Un test pentru regimul Iohannis-PSD: va reuși să-l țină pe Zelenski departe de grohăielile putiniste ale senatoarei Șoșoacă?

2
896

UPDATE: Ulterior publicării acestui articol, discursul lui Zelenski în Parlamentul României a fost anulat! Trompetele Moscovei jubilează. Detalii, AICI.

Vizita oficială a președintelui ucrainean Volodimir Zelenski în România, care se va desfășura astăzi de la ora 13.00 până după 18.00, ar putea avea parte de momente penibile, de mare rușine națională, dacă regimul Iohannis-PSD nu ia măsuri ferme pentru a evita urlăturile, lătrăturile, behăielile și grohăielile de rit rusesc ale senatoarei Diana Iovanovici-Șoșoacă. Scula Moscovei a amenințat cu manifestări primitive.

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, face astăzi – marți, 10 octombrie – prima sa vizită oficială în România. Liderul de la Kiev va avea întâlniri cu preşedintele Klaus Iohannis, cu premierul Marcel Ciolacu (PSD) şi cu preşedinţii celor două Camere ale Parlamentului, Nicolae Ciucă (PNL) și Alfred Simonis (PSD).

Un plen reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului ar urma să aibă loc de la ora 16.00, iar la 16.30 Zelenski va ţine un discurs în Parlament.

Programul întâlnirilor lui Zelenski

 • 13.00: cu Klaus Iohannis (la Palatul Cotroceni)
 • 16.00: cu Nicolae Ciucă și Alfred Simonis (la Palatul Parlamentului)
 • 16.30: discurs în plenul reunit al Senatului și Camerei Deputaților
 • 17.40: cu Marcel Ciolacu (la Palatul Victoria).

E posibil ca preşedintele Ucrainei să depună o coroană la Monumentul Eroilor din Parcul Carol.

Opriți-o pe Șoșoacă! Ascundeți-o, să nu ne facă de râsul planetei!

Vizita lui Zelenski în România ar putea fi perturbată de manifestările de dușmănie ale rusofilei Diana Iovanovici-Șoșoacă (47 de ani), senatoare independentă adusă în Parlament de partidul extremist AUR.

În ultimele zile, decând a fost anunțată vizita lui Zelenski la București, putinista Șoșoacă a făcut spume la gură, amenințând pe mai multe canale online că va provoca un mare scandal pe această temă.

Senatoarea Urlătoare/Lătrătoare/Behăitoare/Grohăitoare s-a dezlănțuit într-un interviu acordat ziarului Buna Ziua, Iasi (bzi.ro), făcând o adevărată criză de nervi când s-a referit la vizita președintelui ucrainean în România.

Șoșoacă și-a asortat amenințările („să-i rupem picioarele!”) cu minciunile ordinare ale propagandei ruse:

 • „Zelenski a semnat o lege împotriva minorității române din Ucraina” (legea nu viza minoritatea română, ci toate minoritățile, iar între timp a fost schimbată);
 • „Din 220 de biserici românești a mai lăsat în picioare 8 și nu-i lasă pe preoți să vorbească limba română” (fals, fals, fals!);
 • „În război a înrolat românii prima dată, pentru a-i trimite la moarte” (nu s-au făcut recrutări pe criterii etnice; toți cetățenii ucraineni, indiferent de etnie, au fost încorporați pe baza acelorași reguli);
 • „Din cauza lui, România a trebuit să se împrumute nelimitat” (din cauza guvernării nostre iresponsabile, care susține un stat obez și o corupție enormă).

Cea mai ridicolă este minciuna că Zelenski „a pus pe lista celor care trebuie omorâți un senator din România: Diana Șoșoacă!”, „îți pune parlamentari pe lista de omorât”. În termeni populari, asta se numește grohăiala paranoicului.

E foarte posibil ca Șoșoacă să-și desăvârșească „opera” chiar astăzi, în timpul discursului pe care Zelenski îl va ține în plenul reunit al Senatului și Camerei Deputaților, de la ora 16.30. Vocalizele sale scârboase ar putea bruia mesajul oaspetelui de la Kiev, mai ales dacă trompeta rusofilă va veni și cu o portavoce sau cu orice alt dispozitiv de amplificare a vocii proprii ori de producere a zgomotului.

Ar fi o scenă penibilă, care ne-ar face de râsul întregii planete, transmițând un mesaj de anarhie rusofilă. De aceea, regimul Iohannis-PSD, prin autoritățile sale legale, are obligația de a lua toate măsurile necesare pentru a evita momente atât de penibile. Parlamentul României trebuie scutit, astăzi, de grohăielile scârboase ale Moscovei!

Amenințările Șoșocoanei la adresa lui Zelenski: „Ar trebui să-i rupem picioarele! E omul diavolului”

* „Eu atâta vă spun, domnule Iohannis: dacă vi-l prind în Parlament, va fi rău! Puteți să aduceți tot SPP-ul din lumea asta! Să nu îndrăzniți să-l băgați în Parlamentul României! Iar pe străzi, românii ar trebui să iasă și să nu permită intrarea în țara noastră a acestui neobrăzat, nerușinat, un trădător inclusiv al țării sale!”

* „Atenție, domnilor din servicii: opriți-l pe Zelenski, schimbați-i traiectoria avionului!”

