Duduienii și toți supușii lor îl plâng pe șeful clanului. Amenzi de 14.000 de lei la priveghiul lui “Emi Pian”. Poliția și Jandarmeria n-au putut intra în casa interlopului

1
2485

Poliția și Jandarmeria au descins la vila unde se ținea priveghiul interlopului Florin Mototolea, alias “Emi Pian”, șeful clanului Duduienilor ucis în noaptea de luni spre marți de un rival din clanul Spoitorilor. Forțele de ordine au aplicat, de peste gard – nu au putut intra în curtea interlopilor –, circa 30 de amenzi de 14.000 de lei pentru că nu se purtau măști de protecție și nu se respecta măsura distanțării sociale.

La vila din Rahova a interlopului erau strânse sute de persoane, iar polițiștii au fost ignorați complet de membrii clanului. G4Media.ro scrie că printre cei amendați la priveghi s-ar fi numărat inclusiv manelistul Florin Salam, cel care depusese plângere că a fost jecmănit de Duduieni de sume mari de bani și obligat să le cânte gratis.

Salam a publicat pe pagina sa de Facebook două cântece de jale pe care i le-a dedicat interlopului ucis și tatălui lui “Pian”, aflat după gratii.

Cântece de jale s-au auzit, noaptea trecută, în numeroase vile din întregul București, acolo unde locuiesc membrii clanului și supușii lor.

Șeful clanului Duduienilor a fost ucis în noaptea de luni spre marți de un rival din clanul Spoitorilor după ce a fost prins că împrumuta un jucător de barbut pe care-l împrumuta deja celălalt interlop. A izbucnit o încăierare, iar “Emi Pian” a fost înjunghiat cu un cuțit. A murit la Spitalul Universitar.

Duduienii – socotiți cel mai periculos clan din România – au anunțat deja că vor porni un război de răzbunare cu Spoitorii.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.