Zdrobit de români în 2014, Ponta se visează președinte în 2024!

3
1265
Victor Ponta

În 2014 era prim-ministru și președintele PSD. Drumul spre Palatul Cotroceni i-a fost barat de români, care l-au preferat, cu un vot zdrobitor, pe Klaus Iohannis. Acum e deputat și președintele PSD 2 (Pro România). Trage nădejde că în 2024 va reuși, în sfârșit, să ajungă președintele României. Mitomanul Victor Viorel Ponta!

Joi seară, Ponta a anunțat, la Antena 3, că vrea să candideze la alegerile prezidențiale de peste patru ani.

„Îmi doresc să candidez în 2024 la funcția de președinte al României. Și până atunci vreau să fiu liderul Pro România. Și vreau să fiu într-o alianță de centru-stânga, reformată, modernă și eficientă”, a spus Victor Ponta în emisiunea lui Mihai Gâdea, susținătorul lui la înfrângerea din 2014.

În 2019, Ponta spunea, la Digi 24, că se pregătește pentru alegerile prezidențiale din 2024 și că a învățat din greșeli. „Înfrângerea din 2014 e a mea, dar greșelile pe care le-am făcut, faptul că m-am înconjurat de baroni, de oameni detestați, care reprezentau un lucru pe care eu nu-l reprezentam, evident că m-a costat. Faptul că i-am ascultat când mi-au spus că avem destule secții de vot în străinătate, faptul că mi-au zis «Ce bine a ieșit manifestarea de pe stadion!»… E greșeala mea, e lipsa mea de experiență”, a declarat Ponta anul trecut.​

Victor Ponta are 47 de ani și 8 luni. La alegerile prezidențiale din 2024 va avea 52 de ani.

În finala prezidențială din 2014, Klaus Iohannis a obținut 6.288.769 de voturi (54,43%), iar Victor Ponta 5.264.383 de voturi (45,56%).

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

3 COMENTARII

  1. Nu, băi băiete. Nu e înfrângerea ta. E victoria lui Iohannis propulsat de un popor care, în mare proporție, urăște comunismul și pe impostori. Din rândul cărora ești printre fruntași. Și aveți tot mai puțini susținători. Și cum amicul miliardar de la Ploiești e puțin plecat, cine te va mai susține material și moral prin Dubai? Hmm? A trecut vremea hahalerelor, a imbecililor și a bandiților hârșiți în hoții. Du-te-n gara Paris Central de unde ai și apărut în politica (mult spus) românească. Sau du-te la Cornu și numără-i ouăle lui Bombonel. Lucian Mândruță a fost la Cornu și a făcut un fiasco de emisiuneTV. Sau du-te-nvârtindu-te și nu te mai gândi la măriri.

  2. Doamne ferește ca un hoț să devină președintele țării, nesimțitul n-a învățat nimic din eșecurile lui și mai crede că a fost un prim ministru bun dar a fost jalnic.

  3. nu-i adevarat, Victor Ponta a fost un Prim-Ministru bun, o spun toate datele statistice din acea perioada.
    A avut crestere economica, a achitat imprumutul cu FMI. Bine ca ati votat un neamt , care pana acum nu a facut nimic bun pentru Romania, Bravo, din 20 de milioane de romani ati votat un neamt. Sa va fie rusine, nu mai comentati, nu este aprobat niciun fond european, pana acum. Bravo ati facut treaba.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here