duminică, aprilie 21, 2024
AcasăMainBahmuțeanca și-a pus poalele în cap, la Gâdea. Prin Covid a revenit...

Bahmuțeanca și-a pus poalele în cap, la Gâdea. Prin Covid a revenit cu un circ TV și a prezentat națiunii noua ei cucerire: un cântăreț grec „hăituit” de toată România

-

Spectacol grotesc la Antena 3, în emisiunea „Sinteza zilei”, moderată de Mihai Gâdea. Invitata-vedetă a serii: Adriana Bahmuțeanu, cunoscută prin scenele de mahalagism TV produse în tandem cu fostul ei soț, Silviu Prigoană. Bahmuțeanca s-a agățat de un incident legat de izolare/carantină în pandemia de Covid-19 pentru a reveni în prim-planul balamucului public și a-și prezenta noua cucerire.

La câțiva ani de la ultima despărțire de afaceristul Silviu Prigoană (a șaptea sau a unșpea, nu se mai știe exact), Adriana Bahmuțeanu a ieșit zgomotos din anonimatul în care se afundase. Și a făcut-o în stilul marilor ei show-uri mediatice de pe vremea mariajului cu Prigoană, când pliciul își făcea datoria, iar soacra afaceristului își avertiza ginerele: „Silviule, mamă, ai grijă cum te porți cu Adriana, jar mănânci!”.

De data asta, Bahmuțeanca l-a convins pe Gâdea (cu ce argumente, doar ei doi știu) să-i pună la dispoziție un spațiu generos, ca să înfiereze conspirația mondială care i-a luat iubitul din izolare și l-a băgat în carantină.

Papadopoulos „s-a izolat” la București, dar a ajuns la Constanța!

Concret: cântărețul grec Nikos Papadopoulos a fost „săltat de mascați” în plină zi, de la domiciliul său din Constanța, și plasat în carantină la Techirghiol. Motivul: când a venit cu mașina din Grecia, Papadopoulos era obligat să stea 14 zile în izolare la domiciliu.

- Advertisement -

La frontiera de la Giurgiu, la intrarea în România, grecul a indicat ca domiciliu de izolare adresa Adrianei Bahmuțeanu, de la București. Numai că nu s-a izolat acolo, ci la domiciliul său de la Constanța.

Când poliția a aflat că Papadopoulos nu se află la adresa indicată drept domiciliu de izolare, l-a ridicat și l-a dus în carantină obligatorie de 14 zile, pe cheltuiala lui. Exact cum scrie la lege!

Lui Nikos Papadopoulos i-a fost deschis și dosar penal, pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

- Advertisement -

„Am urlat toată ziua, am urlat până am răgușit”

În emisiunea lui Gâdea, Bahmuțeanca a prezentat totul în culori apocaliptice, pe un ton inflamat-isteric, cu notabile pusee țățești. A spus de mai multe ori că „a urlat”, ca pe o faptă de vitejie, iar expunerea ei la TV era un urlat cvasi-permanent.

* „Polițista de la Giurgiu nu știa limba engleză, de aceea nu s-a putut înțelege cu Nikos. De aici poate s-a ajuns la o neînțelegere în legătură cu adresa la care Nikos urma să intre în izolare – la București sau la Constanța.”

* „Una din adrese era sigur domiciliul meu în București, cealaltă adresă fiind domiciliul lui, la Constanța. El trebuie să meargă o dată pe lună în Grecia, pentru un tratament medical, și el trece ambele adrese, ca să nu aibă probleme cu poliția.”

* „A venit la București și mi-a lăsat mașina și a luat mașina lui, în care avea alte lucruri de necesitate. Se duce la Constanța, unde avea nevoie să-și facă piesele la studio, studioul fiind în casă. În câteva zile, vin acești mascați cu două mașini, îl bagă într-o dubă de poliție, cu gratii, ca pe ultimul infractor, deși el este un om cinstit, e un artist de succes și plătește taxe statului român.”

* „Niciunul dintre acei ofițeri, jandarmi, ce erau, nu vorbeau limba engleză. Am încercat eu să comunic cu ei, dar nu voiau nici să comunice prin speaker fără să atingă telefonul suspectului de Covid. Până la urmă, am început să urlu. Am urlat toată ziua ca să rezolv problemele, am urlat până am răgușit.”

