sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăPropagandă"Săgeata Rusiei" recidivează. Răcnete isterice la RTV: "RoExit! Marș! Marș afară! Voi...

„Săgeata Rusiei” recidivează. Răcnete isterice la RTV: „RoExit! Marș! Marș afară! Voi milita să ieșim din Uniunea Europeană!”

-

Putinistul Gelu Vișan recidivează: duminică seara, fostul deputat PDL a cerut din nou, urlând ca un apucat, ca România să iasă din Uniunea Europeană! Scena de balamuc a avut loc la România TV, platforma numărul 1 a propagandei ruse în țara noastră.

Noua orgie a avut loc în emisiunea lui Ioan Korpos, unul dintre diversioniștii primitivi de la România TV, canalul colector al fostului deputat Sebastian Ghiță (PSD), fugarul penal găzduit și protejat de 6 ani de regimul pro-rus de la Belgrad.

Instigat permanent de Korpos cu „argumente” anti-europene, Gelu Vișan a urlat isteric: „Eu nu mai vreau să fac parte dintr-o Uniune Europeană care-mi interzice tradițiile și care-mi ia suveranitatea! Dacă această Uniune Europeană mă obligă să mănânc gândaci, greieri și lăcuste, nu mă mai lasă să mânânc o friptură de porc sau de vită, îmi impune mie resetarea alimentară… dacă vrea să facă educație sexuală copiilor de 6 ani, iar «mama» și «tata» să devină «părinte 1» și «părinte 2»… dacă-mi ia gazele ca să le dea nemților, iar noi trebuie să stăm în frig și întuneric pentru că trebuie ajutată Ucraina, atunci România trebuie să iasă din Uniunea Europeană! RoExit! Marș! Marș afară! Voi milita să ieșim din Uniunea Europeană! RoExit!”.

După câteva minute, Gelu Vișan a intervenit din nou, cu aceleași țipete isterice: „RoExit! RoExit! Nu mai vreau în această Uniune Europeană! RoExit!”.

- Advertisement -

Nici moderatorul Ioan Korpos, nici vreun alt invitat n-a scos vreun cuvânt prin care să oprească dezlănțuirea clinică a fostului deputat.

Gelu Vișan (55 de ani) a avut două mandate de parlamentar, din partea partidului lui Traian Băsescu, PD/PDL. A fost mai întâi senator (2004-2008), pe lista Alianței D.A. (PNL-PD), apoi deputat (2008-2012), de fiecare dată în județul Dolj.

Tandem rusofil la RTV: Gușă – Vișan

Nu e prima dată când Gelu Vișan cere isteric ieșirea României din UE. În iunie 2021, la patru zile după ce Cozmin Gușă (și el fost deputat PD, în mandatul 2004-2008) promitea să se ocupe personal de RoExit, Gelu Vișan se dezlănțuia în aceeași direcție. Toate aceste atacuri la adresa României europene au avut loc la RTV-ul fugarului Ghiță.

- Advertisement -

Declarațiile nerușinate ale celor doi, bazate pe minciuni la adresa Uniunii Europene, se înscriu în ofensiva propagandistică al Rusiei, de șubrezire a UE și a statelor membre, mai ales a celor din estul Europei, pe care Moscova s-a obișnuit să le stăpânească și jefuiască în stil barbar pe vremea Uniunii Sovietice.

Gelu Vișan (25 iunie): „Noi trebuie să ne punem din ce în ce mai serios problema ieșirii din Uniunea Europeană. Ro-Exit! Nu putem rămâne în mocirla de acolo. Interesul României e să se despartă de această Uniune Europeană, avem alte valori. Nu le putem permite să ne umilească la nesfârșit. Drumul noostru e altul, dar pentru asta e nevoie de patrioți la conducere, nu de cozi de topor!”.

Cozmin Gușă (21 iunie): „Eu stau să socotesc în aceste zile dacă pot să-ncep – sau n-o să-ncep – o mișcare… în primul rând încerc să mă conving pe mine… de convingere a mai multora, la rândul lor, de părăsire a Uniunii Europene. Pentru că Uniunea asta Europeană îmi pare tare mult o Uniune Sovietică pe care eu și alții am trăit-o plenar înainte de 1989. Nu văd nicio diferență a Uniunii Sovietice, care distrugea libertatea și independența națiunilor din interior, cu ceea ce se întâmplă aicea”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Pensiile ar putea fi crescute cu 27%, conform PNRR-ului stabilit cu Comisia Europeană, dar PSD le mărește doar cu 10%!

* Masacru într-o cazarmă putinistă: 30 de morți după ce rușii și tadjicii s-au mitraliat între ei, din motive religioase! Scandalul a pornit de la un colonel care a spus că Allah era „un laș”

* Rușii rămân fără rachete de înaltă precizie. „Din totalul pe care l-au avut pe 24 februarie, mai sunt 25-28%”

„Ucraina va elibera Crimeea cel târziu vara viitoare. Aceasta este ultima iarnă în care Rusia va mai perturba economia Europei” – fostul comandant al trupelor SUA în Europa

- Advertisement -

4 COMENTARII

  1. Oare domnu’ asta a devenit mare iubitor de Putin din cauza faptului ca este mare iubitor de „porc”? Pentru ca asa am auzit, Putin te lasa sa dormi cu porcii, tocmai pentru a strange relatia rus – animal!
    Iar „marele” judoka iubitor de Putin, nu a mai zis el si in trecut ca incepe vreo cateva miscari? Sau a ramas doar cu reflexe de la sport?

  2. Faptul ca este tolerat acest post TV cu mizeria de invitati si de mesage pro-ruse nu inseamna libertate a cuvantului, inseamna pe fata ca noi vrem sa ne aratam ca prieteni cu rusii, fata de care nu am incetat nicio clipa sa fim vasali, prin nenumarati pioni care controleaza aici politicile si fac efectiv ca guvernarea noastra sa o scalde, sa joace la doua capete. Este incredibil de usor sa ne trezim ca politica acestor posturi marsave pro-ruse devine politica oficiala, ele doar pregatesc terenul, manipuland la greu o populatie debusolata.

  3. Același Vișan s-a dat seara trecută solidar cu altul din breasla lui,cu Florin Zamfirescu,a fost atacat brutal săracul rusofil.A,să nu uităm de oftica celor de la RTV tot de aseară,că reziștii au celebrat incendiul de la Arhiepiscopia lui Șpagoveanu.Bonus,fake news mizer că la anul se interzice pescuitul la năvod în UE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -