Șefa Terapiei Intensive de la Spitalul Gerota se află în situație critică. Ea a fost infectată de „milițianul” iresponsabil

3
23810

Vineri noaptea, Digi 24 a difuzat o știre sumbră: șefa secției ATI (Anestezie – Terapie Intensivă) de la Spitalul de Urgență „Dimitrie Gerota”, din București, a murit din cauza infectării cu coronavirus. Știrea a fost rectificată la o jumătate de oră după miezul nopții: femeia nu a murit, ci se află în situație critică.

Grupul de Comunicare Strategică a intervenit, după miezul nopții de vineri spre sâmbătă, și a corectat știrea difuzată de Digi 24.

În realitate, șefa secției ATI (Anestezie – Terapie Intensivă) de la Spitalul Gerota nu a pierdut încă bătălia cu virusul ucigaș, ci luptă pentru viața ei, dar se află într-o situație critică. Ea s-a numărat printre zecile de persoane infectate de Nelu Lupu (60 de ani), fost șef al Poliției Capitalei.

Doctorița are în jur de 40 de ani, conform digi24.ro. Ea s-a numărat printre numeroșii medici de la Spitalul Gerota (al Ministerului de Interne) care au fost infectați de iresponsabilul „milițian” pensionar.

Întors din Israel și purtător de coronavirus, fostul comisar-șef a mințit că nu a fost în străinătate și a contaminat întregul spital, care a fost închis.

Nelu Lupu și-a infectat și întreaga familie (soție, fiu, noră, nepot), plus amanta de la Primăria Capitalei.

Comisarul-șef Nelu Lupu s-a pensionat în 2015, la 55 de ani, dar s-a angajat imediat la ADP Sector 4. El cumulează pensia specială de la Ministerul de Interne cu salariul nesimțit de la Primăria Sectorului 4.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

3 COMENTARII

  1. Și ne mai întrebăm unde sunt banii românilor! !? România a fost și este devalizată de acest roi uriaș de lăcuste malefice de sorginte roșie bolșevikă (în principal) format din așa-ziși politicieni trădători, sekuriști, milițieni, justițiabili … kriminali de care s’au atârnat borfași, șuți, interlopi, penali, kurve, lichele, pupinkuriști, analfabeți, impostori … , reprezentând pleava, scursurile societății românești ! Până nu găsim soluția distrugerii acestui roi malefic hrăpăreț, nu ne putem considera că găsim calea spre lumină a României și poporului român !!!

  2. Moarte pentru moarte !!!…cine se face vinovat pentru moartea românilor din țară???…. dacă era un singur caz și atunci se punea problema ,de ce sa moara pentru inconștiență unor cretini… dacă îl asculți pe dr.mangele Rafila ,noi stăm bine la morți.!!!.. față de alți…ba când de inconștient poți fi,cât de sadic să afirmi așa ceva….am ajuns niște numere că în lagărele naziste…!!!pe când crematoriile.??..uite guvernul american dă în judecată China pentru dezastrul făcut de ei,nu cad nici un guvern european să facă așa ceva,măcar să le tragem una peste cap….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here