata de impostori. In trecut era doar o savanta de renume mondial, acum avem zeci de mii de savanti de renume mondial. S-au inmultit ca ciupercile doctorii. Daca nu luau bani in plus la salariu nu mai alergau dupa diplome si nici baietii smecheri gen Campeanu, Gabita Oprea nu mai isi taiau felia dupa bunul plac.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here