VIDEO. „Să nu fii în stare nici să citești de pe foi, asta înseamnă să fii Viorica Dăncilă!”

2
3544

„Decât să vorbesc liber și să spun prostii, mai bine să am o hârtiuță în față și să spun lucruri corecte” – Viorica Dăncilă, 4 martie 2019, în Parlamentul României. PNL îi arată însă că nici „hârtiuțele” n-o ajută prea mult.

Partidul National Liberal a publicat, pe pagina sa de Facebook, un colaj video cu mai multe greșeli gramaticale făcute de premierul Dăncilă în ședintele de Guvern, deși avea discursurile scrise.

Mesajul PNL

„Nu doar că Viorica Dăncilă recunoaște – în sfârșit – că spune prostii dacă vorbește liber, dar realitatea ne demonstrează că inclusiv dacă citește de pe foi, spune prostii. Să nu fii în stare nici să citești de pe foi, asta înseamnă să fii Viorica Dăncilă! Vă punem la dispoziție, doamna premier, o scurtă selecție a unor prostii pe care le-ați spus, chit că le-ați citit de pe foi!”

Mesajul este însoțit de un colaj video cu gafe făcute de premierul Dăncilă în ședințele de Guvern, unde întotdeauna a citit de pe hârtiile pregătite de consilieri, niciodată n-a vorbit liber. Liberalii au selectat declarațiile referitoare la „imunoglobină”, „reducerea democrației”, „punerea în funcție”, „Euro 20-20”, „orașul medical universal”, „preluarea Președinției României”, „Banca Monetară”, „dorim să ne anexăm pe prevenție”, „a crescut prețurile”, „învățământul antrepreșcolar” etc.

CITIȚI ȘI:

2 COMENTARII

  1. Prin funcționare corectă înțelegem un mod corect de funcționare corectă a limbii române în servirea interesului românilor în Europa şi în teritoriu. Numai cu pricepere în scris vorbim banul erezie. Erezia e formalul şi bejenia unor mitici.

    Prin modele înțelegem frumosul om de bine. Prin amăgiri pricepem neutralitatea. Neutralitatea pune sare pe rănile crimei de a te fi educat în Arabia Saudită în harem.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here