Încă un aprig antivaccinist, „locotenent” al anarhistei Șoșoacă, a murit de Covid. Concluzia fanilor: „A luptat pentru libertatea unui popor întreg!”

1
5031
Mihai Făgădaru a avut joi seara o ultimă discuție emoționantă cu cei doi copii mici ai săi

Continuă șirul tragediilor printre liderii mișcării antivacciniste și conspiraționiste. Mihai Făgădaru, personaj de frunte la protestele anti-vaccinare din București, a decedat și el după ce s-a îmbolnăvit de Covid, așa cum s-a întâmplat și cu alți camarazi de-ai săi în ultimele luni.

Colegii săi de „luptă“ l-au proclamat deja martir, iar pe rețelele de socializare se insistă că ar fi – bineînțeles – un complot. Cert este că, în numele unui război absurd cu fantomele „dictaturii mondiale“, cu Bill Gates și Oculta Mondială, rămân în urmă, fără tată, doi copii mici.

De la ultimele proteste anti-vaccinare și anti-mască din București, mai mulți lideri ai mișcării abil întreținute din umbră de propaganda Moscovei au murit deja de Covid. În rândurile conspiraționiștilor se vehiculează intens ideea că „s-a dat cu ceva pe ei la miting, au fost stropiți“ ca să se îmbolnăvească. Acesta este un fir secundar al altei narațiuni la modă acum: autoritățile stropesc noaptea pe străzi cu Covid, iar avioane care trec pe cer împrăștie substanțe periculoase, un veritabil război biologic împotriva poporului român. Dovada supremă pentru adepții teoriilor conspirației: dârele albe care rămân în urmă după ce trec avioanele pe cer.

Mesaj al lui Mihai Făgădaru pe Facebook, pe 30 octombrie, cu câteva zile înainte să se infecteze de Covid

Anunțul inițial despre decesul lui Mihai Făgădaru, fost soț al actriței Ioana Picoș, a fost făcut pe contul „Acțiune pentru Națiune“, dedicat luptei cu Oculta Mondială. „Mihai Făgădaru, fratele nostru a trecut pe lumea cealaltă în urmă cu câteva ore! Este o pierdere uriașă pentru tot poporul și vă las aici îndemnul lui pentru toți! Dumnezeu a ales să îl primească în împărăția lui, iar noi nu îi vom uita niciodată sacrificiul depus ca acest popor să nu piară. Lupta lui a fost dusă pentru libertatea unui popor întreg și îl vom pomeni mereu în rugăciunile noastre“.

Fosta soție, cu o seară înaintea decesului: „Are nevoie de rugăciuni multe. Era obosit, dar lupta. Înălțați o rugăciune pentru el! Doamne ajută!“

Joi seara, cu doar câteva ore înainte, actrița Ioana Picoș, fosta sa soție, scria îngrijorată: Dragi prieteni, Mihai se află în stare gravă la spital. De săptămâna trecută se simțea rău dar lucrurile s-au precipitat și acum s-a ajuns la situația de față. S-a văzut ultima oară cu mine și copiii ieri seară pe video pe whatsapp întrucât se afla în izolare. Are nevoie de rugăciuni multe. Copiii i-au spus aseară că vor vorbi cu îngerul cel bun să îl facă bine iar Mihai le-a spus că se va lupta să iasă cu bine din această încercare. Astăzi am vorbit cu el, era obosit dar lupta. Înălțați o rugăciune pentru el. Doamne ajută!“.

Pe 29 octombrie, Mihai Făgădaru propaga o știre falsă. Directorul Terapia Cluj a recunoscut că, de fapt, nu trimisese nicio cerere pentru a se permite producerea de favipiravir la fabrica sa de medicamente

Fosta soție a lui Mihai Făgădaru a scris că starea acestuia s-a agravat foarte repede și a ajuns în stare foarte gravă la spital după ce a încercat mai întâi, zile la rând, să se trateze acasă cu vitamine, paracetamol și ceaiuri.

În urmă cu un an, presa tabloidă a relatat că Mihai Făgădaru și Ioana Picoș (actriță în serialele La Bloc, Iubire și onoare, Narcisa: Iubiri nelegiuite) au divorțat. Cei doi au doi copii gemeni, dar au divorțat după ce el a acuzat-o pe actriță că are un amant, iar ea a spus că se despărțiseră încă din 2018, deoarece Mihai Făgădaru era violent.

În urmă cu 3 săptămâni, Mihai Făgădaru încă mai râdea de cei vaccinați

În ultimul an, antivaccinistul decedat în noaptea de joi spre vineri propagase intens chemări la luptă împotriva „dictaturii medicale“ și fusese un aprig promotor al Dianei Șoșoacă.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Disperare în PNL. Rareș Bogdan: „Marcele, nu poți să ne faci asta!“, după ce Ciolacu i-a anunțat pe liberali că le ia Finanțele. Cîțu s-a ridicat și a părăsit negocierile

* Cîțu a fost scos din joc! PNL a decis: Ciucă – și candidat de prim-ministru, și negociator-șef cu PSD!

* Primar PNL: „În maximum 6 luni vom avea un nou Congres, deoarece astăzi PNL nu are un lider!“

Ministru PNL din Cluj: „Boc va lucra împotriva lui Cîțu, cum a lucrat împotriva lui Orban. Bolojan a făcut ce este corect, Boc ce i s-a spus. E o păpușă“

Durerosul mesaj de renunțare al Oanei Pellea. „Votul meu a fost trădat și batjocorit de domnul Iohannis. Speranța mea a obosit”

* EDITORIAL GRIGORE CARTIANU: PNL-ule, ridică-te și umblă!

* VIDEO. A murit legendarul Benone Sinulescu, la 4 luni după ce a fost găsit căzut în casă

* Benone Sinulescu avea testamentul făcut. Cui îi rămâne toată averea cântărețulu

1 COMENTARIU

  1. Mi se pare mie sau aceasta sosoaca este diavolul pe pamant. Cine se alatura ei, pe data isi da obstescul sfarsit. Numarati si dumneavoastra cati au parasit aceasta lume! Intr-un final, vom ajunge sa nu mai avem sosocici!!! Da, Doamne!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here