Voi, cei din PSD, care dați sfaturi în vreme de pandemie, ce făceați în 2015, când mureau 65 de oameni la Colectiv?

6
12281
Orlando și Vasilica

N-ați fost în stare să asigurați o spitalizare eficientă pentru 184 de răniți, ați cerut ajutor internațional pentru 80 dintre ei (din păcate, prea târziu), pe unii i-ați trimis la clinici din străinătate (îngrozitor de târziu!), fiindcă paturile din spitalele de arși gestionate de voi nu se regăseau nici măcar pe hârtie.

Ce să mai vorbim de igienă, de aparatură, de dezinfectanții ăia diluați cu apă?!

Nu voi ați pus în funcții supreme la DSP-uri incompetenți care nu știau să scoată două cuvinte din gură atunci când trebuia să vorbească despre sănătatea populației? Nu haiducul vostru Pintea s-a ocupat aproape doi ani de Ministerul Sănătății?

Avea timp suficient să facă stocuri pentru vremuri grele. Dar ce-a interesat-o: să-și facă mendrele ei și pe ale tovarășei Vasilica, să-și rezolve nepotsmele, să-și aranjeze combinațiile, să-și calculeze zeciuiala. Că doar n-o fi descoperit șpăgăreala după mandat, la Baia Mare… Nu pe ea a înhățat-o DNA? Nu ea a stat în arest și s-a plâns că-i bolnavă? Acum, stă frumușel acasă și se uită la televizor. Nimeni nu mai vorbește despre ea.

Vedeți, escrocilor, cum vine treaba? Hoți la drumul mare! N-aveți bunul-simț să vă puneți fermoar la gură și să stați ca șobolanii prin canale după tot dezastrul pe care l-ați lăsat în 7 ani de guvernare.

În loc să lătrați pe la televiziuni, n-ar fi fost mai indicat să vă dați toate vilele în slujba statului, că și-așa le-ați construit din furtișaguri? Să stea în ele măcar două luni românii veniți din străinătate, pe care i-ați gonit din țară desființându-le locurile de muncă, voi, cu furtișagurile voastre.

Ce bune erau palatele voastre să fi făcut din ele centre de carantină, să vadă și poporu’ ce înseamnă izolare cu piscină!

Îl împroșcați cu noroi pe Orban. Nici el nu-i ușă de biserică, dar guvernează de câteva luni. Voi, înaintea lui, ați avut hățurile 7 ani! Orban nici n-a apucat să vă dea afară toate lipitorile din aparatul de stat, toate beizadelele înfipte de Năstase, Dăncilă, Daea etc. în cașcavalul națiunii. A venit și pandemia peste el, iar voi îl certați că n-a realizat în 4-5 luni ceea ce voi n-ați făcut în 30 de ani de când poluați România ascunși sub infamele sigle FSN, FDSN, PDSR, PSD!

6 COMENTARII

  1. Trebuie sa se treaca la rechizitionare pentru carantina a palatelor hotite, javra de draknea, ordinarul de oprisan, corupta de pintea, securistul imputit de voiculescu, hotul infect de vantu, nenorocitul de nastase, si cati, cati altii.

  2. DA, asa e, cu conditia ca cele ale lui Videanu, Berceanu , Blaga , Liviu Negoita, Anastase Roberta Alma, Casuneanu, statiunile luate pe „mocca” de Elena Udrea si prietena ei si apartamentul din Str. Mihaileanu a lui Basescu sa fie excluse de la rechizitionare sau utilizare de catre contaminate.
    DA, neconditonata este inlocuirea tuturor „lipitorilor din aparatul de stat si beizadelelor infipte de PSD” cu alte lipitori si beizadele infipte de PNL/PDL, mai proste decat precedentele, asa cum de altfel s-a si intamplat.
    DA, se uimpune sa il lasam dracului in pace pe Corona Virus si sa ne ocupam de alegeri anticipate, ca astfel alegatorii PSD vor muri si vor ramane numai cei ai PNL/PDL, inclusiv cei din diaspora care aduc virusul acasa, aducand la indeplinire visul PNL/PDL de a ramane partid unic.
    In rest, da Doamne 2 – 3 circumvolutioni pe creier si postacilor platiti sau prostiti de PNL/PDL.

  3. Parca vad in toamna ce vor mai vota romanii PSD in draci. Acuma ca s-au intors in taravotantii PSD, cersetorii, lacustele negre , hotii, infractorii si prostituatele. PSd-istii stiu sa vorbeasca bine pentru prosti. Dar la furat se pricep ei cel mai bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here