Vișane, s-a umflat prazu’-n tine? Du-te-n Rusia lui Putin, să vezi cum e să trăiești în afara UE! Du-te-n China sau în Belarus! Du-te-n Iran sau la Erdogan!

4
1602
Gelu Vișan

Vișane, s-a umflat cumva prazul în tine? Te-ai săturat de atâta bine? Du-te atunci în Rusia dementului Putin, ca să vezi cum e să fii cu adevărat în afara Uniunii Europene. Nu te oprește nimeni. Dar nu încerca să ne tragi și pe noi în afara UE, că te alergăm până la graniță de fugi mai tare decât acceleratul! Nu ne băga pe toți în oală mizerabilă din care sorbi lăturile primite de la fugarul Ghiță!

VișExit, nu RoExit! Marș afară din România, orbete! Du-te în Federația teroristă! Să vedem cât de bălos vei mai fi acolo, la ruși. Nici n-o să apuci să deschizi gura, că te vor „mobiliza” direct pentru „operațiunea specială” din Ucraina. Și-așa au nevoie de „carne de tun”!

N-o să te ajute deloc statutul de fost parlamentar. Acolo până și politicienii sunt înrolați la oaste. E drept, nu cei de la Putere, nu cei din gașca lui Putin, ci puținii care i se opun sceleratului. Îi recrutează fondatorul PMC Wagner, „bucătarul” Evgheni Prigojin. Dar poate, cine știe, chiar ții morțiș să devii mercenar pentru o pereche de cârnați și o mitralieră cu 2-3 încărcătoare.

Cum ziceai la postul PSD-ist RTV? „Eu nu mai vreau să fac parte dintr-o Uniune Europeană care-mi interzice tradițiile și care-mi ia suveranitatea!”. Dacă ai gândirea asta tipic putinistă, mergi și „luptă” din tabăra „pacificatorilor” împotriva UE, NATO și SUA, fiindcă tot le porți dușmănie constantă de la o vreme încoace.

Hai, fără vorbe goale! Ai grijă că pe dragul tău Putin nu-l interesează doar ploconelile verbale. Are nevoie de fapte, de transpunerea vorbelor în practică. Iar pe front, unde te vor expedia „denazificatorii”, vei mânca exact ce nu-ți place: gândaci, greieri și lăcuste. Asta după ce-ți vei epuiza micul stoc de fasole cu cârnăciori.

Friptura aia de porc sau de vită, de care spuneai într-un puseu de delir că ți-o interzice UE, va ajunge în Rusia doar în burțile superiorilor tăi. Tu vei căuta insecte pe câmpul de bătălie, dacă vei avea norocul să mai dai de ele! O să te convingi imediat cum e cu „resetarea alimentară” în „operațiunea specială”.

Să mai fii atent la un lucru: acolo violatorii la drumul mare, care agresează fetele prin internate, se roagă să fie eliberați condiționat pentru a lua parte la „denazificarea” Ucrainei. Preferă să-și dea viața pe front decât să „moară” cu zile în spatele gratiilor. Niciodată n-au șansa să fie vedete pe la Rossia 1, așa cum ai tu pe la Ghiță TV.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

„Săgeata Rusiei” recidivează. Răcnete isterice la RTV: „RoExit! Marș! Marș afară! Voi milita să ieșim din Uniunea Europeană!”

Rușii l-au împușcat pe dirijor! Artistul refuzase să cânte „binefacerile” aduse de invadatori în Herson

Masacru într-o cazarmă putinistă: 30 de morți după ce rușii și tadjicii s-au mitraliat între ei, din motive religioase! Scandalul a pornit de la un colonel care a spus că Allah era „un laș”

* Putin a făcut praf rezervele de aur și valută ale Rusiei. Îi mai ajung banii pentru cel mult 17-18 luni de război. A cheltuit deja 102,5 miliarde de dolari

„Ucraina va elibera Crimeea cel târziu vara viitoare. Aceasta este ultima iarnă în care Rusia va mai perturba economia Europei” – fostul comandant al trupelor SUA în Europa

4 COMENTARII

  1. Bun si frumos articol. Scris cu patima si convingere.

    Totusi cine este marlanul din fotografie? Nu-mi spuneti ca pocitania apare la TV! Daca e asa, rau a mai decazut poporul roman daca asemenea eroare biologica apare pe ecrane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here