Olguța îl amenință pe Nicușor Dan cu noi represalii. Limbaj golănesc: „Băiețaș, ai uitat? O să-ți mai amintești din când în când…”

6
15477
Lia Olguța Vasilescu - Nicușor Dan

PSD își trimite toxinele la înaintare. „Otrava de la Craiova”, Lia Olguța Vasilescu, îl amenință cu noi perturbări pe Nicușor Dan, cel agresat deja de două ori de subalternii „Scorpiei din Voluntari”, Gabriela Firea.

Recunoscută pentru vulgaritatea ei, deputata Lia Olguța Vasilescu i se adresează deputatului Nicușor Dan golănește, cu „băiețaș”. Formulă cu atât mai caraghioasă, cu cât candidatul PNL+USR este mai vârstnic cu 5 ani decât ea: Nicușor Dan are 50 de ani, iar „Volguța” 45 de ani!

PSD-iștii Gabrielei Firea au perturbat două conferințe de presă ale lui Nicușor Dan, organizate în aer liber. Pe 5 iunie s-a dat în stambă smardoiul Aurelian Bădulescu (viceprimarul Capitalei), pe 18 iunie au fost trimise mai multe utilaje de salubritate ale Primăriei Sectorului 5, să claxoneze tot timpul pentru a-l împiedica pe candidatul Opoziției anti-PSD să-și țină discursul.

Mesajul golănesc al Liei Olguța Vasilescu

 • „Nicușor Dan plânge de mama focului pe la TV că se comportă și alții cu el cum se comporta USR cu ai noștri pe vremea când era el președinte acolo.
 • «Cer bun-simț de la viceprimarul Capitalei. Ar trebui să-și exprime punctul de vedere fără să deranjeze”. 😂😂😂
 • Băiețaș, e o vorbă în popor: ce ție nu-ți place, altuia nu-i face! Mai ții minte când stăteai atârnat de tribuna Parlamentului cu pancarta de gât și nu-i lăsai pe deputații PSD să vorbească? Sau cum mergeai peste ei în conferințe de presă? Ai uitat? O să-ți mai amintești din când în când… Și o să simți ce simțeau și ăia pe care îi atacai cu haita ta….
 • Apropo! Ieri, un parlamentar USR cerea de la tribună să i se adreseze ceilalți cu respect. Altul care ne băga telefonul în ochi și punea muzică la maxim la boxe, în comisiile parlamentare, cât să nu se poata lucra… Nici măcar nu-l jignise cineva!
 • După ce au făcut pe revoluționarii din popor, acum s-au descoperit brusc de viță nobila și pretind să li te adresezi ca la boieri… Poate vă luați și o cămașă pe voi și puneți o cravată la ea, dacă tot veniți să vorbiți în Parlament și mai pretindeți și respect!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

PSD a trimis un polițist-pușcăriaș să susțină agresiunea asupra lui Nicușor Dan! Soția sa e tot polițistă, angajată la Firea

În plină pandemie, Daniel Florea (PSD), primarul Sectorului 5, a dat unei firme turcești cu sediul la Moscova un contract de 185 de milioane de euro pentru îngrijirea spațiilor verzi

Robert Negoiță și-a plimbat iubita prin China pe banii Primăriei! A cazat-o la hotel de 5 stele

Putea fi doar măturător, dar PSD l-a pus șef la ADP Sectorul 4. Marian Goleac, aghiotantul primarului Băluță, și-a falsificat diplomele de Bac și de facultate. DNA l-a trimis în judecată

6 COMENTARII

 1. Doamne, nu mai scapam de ciuma rosie!
  Poporul asta o merita. Au fost mii de ocazii sa protesteze impotriva PSD cu masurile lor din parlament si de la guvern si au stat in case!!!! Mii de ocazii ratate, cand era strigator la ceruri ce faceau!!!

  • Pai daca barna si ciolos nu au mai vrut anticipate,ci la guvernare,ca in 2016…😬🤨🤐Procentele …nu iesea socoteala pentru anticipate ,uff,mama lor de procente….😕🤔😓😔

 2. La câte plue a înghițit gurista normal să se adreseze așa….e veche in meserie ,are peste o sută la activ, de ….!!! să mă scuze redacția ziarului,dar cu o curva nu poți discuta decât așa….!!! dracu’ l-a pus pe Nicușor Dan să facă reportaje tocmai la locul de muncă al traseistelor pe centura politicii… felicitări d-lui profesor !!..o idee genială ,cum dracu’ nu ia venit in cap lui Băsescu…!!!..

 3. Dacă o bați peste ceafă pe centurista asta versată faci kilometri de cale ferată sau „du tramvai”. Asta a fost ministru de-a făcut în minister praf și pulbere. O viperă.

 4. Aici e vorba de ura viscerala impotriva oamenilor scoliti si cu realizari in viata.
  Daca o parasuta scolita pe sub mesele lui Vadim se adreseaza asa unui Doctor in matematica la Sorbona va dati seama cum vorbesc la ei la partid.
  Si cazul nu e singular.
  Daca tin bine minte tot cu „baietel” se adresa si fata intoarsa ala de la Vaslui Buzatu, D-lui Prof Universitar Cosmin Marinescu- Consilier Prezidential (Doctor in economiel studii pe la Londra si Sorbona).
  Omul le explica ce este rau cu proiectul lor de buget. Culmea este ca peste catava luni s-au adeverit la virgula toate previziunile D-lui Profesor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here