VIDEO. Panică în direct, la televiziunea rusă. Ofițer: „Băieții noștri mor în Ucraina!”. Moderatorul urlă: „Nu, nu, nu! Nu vreau să aud asta! Stop! Stop! Nu poți să taci?”

0
6486
Moderatorul emisiunii de la televiziunea rusă a înnebunit când a auzit un invitat vorbind despre faptul că soldații ruși mor în Ucraina

Momente foarte tensionate la postul de televiziune al Ministerului Apărării din Rusia, unde moderatorul a început să urle în direct la un ofițer veteran care ceruse un moment de reculegere în memoria „băieților noștri care mor” în Ucraina. Îngrozit că se spune pe post adevărul, angajatul televiziunii intervine agresiv, încercând să-l amuțească pe invitatul indisciplinat.

Presiunea pusă de regimul Putin asupra populației pe populație, prin intermediul mass-media, este uriașă. Este interzis să se vorbească despre invazia din Ucraina, despre faptul că Rusia a suferit înfrângeri, că soldații săi mor acolo cu miile. Totul trebuie reflectat conform directivelor de la Kremlin: este o „operațiune militară specială” care „decurge bine, potrivit planului”, Ucraina e „denazificată”, nu sunt uciși civili și nici lovite alte obiective decât cele militare etc.

Din când în când apar însă spărturi în această pânză de păianjen aruncată peste Rusia, iar atunci propagandiștii angajați pe post de moderatori sau realizatori de emisiuni intră într-o panică grozavă.

Alexei Gudoșnikov, moderatorul emisiunii „În aer liber”, de la canalul Zvezda (Steaua) – postul oficial al Ministerului Apărării din Rusia –, a început să țipe înnebunit când un veteran a insistat că „băieții noștri mor acolo” și a cerut „un minut de reculegere”.

Turbat, Gudoșnikov a bătut cu pumnul în pupitru, s-a ridicat și a venit gesticulând amenințător către invitat, strigând: „Nu, nu, nu, nu! Nu vreau să aud așa ceva! Stop! Stop!“.

Totul s-a petrecut în fața unei săli în care se aflau și alți veterani ruși participanți la războaiele din Afganistan (1978-1988), Cecenia (1994-1996, 1999-2009) și Donbass (2014).

Dialogul dintre ofițer și moderator

Ofițer veteran invitat: Sunt aici mulți oameni care au luptat în Afganistan, Cecenia, Donbass. Acum băieții din Lugansk, Donbass și forțele noastre din Operațiunea Specială mor acolo! Și țara noastră…

Moderatorul Alexei Gudoșnikov (strigând): Nu-nu-nu-nu-nu! Nu vreau să aud asta! Stop! (bătând cu pumnul în pupitru) Stop!

Veteranul: Ei mor…

Gudoșnikov (urând de-a dreptul): Stai! Stop! Chiar nu poți să te oprești?

Veteranul (cotinuând înverșunat): Haideți să-i comemorăm pe băieții noștri care mor acolo cu un minut de reculegere!

Gudoșnikov: Ce faci? Chiar nu poți să te oprești? Chiar nu poți să te oprești? (pe un ton jos, amenințător) Îți spun ce fac băieții noștri. Băieții noștri omoară bestiile fasciste!

Veteranul: Da, dar…

Gudoșnikov: Lasă-mă să termin! Luptă pentru triumful armatei ruse! Pentru triumful Rusiei!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Atentatele din Transnistria, opera spionilor ruși conduși de generalul Razgonov, venit în 2019 și pus consilier al președintelui separatiștilor. Rețeaua sabotorilor, divulgată de angajați ai Securității din Tiraspol

Rusia o amenință pe Maia Sandu: „Va ajunge la groapa de gunoi a istoriei. Răspunsul nostru va fi dureros”. Motivul: Parlamentul Moldovei a interzis simbolurile agresiunii în Ucraina

* Rusia a tăiat gazul pentru Polonia și Bulgaria. Varșovia: „Ne descurcăm și fără. Nu vom fi afectați”. Bulgarii apucaseră să plătească în avans!

* Pravda: „România și Polonia, primele candidate pentru loviturile cu rachete Kalibr. Aceste țări care se poartă greșit nu vor supraviețui fizic și mental”

* Serviciile secrete occidentale știu în ce buncăr se află Putin! Tiranul rus va fi distrus dacă va ordona un atac nuclear

* Expert: „Această armată rusă din Ucraina va dispărea în două luni. Vor avea nevoie de una nouă, care va fi de recruți, mai slab instruiți”

* Dreptate în Vinerea Mare: ucrainenii i-au lichidat pe autorii atrocităților de la Bucea! Bonus: doi generali eliminați în Herson

Ucraina primește armele cerute: Franța livrează autotunuri Caesar și rachete antitanc Milan; Canada și Marea Britanie – tunuri grele; esticii – tancuri T-72 și avioane

Putin l-a avansat pe „măcelarul de la Bucea”: Azatbek Omurbekov, făcut colonel și trimis în Donbass

Morți suspecte printre oligarhii ruși: acuzați de Putin de „trădare”, ei „se sinucid” după ce-și omoară familiile

Discurs scelerat al Moscovei: se cere exterminarea poporului ucrainean! Ria Novosti: „Naziștii trebuie uciși în număr cât mai mare. Nu doar elitele! Cei mai mulți oameni sunt vinovați, sunt naziști pasivi”

Medic faimos despre Putin: „Trăim lângă un câine turbat. Nu trebuie să-l tachinăm, ci să devenim urgent atât de puternici, încât să nu ne mai fie frică de el”

* Mama Dianei Șoșoacă îi calcă pe urme celebrei sale fiice-urlătoare. Cu cine a ajuns să se judece medicul ginecolog Alice Florescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here