Explicația lui Nikos Papadopoulos

„Persoana de la vamă m-a întrebat unde trebuie să ajung. Am răspuns că las mașina la o anumită adresă și mă duc acasă. I-am explicat de 5-7 ori că mașina nu e a mea și mă duc la o anumită adresă, iar apoi merg acasă la mine. Ea mi-a spus să scriu o singură adresă, așa că am scris adresa unde trebuia să las mașina”.

Decizie greșită! Evident că în formularul de la graniță nu trebuia trecută o adresă de tranzit, ci adresa la care va intra în izolare la domiciliu.

Recitalul țățesc al Adrianei Bahmuțeanu

Țățismul Adrianei Bahmuțeanu s-a manifestat atât prin pricinile invocate în expunerea sa, cu amănunte penibile, cât și prin tonul folosit – a urlat tot timpul.

„Cineva a lăsat ușa deschisă la salon”, a spus „vedeta”, oripilată că Nikos al ei a putut trece printr-o încercare atât de grea, după ce fusese luat din casă, „unde stătea în ținută lejeră”, și transportat de „niște mascați îmbrăcați ca apicultorii” într-o „dubă cu gratii, ca ultimul infractor”.

Bahmuțeanca le-a reproșat asistentelor de la Techirghiol (unde Papadopoulos a fost dus în carantină) chiar și faptul că au vrut să-i facă un tort de ziua lui. „Poate să-i facă unul bio, fără zahăr, pentru că el e bolnav, nu are voie să mănânce dulce”. Aha…

Medicii de la Constanța erau răi, nu voiau să-l testeze pe domnu’ Nikos atunci când voia el, la minut, să vadă dacă are covidu’. „Noroc că suntem persoane publice și ee, și el, altfel nu-l testau nici până azi!”

Alții l-au supus la rele tratamente, nu i-au dat mâncarea potrivită, nici măcar apă, dar l-au trimis cu un borcan la toaletă, să facă pipi pentru testul anti-covid, iar domnu’ Nikos ce credeți că a făcut? „A băut apă cu borcanul de pipi, domnu’ Gâdea, că murea de sete!”

Doamna ex-Prigoană e furioasă și pentru că grecul ei v fi pus să achite costul carantinei. Dar așa e legea, a îndrăznit Gâdea. „Da, da’ măcar să-i facă niște masaje de banii ăia, să-l împacheteze cu nămol, că tot e la Techirghiol!”, a țipat Bahmu’, cu nervii pe bigudiuri.

Dar să vezi tragedie: „Noi nici nu voiam să ne afișăm relația, domnu’ Gâdea. Suntem două persoane publice, ni s-au dat planurile peste cap”. Câtă ipocrizie! Dacă nu voiau să-și afișeze relația, ce căuta Bahmuțeanca la televizor? Că putea povesti și Papadopoulos, dacă tot era conectat prin Skype. Dar fără ea nu se putea produce senzația de reluare a telenovelei Bahmuțeanca – Prigoană, episodul 100…

La un moment dat, dacă tot concura la campionatul național de urlat în direct, Bahmuțeanca s-a stroșit și la Gâdea, care îndrăznise să spună că a greșit și grecul, izolându-se la altă adresă decât cea indicată la intrarea în țară: „Domnu’ Gâdea, eu am ales emisiunea dvs. pentru că… e una corectă. Ce tot ziceți de zece ori că a greșit Nikos?! Poate că a greșit, dar statul ăsta nenorocit n-a greșit deloc?!”. Iar Gâdea a bâiguit ceva, o scuză palidă, incredibil de timid, de parcă fosta doamnă Prigoană și-a cumpărat spațiu de antenă și și-a închiriat și moderator…

A țipat și la producătorul emisiunii: „Ce titlu e ăla – «Grecul lui Bahmuțeanu»?!”. Și titlul a dispărut de pe burtieră…

La un moment dat, Bahmuțeanca a tatonat și teoria conspirației: „Ne tot spun că e nenorocitu’ de covid, că omoară oameni… Unde-i covidu’ ăsta, domnu’ Gâdea, că eu nu-l prea văd?!”

Cam așa a decurs o emisiune în care Bahmuțeanca s-a certat cu toată lumea: cu polițista de la Giurgiu, cu polițiștii de la București și cu cei de la Constanța, cu medicii și asistentele de la Spitalul Județean Constanța, cu personalul de la Techirghiol… Bine că l-a iertat, totuși, pe Bill Gates!

 

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -