Nunta cu 356 de invitați a fiului polițistului-șef: percheziții la miri și la părinții lor. Se caută listele cu invitați

0
2178
Mirii: Boc-junior și soția mincinoasă / Foto: eBihoreanul.ro

Nunta gigantică organizată sâmbătă, 10 octombrie – în plină pandemie -, la Opera Events din Oradea de fostul adjunct al şefului Poliţiei Bihor, Eugen Boc, pentru fiul său, Eugen Boc junior, a ajuns la faza perchezițiilor. Mirele, mireasa și părinții lor (socrii mari și socrii mici) sunt bănuiți că ascund lista celor 356 de invitați care au participat la paranghelie.

Anchetatorii au făcut percheziţii, joi seară, la locuința celor doi miri din Oradea, la cea a părinților miresei (confirmată cu Covid-19), precum și la vila fostului şef-adjunct al Poliţiei Bihor, Eugen Boc, care este tatăl mirelui, anunță eBihoreanul.ro.

Sursele publicației spun că echipajele de poliţişti, coordonaţi de un procuror, fac verificări în locuinţele personajelor-cheie şi în birourile sălii de evenimente unde a avut loc nunta. Sunt căutate documente, înregistrări, fotografii, unităţi de calculator, tot ce ar putea avea legătură cu dosarul penal deschis pentru infracţiunea de zădărnicire a combaterii bolilor, după nunta cu 356 de invitaţi, oprită sâmbăta trecută.

Percheziţiile au fost dispuse în contextul în care organizatorii petrecerii care s-a derulat la Opera Events ar fi refuzat să predea lista cu toţi invitaţii, iar poliţiştii au fost obligaţi să oprească nunta şi să legitimeze la plecare persoanele prezente.

Soția polițistului-șef a făcut atac de panică. A venit SMURD-ul

Într-un interviu acordat joi pentru Bihorjust.ro, tatăl mirelui, colonelul în rezervă Eugen Boc, a spus că unii dintre invitaţii sosiţi din judeţul Maramureş ar fi plecat cu un microbuz înainte de sosirea poliţiştilor şi, ca atare, anchetatorii nu au nici până în prezent numărul real al participanţilor.

Joi seară, la vila fostului adjunct al şefului Poliţiei Bihor, Eugen Boc, a fost chemat şi un echipaj SMURD, după ce soția acestuia ar fi făcut un atac de panică.

Nunta fiulului fostului șef-adjunct al Poliţiei Bihor, Eugen Boc, a fost oprită, sâmbătă seară, după ce poliţiştii veniţi să verifice modul în care se respectă măsurile sanitare au descoperit în sala de evenimente peste 350 de persoane.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea a transmis, marţi, un comunicat de presă prin care anunţă că a fost deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

“La Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea se află înregistrat dosarul (…) în care se efectuează cercetări cu privire la infracţiunea de zădărnicirea combaterii bolilor, (…) constând în aceea că în data de 10.10.2020, între orele 20.30 – 21.30, numitul X şi-a organizat o petrecere de celebrare a căsătoriei la sala de evenimente Opera din municipiul Oradea, ocazie cu care au fost prezenţi ca invitaţi un număr de circa 356 de persoane, sens în care nu a respectat măsurile privitoare la prevenirea sau combaterea bolilor infectocontagioase”, au transmis procurorii.

Mireasa mincinoasă

Potrivit eBihoreanul.ro, mireasa a fost confirmată, marţi, cu Covid-19. Sursele citate de publicaţie afirmă că, iniţial, la ancheta epidemiologică, ea a declarat un singur contact direct: pe proaspătul său soţ.

Ulterior, medicul care a făcut ancheta a aflat că tânăra a avut nunta în weekend. Ca urmare, ancheta a fost reluată, tânăra fiind obligată să dea lista tuturor persoanelor prezente la nuntă.

La eveniment au participat atât persoane din Bihor, cât şi din Maramureş, iar direcţiile de sănătate publică din cele două judeţe vor trebui să le trimită decizii de intrare în carantină pentru 14 zile.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here