marți, mai 21, 2024
AcasăRăzboi în UcrainaPutin a făcut praf rezervele de aur și valută ale Rusiei. Îi...

Putin a făcut praf rezervele de aur și valută ale Rusiei. Îi mai ajung banii pentru cel mult 17-18 luni de război. A cheltuit deja 102,5 miliarde de dolari

-

Teroristul planetar Vladimir Putin pregătește adevărata catastrofă a Rusiei: în 7 luni și jumătate, a epuizat 16% din rezervele de aur și valută ale țării pe care o cinduce! Mai precis, pe „operațiunea militară specială” din Ucraina a cheltuit 102,5 miliarde de dolari din totalul de 643,2 miliarde de dolari existenți la data de 18 februarie.

Dezvăluirea șocantă a fost făcută de Andrei Ilarionov, fost consilier-șef pe probleme economice al tiranului de la Kremlin.

Ilarionov a declarat pentru publicația germană Die Welt, citată de site-ul Obozrevatel.com, că fostul colonel KGB mai are bani suficienți la dispoziție pentru încă 17-18 luni, adică un an și jumătate, deși inițial calculase să-i ajungă pentru 4 ani!

„Dacă Occidentul nu ar fi înghețat 300 de miliarde de dolari la începutul războiului, rezervele rusești ar fi fost suficiente pentru 47 de luni de război”

Tace de frică. „Există o catastrofă iminentă despre care Putin știe și despre care nu vrea să vorbească, pentru că este periculoasă pentru el. Și aproape nimeni din Occident nu vede sau nu știe despre ea.”

- Advertisement -

S-a „topit” aurul. „Este o catastrofă care se dezvoltă foarte dinamic. Rezervele au scăzut oficial cu 16% în cele 7 luni și jumătate de război. Aceasta este doar jumătate din imagine.”

L-a „înghețat” Occidentul. „Cu 6 zile înainte de începerea războiului, rezervele erau de 643,2 miliarde de dolari, iar de atunci au scăzut cu 102,5 miliarde de dolari, ceea ce dă cele 16 procente specificate. Dacă Occidentul nu ar fi înghețat 300 de miliarde de dolari la începutul războiului, rezervele rusești ar fi fost suficiente pentru 47 de luni de război.”

„A luat o serie de măsuri agresive: referendumuri, mobilizare parțială, teroare cu explozii, retorică agresivă împotriva Occidentului, șantaj nuclear. Este rezultatul disperării lui Putin” 

Tactică agresivă. „De aceea, Putin a contat pe patru ani de război. Cu toate acestea, din cauza sancțiunilor, vor fi, în total, cel mult doi ani, iar de acum – doar 17-18 luni. Nu trebuie să ne așteptăm la nimic, se vede deja. A luat o serie de măsuri agresive: referendumuri, mobilizare parțială, teroare cu explozii, retorică agresivă împotriva Occidentului, șantaj nuclear. Acesta este rezultatul disperării lui Putin. El vrea să pună capăt războiului prin întărirea sa.”

- Advertisement -

Merge la intimidare. „Ridică mizele peste tot în actuala escaladare, pentru a avea o monedă de schimb în negocierile pentru un acord mai mult sau mai puțin acceptabil – în maniera Minsk-3, Istanbul-1 sau altceva. El încearcă să intimideze Ucraina, Europa și Statele Unite pentru a ajunge la o înțelegere prin negocieri.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Rușii l-au împușcat pe dirijor! Artistul refuzase să cânte „binefacerile” aduse de invadatori în Herson

* Masacru într-o cazarmă putinistă: 30 de morți după ce rușii și tadjicii s-au mitraliat între ei, din motive religioase! Scandalul a pornit de la un colonel care a spus că Allah era „un laș”

* Rușii rămân fără rachete de înaltă precizie. „Din totalul pe care l-au avut pe 24 februarie, mai sunt 25-28%”

„Ucraina va elibera Crimeea cel târziu vara viitoare. Aceasta este ultima iarnă în care Rusia va mai perturba economia Europei” – fostul comandant al trupelor SUA în Europa

* „Săgeata Rusiei” recidivează. Răcnete isterice la RTV: „RoExit! Marș! Marș afară! Voi milita să ieșim din Uniunea Europeană!”

* Încă o tâmpenie socialistă a Guvernului PSD-PNL: plafonarea prețului la lemnele de foc a făcut ca marfa să dispară de pe piață! Acum, PSD și PNL pretind că nu știau ce conține OUG

* Ministrul Bode i-a amenințat în stil mafiot, de la tribuna Parlamentului, pe liderii Opoziției, Drulă și Orban!

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -