DOCTORII PARTIDULUI. Blatul Firea – Streinu Cercel se oficializează: cei doi vor fi senatori PSD. Rafila va fi deputat PSD

1
4834
Firea și Streinu Cercel într-o scenă de propagandă ieftină

Tandemul Gabriela Firea – Adrian Streinu Cercel, care a funcționat în acțiuni propagandistice pe seama pandemiei, se oficializează cu ocazia alegerilor parlamentare. Cei doi vor merge braț la braț în Senatul României, fiind plasați pe primele două poziții – eligibile – ale listei PSD în București.

Managerul Institutului de Boli Infecțioase „Matei Balș” din Capitală, Adrian Streinu Cercel (64 de ani), va figura pe locul 2 pe lista PSD pentru Senat la București, după Gabriela Firea.

Streinu Cercel este al doilea medic-vedetă al pandemiei care va fi încorporat de PSD. Lista acestui partid pentru Camera Deputaților, tot la București, va fi deschisă de Alexandru Rafila (58 de ani), reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății (OMS).

Pozițiile eligibile ale PSD în București, pentru Senat, vor fi ocupate, în ordine, de:

1. Gabriela Firea (primărița care a pierdut alegerile în Capitală);

2. Adrian Streinu Cercel;

3. Gabriel Mutu (primarul care a pierdut alegerile în Sectorul 6);

4. Daniel Zamfir (senator, traseist, soțul otrăvii Oana Stancu-Zamfir de la Antena 3) sau Gheorghe Piperea (avocat, fost consilier al premierului Viorica Dăncilă).

Adrian Streinu Cercel i-a făcut jocul de imagine Gabrielei Firea în povestea cu „testarea în masă a bucureștenilor” – o acțiune propagandistică, fără orizont și fără finalitate.

Pe 23 aprilie, doctorul Streinu Cercel a fost demis din funcția de președinte al Comisiei pentru managementul clinic și epidemiologic al Covid-19, după ce în presă a apărut un plan propus de el care prevedea izolarea timp de mai multe săptămâni a persoanelor vârstnice.

Documentul era intitulat „Programul «Vacanţa mare»” – «vacanţa» de prevenire a îmbolnăvirilor cu SARS-CoV-2/Covid-19”, avea 9 pagini şi includea măsuri precum separarea bătrânilor de familii pentru o perioadă de 3 luni şi izolarea totală în categoria de vârstă 40-65 de ani „în cazul activităţilor de serviciu neesenţiale pentru funcţionarea în caz de pandemie”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here