VIDEO. „Tactica Firea” se generalizează! Primarul PSD din Lupeni l-a hărțuit și alungat pe ministrul de Interne când încerca să facă declarații

0
1784

Însuși ministrul de Interne, Marcel Vela, a fost împiedicat vineri de PSD, după modelul folosit de Firea împotriva lui Nicușor Dan la București, să discute cu presa într-o vizită în localitățile din Valea Jiului afectate de inundații!

Întâmplarea, descrisă de Europalibera.org, este incredibilă: primarul localității Lupeni, Lucian Resmeriță (PSD), a intervenit în timp ce Vela încerca să dea declarații, hărțuindu-l și reproșându-i afirmații pe care ministrul nu le făcuse.

VIDEO: Scena incredibilă

Resmeriță a folosit ca pretext pentru actul său golănesc niște afirmații pe care Marcel Vela nu le făcuse

Foarte tupeist, edilul PSD-ist s-a dus la propriu peste Vela, în timp ce oficialul guvernamental încerca să țină o scurtă conferință de presă. S-a declarat lezat de presupuse afirmații ale lui Vela – pe care însă acesta nu le făcuse – și a început circul. Ministrul nu a intrat în jocul penibil și a plecat, în timp ce pitecantropul stăpân peste Lupeni îi urla, ca să audă localnicii, că el e alături de oameni, în timp ce liberalul își bate joc de ei.

Dialogul dintre cei doi, redat de europaliberă.org, este suprarealist – dar după modelul pe care l-am văzut deja folosit de PSD de două ori la București, când Nicușor Dan încerca să țină niște conferințe de presă în aer liber.

Lucian Resmeriță, primar PSD în Lupeni: „Trebuie să recunoaşteţi că aţi făcut o afirmaţie care am spus că nu este potrivită şi aţi spus că în Valea Jiului s-au furat banii​”.

Marcel Vela, ministru de Interne: „N-am spus în Valea Jiului! Nu ați auzit bine. Am zis că PSD a furat banii, PSD a furat banii de la inundaţii”.

Resmeriță: „Nu este normal ca dumnevoastră să veniţi aici politic şi să vă bateţi joc de oamenii care au fost afectaţi. Eu sunt cel mai tânăr primar de municipiu din România şi sunt PSD-ist. Nu ştiu ce legătură are aceasta cu afirmaţiile dumnevoastră. Este ruşinos pentru un ministru de Interne să facă astfel de afirmaţii fără să aibă nicio probă în acest sens”.

Vela: „PSD-iştii au furat bani de la investiţii. O să vă demonstrez!”.

Efectele dezastrului provocat de viitură au fost amplificate de incompetența administrației locale, unde domină PSD

Ministerul de Interne a depus eforturi mari pentru a ajuta comunitățile locale grav afectate de viitură. Efectele inundațiilor au fost amplificate în zonă în primul rând pentru că autoritățile locale – PSD domină zdrobitor administrația în zonă – au dovedit neglijență și nepăsare criminale până acum.

În loc să mulțumească pentru ajutor, Resmeriță a ieșit, clonțos, la atac, iar după ce l-a alungat pe ministru, i-a strigat batjocoritor că el, PSD-istul, rămâne „alături de oameni”!

Inundațiile au făcut ravagii în localitățile de pe malul Jiului. 400 de case din Uricani, Lupeni, Vulcan și Aninoasa au fost afectate de torente. 282 de persoane au fost evacuate. Ministerul de Interne a mobilizat 117 pompieri militari, 22 de jandarmi, 20 de salvamontiști, 3 elicoptere, 11 autospeciale, 7 motopompe și o barcă pentru a ajuta zecile de voluntari să salveze locuitorii și să ridice diguri provizorii din saci cu nisip.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Primul interviu dat de Liviu Dragnea din pușcărie. Minciuni enorme și o amenințare: „Este doar începutul!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.