VIDEO. „90% afectare pulmonară. Vor să mă intubeze. Eu refuz. Aveți grijă de copiii mei!” Ultimele cuvinte, la ATI, ale antivaccinistului Făgădaru

2
6011
Mihai Făgădaru

Mihai Făgădaru, unul dintre protestatarii CapVid (anti-mască, anti-restricții, anti-vaccinare, anti-Certificat Verde), mare susținător al senatoarei anarhiste Diana Șoșoacă, a murit vineri, infectat cu SARS-CoV-2. Ultimele sale cuvinte, rămase ca mărturie video, îi arată disperarea, dar și fanatismul sinucigaș.

Deși spune gâfâind, aproape sufocat, de pe un pat de Terapie Intensivă, că se află într-o stare foarte gravă („90% afectare pulmonară… Mi-e c-o să mor pe aici… Nu mai pot… Nu mai pot…”), Făgădaru continuă să se comporte ca un inamic al medicinei („Vor să mă intubeze. Eu refuz… Am vorbit cu avocata să-mi ia semnătură că nu sunt de acord”).

Ultimele cuvinte îi arată maxima iresponsabilitate: „Aveți grijă de copiii mei!”. Doi copii pe care el i-a lăsat orfani prin nebunia de a nega pericolul unei boli mortale.

Mihai Făgădaru (43 de ani), cunoscut pentru apariţiile sale la protestele împotriva restricțiilor legate de Covid-19, a murit după ce s-a infectat cu noul coronavirus.

Cu câteva zile în urmă, bărbatul de 43 de ani s-a îmbollnăvit de SARS-CoV-2, dar a ales să se trateze singur acasă, cu medicamente antivirale recomandate nu de medici, ci de prieteni și antivacciniști în care avea încredere (Diana Șoșoacă, Gigi Becali etc.).

A fost dus la spital din București când starea sa era foarte gravă.

Înainte să moară, de pe un pat de Terapie Intensivă, Mihai Făgădaru le-a transmis apropiaţilor un mesaj audio disperat.

VIDEO: Ultimul mesaj video al lui Mihai Făgădaru

„Am vorbit cu avocata să-mi ia semnătură că nu sunt de acord”

Mihai Făgădaru (43 de ani) era cunoscut pentru participarea sa constantă și zgomotoasă la protestele CapVid din Piaţa Victoriei şi Piaţa Universităţii.

Înainte de a se interna, hotărât „să nu trădeze cauza” antivaccinistă, Făgădaru a luat antivirale puternice, dintre cele cărora le fac reclamă agresivă anarhiștii conspiraționiști pe la televizor și pe internet. Urmarea: starea lui s-a agravat rapid, mai ales că suferea de comorbidităţi.

Ajuns la spital, Mihai Făgădaru a transmis un mesaj disperat de la Terapie Intensivă, cu masca de oxigen pe figură. Într-o înregistrare obținută de Antena 3, el le cere apropiaților să aibă grijă de copiii lui.

Ultimele cuvinte ale lui Făgădaru, pe care le-a înregistrat chiar el, cu telefonul: „90% afectare pulmonară… Vor să mă intubeze. Eu refuz… Mi-e c-o să mor pe aici… Am vorbit cu avocata să-mi ia semnătură că nu sunt de acord… Nu mai pot… Nu mai pot… Aveți grijă de copiii mei!”.

Ultimul mesaj al fostei sale soții: „Are nevoie de rugăciuni multe”

Joi, cu o zi înaintea morții lui Mihai Făgădaru, fosta sa soție, actrița Ioana Picoș (35 de ani), a fost cea care a anunțat că acesta se află într-o stare extrem de gravă.

Ea a scris pe Facebook: „Dragi prieteni, Mihai se află în stare gravă la spital. De săptămâna trecută se simțea rău, dar lucrurile s-au precipitat și acum s-a ajuns la situația de față. S-a văzut ultima oară cu mine și copiii ieri seară, pe video, pe whatsapp, întrucât se afla în izolare. Are nevoie de rugăciuni multe. Copiii i-au spus aseară că vor vorbi cu îngerul cel bun să-l facă bine, iar Mihai le-a spus că se va lupta să iasă cu bine din această încercare. Astăzi (joi – n. red.) am vorbit cu el, era obosit, dar lupta. Înălțați o rugăciune pentru el! Doamne ajută!”.

Mihai Făgădaru și Ioana Picoș

Ioana Picoș s-a separat de Mihai Făgădaru de mai mult timp, iar la începutul acestui an a fost pronunțat divorțul. Motivul despărțirii, invocat de actriță: Făgădaru era violent.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Ciucă a cerut să fie indexate și pensia sa și cea a soției („pensii de serviciu”), dar și pensiile speciale! Cei doi au acum 4.600 de euro pe lună, de la MApN

* Actorul Marius Manole îi returnează președintelui Klaus Iohannis decorația primită în 2016. „L-am votat. Ghinion: e un trădător”

* Primarul Ciucu (PNL) citează, resemnat, din Leonard Cohen: „Toată lumea știe, căpitanul a mințit / Băieții buni au pierdut / Barca se scufundă”

* Negociatorul Rareș Bogdan către PSD: „Oameni buni, dați-ne ceva! Nu putem merge la partid fără niciun minister de investiții!“. Ciolacu: „Ceartă-te tu cu UDMR!“

* Drulă a câștigat pariul cu Rareș Bogdan. „Pe o sticlă de vin că o să veniți cu alt premier” / „Tonul tău este foarte nepotrivit. Dacă o făceai cu mine, nu mai erai în Guvern!”

* Primar PNL: „În maximum 6 luni vom avea un nou Congres, deoarece astăzi PNL nu are un lider!“

* EDITORIAL GRIGORE CARTIANU: PNL-ule, ridică-te și umblă!

* Încă un aprig antivaccinist, „locotenent” al anarhistei Șoșoacă, a murit de Covid. Concluzia fanilor: „A luptat pentru libertatea unui popor întreg!”

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here