VIDEO. Cumplita soartă a tinerei Shani Louk, nemțoaica venită să se distreze la festivalul din Israel: violată, ucisă, dezbrăcată și târâtă pe străzi de teroriștii Hamas

1
20522
Tânăra nemțoaică Shani Louk și-a găsit sfârșitul crâncen la festivalul din Israel unde venise să se distreze, dar a sfârșit ucisă în mod bestial de fanatici musulmani

Printre miile de victime ale teroriștilor Hamas care au năvălit sâmbătă din Fâșia Gaza în Israel, măcelărind la întâmplare oameni, s-a numărat și tânăra turistă Shani Louk, o nemțoaică de 30 de ani venită să petreacă la un festival, dar a sfârșit violată, ucisă, dezbrăcată și târâtă pe străzi, într-o mașină, de fanaticii musulmani. Povestea fetei a provocat oroare în întreaga lume.

Drama s-a consumat la festivalul SuperNova, care se ținea în deșertul din sudul Israelului, lângă orașul Be’eri. După ce au spart zidurile care despart Fâșia Gaza de Israel și au lichidat forțele de ordine din zonă, militanții Hamas au ajuns la locul unde se desfășura festivalul de muzică.

A început un carnagiu absolut teribil, palestinienii ucigând tot ce le apărea în cale. Tinerii care petreceau au încercat să scape cu fuga, unii s-au ascuns în niște livezi din vecinătate, alții s-au urcat în copaci, iar alții au încercat să fugă cu mașinile.

O martoră oculară a relatat: „Au oprit curentul electric și, dintr-o dată, de nicăieri, au intrat înăuntru trăgând focuri de armă, deschizând focul în toate direcțiile. 50 de teroriști au sosit în dube, îmbrăcați în uniforme militare”.

Pe lângă aceștia, câteva duzini de teroriști au aterizat cu parașutele la locul festivalului, luându-i complet pe nepregătite pe participanții la petrecere. Neștiind despre ce e vorba, aceștia le-au făcut inițial cu mâna parașutiștilor, până și-au dat seama că de fapt aceștia erau militanți Hamas înarmați până în dinți.

Mulțimea s-a risipit, dar cei care au avut proasta idee să fugă spre șosea, ca să se urce în mașinile cu care veniseră și să plece, au fost primii uciși. Acolo erau mașini de teren pline de bărbați înarmați, care mitraliau tot ce mișca.

Tânăra supraviețuitoare a relatat: „Au tras rafale, iar noi am ajuns la un punct în care toată lumea și-a oprit mașinile și a început să fugă. M-am urcat într-un copac, un tufiș ca acesta, iar ei au început să împroaște cu gloanțe oamenii. Am văzut mulțimi de răniți aruncați de colo-colo, iar eu eram într-un copac și încercam să înțeleg ce se întâmplă”.

În zonă erau trei scene, un camping și o zonă cu bar și restaurant.

Între cei 260 de morți s-a numărat și nemțoaica Shani Louk, o tânără de 30 de ani, artistă a tatuajelor, venită special în Israel pentru a petrece la acest festival. Pe rețelele de socializare apare chiar un filmuleț realizat cu foarte puțin timp înaintea atacului, în care Shani dansa împreună cu alte fete pe un ring.

Apoi s-a dezlănțuit infernul. Shani Louk a fost capturată de palestinieni, dezbrăcată, violată, apoi ucisă și mutilată. Corpul ei a fost încărcat într-un pick-up și cărat pe străzi, ca trofeu.

Imagini video cumplite, cu trupul aproape dezbrăcat al tinerei Shani Louk aruncat într-o camionetă în care se aflau mai mulți luptători islamiști, au oripilat lumea civilizată. În clip se vede cum militanți Hamas înarmați stau în camionetă și strigă „Alahu Akbar!”, iar palestinieni din jurul mașinii se bucură și scuipă pe trupul fetei.

Mama lui Shani Louk a recunoscut-o după tatuaje și, împietrită de durere, a făcut un apel disperat la islamiștii Hamas să înapoieze trupul fiicei ei.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Urgia din Israel – al doilea război declanșat de alianța teroristă Rusia–Iran! Hamas și Hezbollah sunt uneltele regimului de la Teheran, susținătorul militar al Moscovei în Ucraina

* Palestina nu va mai exista ca stat, după atacul Hamas asupra Israelului. UE ar trebui să se pregătească de eventuale atentate – anticipează un expert în relații internaționale

Abuz grav al lui Ciolacu: a promis că „taxa pe zahăr” se va întoarce la Coca-Cola, sub formă de ajutor de stat! „Ce a primit la schimb?!”

Primul baron PSD prins în flagrant cu șpaga luată ca să angajeze un medic: primarul din Mioveni, Ion Georgescu. PSD e destructurat corupt cu corupt

EDITORIAL CARTIANU. România văzută prin portbagajul lui Buzatu

Cum arată „reforma administrației”: în 2023, PSD și PNL au angajat la stat câte 21 de oameni pe zi! În administrație sunt cu peste 50% mai mulți angajați decât în 1990

Dat afară de la Digi 24, CTP renunță și la contractul cu „Gazeta Sporturilor”, înfierând „jivinele cu sânge rece numite trustul Ringier”

VIDEO. George Simion devine agresiv când e întrebat „de ce ține cu rușii”. Derbedeu și la Festivalul „Micul de Aur”

Planul Rusiei de a destabiliza Europa printr-o nouă criză a refugiaților, după modelul celei siriene din 2015. De data asta, ținta sunt țările africane din Sahel

Capturat de un PSD-ist din „gașca Firea”, rugby-ul ne face de râs în lume: 8-82 cu Irlanda, 0-76 cu Africa de Sud, 0-84 cu Scoția. Suntem cea mai slabă echipă de la Cupa Mondială

1 COMENTARIU

  1. Cu teroristii nu se mai poate discuta,negocia! NIMIC DE ACEST FEL DE ACUM INAINTE SI IN VECII VECILOR!!! In incercarea de a trai in pace cu palestinienii din tara,evreii au acceptat sa-i finanteze pentru a mai ridica nivelul de trai al cetatenilor ,insa greseala a fost ca nu au fost vigilenti, banii s-au dus in pungile sefilor din Gaza care nu dau nicio ceapa degerata pe civilii lor,asa cum fac toate statele islamice!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here