Pe cine văd campioană mondială Ilie Dumitrescu, Răducioiu, Stelea și Craioveanu? Dar finaliste? Dar golgheter?

0
331

Mai sunt trei pași mari până la performanța supremă în sportul-rege, așa că a venit timpul să-i chemăm pe scenă pe Ambasadorii Superbet. Cine câștigă cursa? Cine se oprește în semifinale? Care vedetă va străluci?

Pasăm microfonul către Gică Craioveanu, Florin Răducioiu, Ilie Dumitrescu și Bogdan Stelea, patru legende care au trăit pe viu SuperMondialul și îi știu secretele.

SuperMeciuri în sferturile SuperMondialului: vezi Oferta Superbet și alege inspirat!

Cote între 4,54 și 11,72 din partea Ambasadorilor Superbet

Pas cu pas. E deviza fiecărei naționale din „sferturi”, faza care trebuie trecută neapărat pentru transformarea SuperMondialului într-un turneu de vis.

Pentru Gică Craioveanu, semifinalele vor fi Brazilia – Argentina și Franța – Portugalia (cotă 4,54 prin combinarea Cotelor Superbet pe pariul „Cine merge mai departe?”), în timp ce Florin Răducioiu prevede două penultime acte între Brazilia și Olanda, respectiv Anglia și Portugalia (cotă 7,62).

În cazul lui Ilie Dumitrescu, cota totală pentru sferturile de finală ajunge la 5,47 (semifinale Brazilia – Argentina și Anglia – Portugalia), iar premiul pentru cele mai curajoase predicții ajunge la Bogdan Stelea: semifinale Brazilia – Argentina și Franța – Maroc, pentru o cotă de 11,72!

Brazilia este, așadar, indicată la unison drept câștigătoare a sfertului de finală contra Croației.

Brazilia și Mbappé, alegeri comune pentru marile trofee

Va fi SuperMondialul Braziliei lui Neymar? E întrebarea pusă apăsat încă de la începutul turneului și amplificată progresiv odată cu prestațiile de gală ale Seleçao. Favorită a Cotelor Superbet la câștigarea trofeului, naționala lui Tite (cotă 2,90 pentru un succes în Qatar) primește votul de încredere de la Gică Craioveanu (finală cu Franța) și Florin Răducioiu (finală contra Angliei).

În paralel, Ilie Dumitrescu e de părere că sud-americanii vor prinde finala, dar merge pe mâna Angliei (cotă 7,50 la câștigarea trofeului), în timp ce Bogdan Stelea prevede o eliminare a Braziliei de către Argentina încă din semifinale și o poză istorică la finalul turneului, cu Messi ridicând trofeul deasupra capului (cotă 7,00).

Din punct de vedere individual, SuperMondialul pare că se transformă într-un duel de la distanță între Kylian Mbappé și Leo Messi, prezentul și trecutul dându-și mâna pe marea scenă. Gică Craioveanu, Florin Răducioiu și Ilie Dumitrescu se poziționează de partea lui Mbappé, pe care-l văd câștigător al Ghetei de Aur a SuperMondialului (cotă 1,57), dar și al titlului de MVP (cotă 2,50). Lângă Messi (cotă 12,00 la câștigarea titlului de golgheter, cotă 5,50 pentru titlul de cel mai bun fotbalist al SuperMondialului) stă Bogdan Stelea.

Predicțiile complete ale Ambasadorilor Superbet pentru SuperMondial

Gică Craioveanu:

  • Semifinale: Brazilia – Argentina și Franța – Portugalia (Cota totală: 4,54)
  • Finala: Brazilia – Franța (3,75)
  • Câștigătoare: Brazilia (2,90)
  • Golgheter: Mbappé (1,57)
  • Cel mai bun jucător al turneului: Mbappé (2,50)

Florin Răducioiu:

Semifinale: Brazilia – Olanda și Anglia – Portugalia (Cota totală:: 7,62)
Finala: Brazilia – Anglia (5,00)
Câștigătoare: Brazilia (2,90)
Golgheter: Mbappé (1,57)
Cel mai bun jucător al turneului: Mbappé (2.50)

Ilie Dumitrescu:

Semifinale: Brazilia – Argentina și Anglia – Portugalia (Cota totală: 5,47)
Finala: Brazilia – Anglia (5,00)
Câștigătoare: Anglia (7,50)
Golgheter: Mbappé (1,57)
Cel mai bun jucător al turneului: Mbappé (2,50)

Bogdan Stelea:

Semifinale: Brazilia – Argentina și Franța – Maroc (Cota totală: 11,72)
Finala: Argentina – Franța (8,50)
Câștigătoare: Argentina (7,00)
Golgheter: Messi (12,00)
Cel mai bun jucător al turneului: Messi (5,50)

Plasează-ți pariurile care te conving, direct din aplicația Superbet sau pe site-ul Superbet.ro!

SA și SP din imagine!

Dacă joci la Superbet, pariem că deja știi! SA este abrevierea de la SuperAvantaj și indică numărul meciurilor în care, la acest SuperMondial, fiecare dintre cele 8 sfert-finaliste a înverzit mai devreme pariurile pe rezultat final. Asta înseamnă că de atâtea ori, precum e marcat în vizual, această echipă a avut un avantaj de minimum două goluri pe tabela de marcaj.

SP e prescurtarea de la SuperProno, concursul de pronosticuri de la Superbet!

GO SUPER și Bucură-te de SuperMondial!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here