VIDEO. Un primar PSD a dat cu pumnii și picioarele în ușă și a fugit din spital când a aflat că e infectat cu Covid!

1
2230
Asistentele au încercat să țină ușa în timp ce fostul primar PSD dădea cu pumnii și picioarele

Scene absolut incredibile s-au petrecut joi, 15 octombrie, în Spitalul Caritas din Roșiorii de Vede, primarul PSD încă în funcție al comunei Scrioaștea (dar care a pierdut alegerile din 27 septembrie) a dat cu pumnii și picioarele în ușa secției și a fugit când a aflat că e infectat cu coronavirus!

Comportamentul lui Marian Șefu, PSD-ist de frunte în județul Teleorman, a șocat pe toată lumea. Publicația Cronicadeteleorman.ro relatează cum, după ce a aflat că are coronavirus și, potrivit protocolului, trebuie să mai stea în spital, Șefu a făcut o criză de isterie.

Acesta ar fi început să țipe la toată lumea – victimele principale fiind asistentele de pe secția destinată Covid. În imagini se vede doar cum femeile au blocat ușa, temându-se că PSD-istul Șefu va îmbolnăvi și alți oameni, în acțiunea lui nebunească.

Primarul nu s-a lăsat însă și a început să dea cu pumnii și picioarele în ușă. Asistentele care blocaseră ușa pe partea cealaltă încercau să-l calmeze: “Vă rog să vă liniștiți! Mergeți la salon! Când vin rezultatele, vă spunem. A înnebunit ăsta! Măi, Marian, potolește-te, că-ți dăm cerere și pleci frumos! Înțelege, suntem oameni! Domnul Șefu, vă rugăm să vă liniștiți, ce naiba?!“.

Protocolul în cazul Covid nu e foarte complicat. Dacă pacientul e asimptomatic și nu dorește să rămână internat, trebuie să aștepte pentru câteva analize, apoi depune cerere că vrea să plece și semnează că va intra în autoizolare la domiciliu. Apoi e transportat acasă cu ambulanța, pentru a nu infecta alte persoane pe drum.

PSD-istul n-a înțeles nici măcar acest lucru. La un moment dat, primarul a pus mâna pe scaun, amenințând că dă în ușă. Panicate, asistentele s-au dat la o parte.

Marian Șefu, primarul PSD din comuna Scrioaștea (Teleorman), a fugit din spital când a aflat că are coronavirus. / FOTO: Cronicadeteleorman.ro

Ulterior, individul a fugit. La ieșirea din spital, liderul local al PSD ar fi oprit la o farmacie, unde a făcut iar scandal, nemulțumit că nu primește medicamentele cerute. Cronicadeteleorman.ro susține că Marian Șefu a aruncat cu medicamente în farmacistă, apoi a ieșit în stradă, s-a urcat într-un taxi și dus a fost.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here