* „Domnule Iohannis, sper că nu vei îndrăzni să-ți pui în aplicare mizeria asta, pentru că eu voi încerca din toate puterile să-ți opresc mizeria asta! Te-am avertizat de nu știu câte ori: încetează să ne pui în pericol și să faci din România bătaia de joc a lui Zelenski! (…) Dă-ți demisia și pleacă din țară, pentru că ești un trădător la fel cum Zelenski este un trădător pentru țara lui! Sunteți toți niște nenorociți care ne puneți pe toți în pericol!”

* „Iar dacă poporul român suportă această vizită a lui Zelenski în țară, înseamnă că e un popor care-și merită dezintegrarea!”

* „Nimeni nu trebuie să permită ca Zelenski să pună piciorul în România! N-ai ce căuta! Să nu îndrăznești să pui piciorul în România! Pleacă unde vrei tu, nerecunoscătorule și ucigașule de copii și de români! N-ai ce căuta în țara asta, Zelenski! Stai la tine acasă! N-avem nevoie de războiul tău! Du-te învârtindu-te!”

* „Zelenski să stea în țara lui, care o fi țara lui – că Ucraina nu e țara lui!”

* „Ar trebui să-i rupem picioarele lui Zelenski! Poporul român ar trebui să iasă în stradă și să nu-i permită intrarea în țară și parcursul până la Cotroceni! Din cauza acestui om inconștient, malefic, om al diavolului, România a trebuit să se împrumute nelimitat.”

@chestiuneazilei

Diana Șoșoaca despre vizita lui Zelensky în România #dianasosoaca❤️ #dianasosoaca #pentrutinepage #zelensky #johanis #romania

♬ سبحان الله – Ali Dawud

* „Au venit ucraineni bogați și și-au bătut joc de ajutorul românilor.”

* „Românii nu au avut în viața lor banii pe care i-au avut ucrainenii. De ce nu am ajutat noi un milion de pensionari, de copii, de oameni săraci?”

* „Zelenski a pus pe lista celor care trebuie omorâți un senator din România: Diana Șoșoacă!”

* „Am avut interdicție în Ucraina când am vrut să mă duc la Fântâna Albă. Omul ăsta are o răutate inimaginabilă!”

* „El nu are legătură cu Ucraina, este pus acolo pentru că îndeplinește ordinele.”

* „România nu are de ce să-i deschidă granițele! Poate vrea să ne aducă banii înapoi, ajutoarele. De ce vine? Înseamnă că Iohannis i-a adresat o invitație.”

* „Iohannis a trădat poporul și statul român. Nu poți invita și primi pe teritoriul tău o persoană care și-a bătut joc de țara ta, de cetățenii tăi, a falimentat fermierii, nu ți-a adresat mulțumire, îți pune parlamentari pe lista de omorât. Câte urmăriri ca-n filme am avut eu!…”

* „Tu îl inviți în țara asta – ce a făcut Zelenski să aibă onoarea să calce pământul românesc? El a semnat o lege împotriva minorității române din Ucraina.”

* „Din 220 de biserici românești a mai lăsat în picioare 8 și nu-i lasă pe preoți să vorbească limba română.”

* „În război a înrolat românii prima dată, pentru a-i trimite la moarte. Ucrainenii lui plătesc mii de euro și pleacă. Dacă-și iubesc țara, de ce nu stau acolo, de ce fug? Mișcă-te și apăr-o! Lasă să plece femeile și copiii!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Urgia din Israel – al doilea război declanșat de alianța teroristă Rusia–Iran! Hamas și Hezbollah sunt uneltele regimului de la Teheran, susținătorul militar al Moscovei în Ucraina

Cumplita soartă a tinerei Shani Louk, nemțoaica venită să se distreze la festivalul din Israel: violată, ucisă, dezbrăcată și târâtă pe străzi de teroriștii Hamas

Palestina nu va mai exista ca stat, după atacul Hamas asupra Israelului. UE ar trebui să se pregătească de eventuale atentate – anticipează un expert în relații internaționale

* În timp ce anunța austeritate, Ciolacu dădea pe furiș aproape tot fondul de rezervă al Guvernului ca să majoreze pensiile speciale la Ministerul de Interne!

Cum arată „reforma administrației”: în 2023, PSD și PNL au angajat la stat câte 21 de oameni pe zi! În administrație sunt cu peste 50% mai mulți angajați decât în 1990

Abuz grav al lui Ciolacu: a promis că „taxa pe zahăr” se va întoarce la Coca-Cola, sub formă de ajutor de stat! „Ce a primit la schimb?!”

Primul baron PSD prins în flagrant cu șpaga luată ca să angajeze un medic: primarul din Mioveni, Ion Georgescu. PSD e destructurat corupt cu corupt

EDITORIAL CARTIANU. România văzută prin portbagajul lui Buzatu

VIDEO. George Simion devine agresiv când e întrebat „de ce ține cu rușii”. Derbedeu și la Festivalul „Micul de Aur”

Planul Rusiei de a destabiliza Europa printr-o nouă criză a refugiaților, după modelul celei siriene din 2015. De data asta, ținta sunt țările africane din Sahel

2 COMENTARII

 1. Va reamintesc ca 26.000 de persoane au votat lista unde se afla Creatura si asta s-a intamplat la Iasi. Asa a ajuns impostoarea senator de unde impoasca cu dejectii, aberatii si mai ales propaganda pro Rusia. Idioti sunt cei care se uita in gura ei si ar pune stampila pe scroafa politica. Cei care au ingrasat-o sunt Premierul de la Grivco si FSN resapat format din P$DNL.

  De urgenta, facuta senator la Balaceanca!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here