VIDEO. Putin: „Da, lovim infrastructura energetică a țării vecine. Dar cine a început? Nimic nu ne poate opri să ne atingem obiectivele”

1
831
Nu va exista pace în Ucraina, anunță Putin, până când Rusia nu-și va atinge obiectivele

Discurs halucinant al președintelui rus Vladimir Putin la ceremonia organizată la Kremlin de ziua Eroilor Rusiei: aflat în fața unui grup de militari, acesta a recunoscut senin distrugerea infrastructurii energetice a Ucrainei, pretextând că țara vecină a început totul! Filmul a făcut înconjurul rețelelor de socializare, tupeul liderului de la Moscova fiind, ca și în alte dăți, de necrezut.

Putin, care a ordonat invadarea Ucrainei mai întâi în 2014, când Rusia a ocupat Crimeea și Donbass, apoi în 24 februarie 2022, când a încercat să ocupe întreaga țară, susține acum nici mai mult, nici mai puțin decât că „au început ceilalți”!

Un alt mesaj foarte clar transmis de președintele rus vine să clarifice, o dată în plus, că acesta n-are nici cea mai mică intenție de a face pace. În timp ce se folosește de agenții săi de influență, de idioții utili, de politicienii cumpărați și de armatele de troli pentru a propaga în Occident ideea că pacea nu se poate realiza pentru că nu vor ucrainenii „și stăpânii lor americani”, Putin nici măcar nu ia în calcul această posibilitate.

Mai jos, discursul lui Vladimir Putin difuzat de televiziunea armatei din Rusia, Zvezda. După cum se poate vedea, președintele rus ține în mână un pahar care conține, după toate probabilitățile, șampanie. Ceea ce arată că zvonurile despre bolile sale și starea sa gravă sunt mult exagerate.

„Se face mult zgomot în acest moment despre loviturile noastre împotriva infrastructurii energetice a țării vecine. Da, o facem, dar cine a început?“

„Toate aberațiile, impasul informațional, toate trucurile informaționale, toate falsurile, trebuie date la o parte. Ele nu trebuie să ne împiedice să ne îndeplinim datoria față de poporul nostru. Și nu trebuie să fiți deosebit de versați în această confruntare informațională pentru a înțelege ce se întâmplă de fapt.

Se face mult zgomot în acest moment despre loviturile noastre împotriva infrastructurii energetice a țării vecine. Da, o facem, dar cine a început? Cine a lovit podul din Crimeea? Cine a aruncat în aer liniile electrice ale centralei nucleare de la Kursk? Cine nu furnizează apă la Donețk? A nu furniza apă unui oraș cu o populație de 1 milion de locuitori este un act de genocid.

Nimeni nu a spus un cuvânt despre asta nicăieri. Deloc. Liniște totală. În momentul în care facem o mișcare, facem ceva în replică, începe zgomotul și foșnetul în tot Universul. Acest lucru nu ne va împiedica să finalizăm obiectivele militare.“

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Putregaiul de sub eșecul Schengen: „doctor Bode” și-a pus colegul de bancă din liceu șef la Inspectoratul pentru Imigrări!

* Critici dure pentru Iohannis, Guvernul PSD-PNL și Rareș Bogdan după ce România a ratat intrarea în Spațiul Schengen: „Porcul nu se îngrașă în ajun”

* Sumă colosală aprobată de UE pentru agricultura din România: 14,9 miliarde de euro! Incompetența lui Daea făcuse ca țara noastră să rămână printre ultimele fără Planul Național Strategic

VIDEO. Putinist de frunte, Robert Turcescu se înscrie hotărât și în armata propagandei chineze! Minciuni comuniste pe care le promovează fără nicio rezervă: „China nu e o dictatură, așa cum se vorbește în Occident. E o țară extrem de liberă în exprimare” / „În China există o preocupare poate excesivă pentru om. În Occident – uriașe afaceri și cras dezinteres pentru viața și confortul oamenilor” / „Lumea se îndreaptă spre o dominație culturală, economică, mă tem că nu și politică” a Chinei

* Clișeele propagandei putiniste, folosite în acte oficiale ale Ministerului de Finanțe, condus de PSD! Invazia Rusiei în Ucraina e denumită „operațiune specială” și „conflictul ucrainean”

* Băieții de AUR ai propagandei putiniste în România. Scurtă istorie a unei trădări naționale

* Listele negre făcute de putiniștii români. Politicieni, medici, jurnaliști, artiști și sportivi „vacciniști” sunt somați să-și ceară scuze, fiind comparați cu „criminalii Revoluției”!

* „Mineriada” din TVR se îndreaptă spre directorul Turturică. Gașca Săseanu – Chioțea – Olaianos încearcă „execuția” Nadinei Vlădescu

* Bizara tentativă de lovitură de stat din Germania. Prințul Heinrich al XIII-lea voia să ia puterea cu ajutorul Rusiei. Cei 25 de complotiști arestați erau conspiraționiști de tip QAnon

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here