Dragnea caută „securişti” în ministere, în timp ce trenurile sar de pe şine şi ţara intră în haos financiar. Groparul României

2
1634

La Târgu-Jiu, în discursul său de tip delir cap-coadă, Liviu Dragnea i-a adresat şi un mesaj noului ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc (ajuns în guvern pe filiera baronului Alexe, de la Neamţ):

Vreau ca în România să nu mai fie abuzuri, vreau ca românii să aibă o justiţiei corectă. Da se va face drumul expres Craiova-Piteşti, se va face drum până la Reşita. Sper ca ministrul Cuc să înţeleagă şi să audă, mai sunt câţiva derbedei securişti prin ministere. România stă cu bani şi nu putem face lucrările. Avem curaj. Atunci să nu mai stăm după cei care nu vor să facă„, a declarat azi Liviu Dragnea.

Declaraţia de mai sus arată în ce hal de demagogie iresponsabilă a ajuns stăpânul politic al României de azi. În timp ce el bate câmpii cu graţie despre „securişti”, multinaţionale, soroşişti şi alte ţinte imaginare, sub el se prăbuşeşte o ţară tocmai din cauza lui şi a guvernării PSD-ALDE.

Două trenuri de călători au deraiat, sâmbătă, la interval de câteva ore, în Arad și în Brașov, iar directorul general CFR Călători, Leon Bărbulescu, contactat de Antena 3, a spus că nu au fost evenimente deosebite și că reporterul l-a trezit din somn.

Mai mult, Lia Olguţa Vasilescu, fost ministru al Muncii şi propusă pentru ministerul Transporturilor, a solicitat să fie consilierul onorific al premierului pe probleme de infrastructură – un alt dezastru în derulare. Fosta ministresă a aruncat în haos sistemul de pensii, ce-ar putea face bun la infrastructură?!

Săptămâna trecută, o pasarelă s-a prăbuşit peste calea ferată, în zona Ploieşti.

Autostrada Bucureşti-Piteşti arată ca după război, insalubră şi plină de gropane, unele cârpite, altele nu – o ruşine pentru o ţară europeană. Bucureştiul nu are centură ocolitoare, singura capitală de ţară UE în halul ăsta. Iar lista e interminabilă.

Guvernarea nu mai are bani nici pentru întreţinere, darămite investiţii. PSD şi ALDE au mărit salariile şi pensiile, deşi Românie pierde bani lună de lună (deficit), iar atacul la statul de drept a tăiat legătura cu finanţatorii internaţionali. Dragnea, cel care caută securişti în ministere, a aruncat România în haos şi încă vorbeşte liber despre orice.

CITIȚI ȘI:

Dragnea, la Târgu-Jiu, despre „fata cu care trăiesc și pe care o iubesc”. Delir alături de Olguţa şi Manda, proaspăt căsătoriţi şi cu palat în centrul Craiovei

VIDEO. ”Pleacă, bă, dracului de aici! Bă, alcoolicule, mănâncă tu rahat, bă!” Aşa vorbeşte şeful Învăţământului din Caraş-Severin, din dragoste pentru Dragnea!

Clanul Manda-Olguța: cununie de Dragobete cu mortul pe masă

2 COMENTARII

  1. Mai sta lumea sa-l asculte pe acest prefacut notoriu si mai pierdem vremea fara sa facem GREVA GENERALA?!!!
    Atunci erdoganizarea tarii e materializata deja si urmeaza cea mai abjecta dictatura, mai rau ca in comunism !!!
    Prostirea acestei natii e un fapt implinit. Ultimele urme de constiinta a dezastrului ar trebui sa ne trezeasca si nu sa umble cu frectii la piciorul de lemn !!!!! OPOZITIE, UNDE ESTI? CHIAR MAI FIINTEZI SAU ESTI DOAR DE DECORATIE ?!!!! JOS CU NEO-BOLSEVICII AMESTECATURA DE TIGANI CU ROMANI CARE INTIMIDEAZA POPORUL ROMAN!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.