VIDEO. Moment istoric: Moldova are un metru de autostradă! O lecție usturătoare pentru un stat iresponsabil

1
1129

Un om de afaceri din Suceava, Ștefan Mandachi, a avut o inițiativă senzațională: construirea unui metru de autostradă. Primul metru de autostradă din istoria Moldovei!

L-a construit la parametrii unei autostrăzi adevărate, europene. Și spune cu ironie amară: „Vă prezint primul metru de autostradă din Moldova! Acum, alături de Putna și Voroneț, vă invit să vizitați primul și singurul metru de autostradă de la Suceava!”

Ștefan Mandachi (33 de ani), patronul unei firme care are 40 de restaurante și 500 de angajați, a făcut un film de 5 minute și 13 secunde care e o lecție usturătoare pentru toate guvernele, toți premierii și toții miniștri Transporturilor din ultimii 30 de ani. Cu un bun-simț remarcabil, tânărul antreprenor spune lucruri simple și dureroase, de mare bun-simț.

Filmulețul aduce informații și argumente implacabile, care te pun pe gânduri. Și propune o provocare: pe 15 martie, la ora 15.00, toți angajații și toate firmele să-și suspende activitatea pentru 15 minute. Mandachi ne cere tuturor să provocăm alți trei oameni să-și întrerupă activitatea pentru 15 minute. El îi provoacă pe Ion Țiriac, Gigi Becali și Viorel Cataramă.

Trebuie să vedeți neapărat filmulețul de 5 minute și 13 secunde. E o remarcabilă lecție de civism și bun-simț.

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here