Vlad Voiculescu: „Gata, au început”. Antena 3 a demarat deja campania de linșaj mediatic împotriva ministrului USR-PLUS

0
2220

Vlad Voiculescu, noul ministru al Sănătății, a scris joi seara, pe contul său de Facebook, că televiziunile oligarhilor au început deja campania de linșaj mediatic împotriva sa. Ministrul exemplifică prin emisiunea de la Antena 3, în care s-a reluat un subiect vechi de 5 ani, care a fost deja investigat de DIICOT și clasat pentru că acuzațiile nu s-au confirmat.

Pe parcursul emisiunii s-au reluat acuzațiile din acel dosar, trecându-se în subsidiar faptul că procurorii au închis deja cazul din lipsă de probe.  Vlad Voiculescu scrie chiar că Adina Angelescu, fost jurnalistă la Ziua (ziarul lui Sorin Roșca Stănescu), acum nelipsită din studiourile Antenei 3, a afirmat, în treacăt: “Nici nu mă mai interesează că s-a dat această clasare”.

Pe scurt, acuzația viza faptul că, în precedentul mandat de ministru al lui Vlad Voiculescu (2016), ar fi dispărut din minister niște documente secrete. Cazul s-a clasat pentru că actele „fie nu erau secrete, fie nu au dispărut”, după cum spune ministrul.

Vlad Voiculescu a venit la Ministerul Sănătății cu promisiunea fermă că va decupla de la banul public firmele oligarhilor și ale baronilor, reformând în același timp sistemul.

Mesajul scris de Vlad Voiculescu joi seara

Gata, au început.

Sunt încă la minister împreună cu colegi de echipă… încercăm să punem lucrurile cap la cap după săptămâni de muncă de dimineața până după miezul nopții fără pauză iar cineva tocmai mi-a spus că la o televiziune care mă îndrăgește din 2016 tocmai se anunță dezvăluiri despre «dosarul penal al lui Vlad Voiculescu la DIICOT».

De fapt… nu e un dosar, e o clasare.

Și nu e de acum, e de acum mai bine de un an.

Și e despre niște documente secrete pierdute care fie nu erau secrete, fie nu erau pierdute.

Dar adevărul nu contează.

Se pare că sunt câțiva oameni deranjați de faptele mele din 2016.

Nimic nou.

M-am uitat câteva minute, aveam oricum nevoie de o pauză: o doamnă în studio prezentată ca expertă în dosarul meu pare că a citit decizia de clasare de 21 pagini, bâiguie aspecte din aceasta și la un moment dat spune chiar ce gândește: «nici nu mă mai interesează că s-a dat această clasare». Tot încearcă să arate că sigur sigur ceva nu a fost în regulă. Nu pare să știe nici dânsa ce, iar pe invitați pare că i-a zăpăcit de tot.

Următorul invitat invocă parteneriatul strategic cu NATO și Statele Unite! Suntem bine. Noi să fim sănătoși“.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Guvernul blochează schema ticăloasă a PSD-istului Chiriță de la ANRE, eliminând haosul din piața de gaze. Clienții vor fi trecuți din oficiu la cea mai bună ofertă a furnizorului actual

Fostul ministru Costel Alexe, șeful CJ Iași, acuzat de DNA că a luat șpagă 22 de tone de tablă

Ion Cristoiu naște pui vii: cică Grigore Cartianu a criticat „Revelionul lui Garcea” ca să vină el șef la TVR!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here