VIDEO. Batjocură în Rusia pe seama copiilor uciși în Ucraina: „Pantofi pentru copii de vânzare. Niciodată purtați”. Aproape 65.000 de ruși au râs la sinistrul mesaj

0
1224
Micuța Sofia, în vârstă de 6 ani, a fost ucisă de o rachetă Iskander pe când se afla în centrul orașului Cernihiv, la o sărbătoare. Rușii au salutat cu entuziasm crima și au cerut mai multe

Nivelul de cruzime la care a ajuns poporul rus a atins cote șocante. Un mesaj absolut sinistru, care lua în bătaie de joc uciderea unei fetițe de 6 ani din Ucraina, a fost salutat de ruși pe rețeaua Telegram, cu aproape 65.000 de râsete strânse în doar 24 de ore!

Sâmbătă, 19 august, Rusia a profitat de o sărbătoare religioasă (Sărbătoarea Mărului Mântuitorului) pentru a bombarda centrul orașului Cernihiv. Au fost ucise 7 persoane, între care și o fetiță de 6 ani pe nume Sofia. Alte 148 de persoane au fost rănite.

Copilul a murit în brațele mamei ei, Olha Holinska, care a relatat, distrusă de durere, cum a încercat să aline durerile fetiței până la sfârșit. „I-am ținut mâna. În momentul acela (când Sofia a murit – n. red.), am simțit că mâna ei a rămas caldă. Nu era rece. Am crezut că a adormit, că nu se poate să fi murit”, a mărturisit Holinska.

În acest timp, poporul rus saluta cu entuziasm măcelul. Pe un canal de Telegram se publica imaginea de la locul crimei, cu florile depuse lângă fotografia Sofiei, însoțită de mesajul: „Cernihov. Pantofi pentru copii de vânzare. Niciodată folosiți”.

Încă mai șocantă decât această raportare la uciderea unui copil a fost reacția rușilor. În 24 de ore, jumătate dintre cei 129.500 de ruși care au văzut postarea au reacționat cu râsete! Pe lângă cei 64.400 care s-au distrat, doar 1.300 de oameni au apreciat negativ această abominație.

Lucrurile nu s-au oprit aici. Pe Telegram, crimele de la Cernihiv, împotriva unei populații pașnice, au fost întâmpinate de ruși cu mesaje pe care numai niște bestii care și-au pierdut complet orice licăr de umanitate le pot concepe. „Ar fi trebuit să lovim Teatrul cu o altă rachetă Iskander ca să ucidem supraviețuitorii. N-a fost de ajuns”, scrie un rus. Un altul spune: „Le mulțumim bravilor noștri geniști pentru munca lor magistrală. Un singur lucru le cer artileriștilor ruși: să-i terminăm pe supraviețuitori. Terminați-i. După un Iskander, trimiteți încă unul în același loc. Terminați supraviețuitorii astfel încât să nu mai rămână niciunul. Glorie armelor rusești, glorie rachetelor Iskander”.

Altcineva scrie de-a dreptul: „Cu cât mor mai mulți copii ucraineni, cu atât vom câștiga mai repede. Să fiți buni, glorie Rusiei!”.

Un alt mesaj este pur și simplu de necomentat: „Le dau un pont ucrainenilor: data viitoare faceți o expoziție de drone într-o școală sau o grădiniță, astfel încât Iskander să atingă ținta exact acolo. Veți primi doar bonusuri de la ucrainenii morți. De exemplu, veți avea ocazia să urlați la toată lumea și să cereți bănuți de la Occident cerșind compasiune. În același timp, rostogoliți cea mai superbă înmormântare spre invidia lumii. Imaginați-vă ce fel de sărbătoare va fi pentru voi toți, unde vă veți putea răsuci teatral mâinile și veți avea un weekend grozav la aer curat. De fapt, deja regret că v-am dat această idee genială. Nu-mi mulțumiți!”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Penetrarea Chinei la vârful statului român. Episodul 1: Iohannis și Ciolacu dau undă verde companiei Lenovo să intre pe piața 5G. Episodul 2: Premierul Ciolacu îl reactivează pe Ponta consilier

* Lider PNL, necruțător după aducerea lui Ponta în Guvern: „E omul Partidului Comunist Chinez, un aliat al fasciștilor de la AUR, consiler asumat al lui George Simion”

* A murit un turnător odios al Securității: Bălăceanu-Stolnici. Cazul Vlad Georgescu – Radio Europa Liberă

* Elogiu grețos adus de un lider PNL sinistrului turnător al Securității: „un spirit rarisim”, „rafinat”, „generos cu natura umană”, „un credincios într-un secol al activismului periculos”

* CTP: „A sucombat unul dintre cei mai vomitivi turnători din istoria Securității”. Primise Ordinul „Sfântul Ioan Gură de Aur”!!!

* Stolojan: „Reforma de acum a pensiilor speciale e o caricatură. Cei care se revoltă contra PNRR nu înțeleg nimic”

* Ciolacu și trei miniștri se duc la Bruxelles să cerșească dreptul de a supra-îndatora România, pentru a păstra pensiile speciale și a-și salva clientela nesătulă

* Ucraina confirmă oficial că George Simion are interdicție de a intra pe teritoriul său, „în scopul asigurării securității statului”. Motivul: întâlnirile liderului AUR cu șefi ai spionajului rusesc, la Cernăuți

* Încă o pensionare rușinoasă, după cea a șefului DNA: procurorul general „a tras pe dreapta” la 50 de ani, cu o pensie de peste 5.000 de euro!

* Orlando Teodorovici se gudură grețos pe lângă Șoșoacă: „S.O.S. este un partid frecventabil” / „Doamna Șoșoacă este omul cu care poți să faci echipă” / „Oamenii din S.O.S. vor binele României”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here